Чули сме се с Борисов и сме се уточнили!

Сините и ГЕРБ почват преговори за мнозинство, потвърди Костов
7 юли 2009 09:40,
256
Чули сме се с Борисов и сме се уточнили!
Снимка: Булфото

 

Съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов потвърди, че започват разговори с ГЕРБ, които обаче няма да бъдат официални.

"Ще започнем съвсем скоро", добави той и посочи, че първо сините трябва да уточнят собствените си позиции и виждания.

"Чули сме се с Борисов и сме се уточнили", заяви Костов и поясни, че в сряда започват преговорите за съставяне на парламентарно мнозинство.

"По-добре е да направим достатъчно в двете посоки. Първата е, разбира се, какви програмни намерения ще запише правителството за управление", каза Командира пред Нова телевизия.

Имаме сходни програми с ГЕРБ

По думите му е много важно какво ще има в правителствената управленска програма.

И второ – как Синята коалиция ще помогне със своите политици, експерти и със своя опит в управлението на страната, обясни още лидерът на ДСБ.

"Ние имаме сходни програми с ГЕРБ, но трябва да се съгласуват програмните намерения, което е много сложно и не е проста задача", заяви Костов.

Според него не бива да се казва, че този, който има повече депутати, непременно ще определи цялата управленска програма, а всички други ще помагат.

На въпрос кои са десните неща, които Костов може да обещае на България, той каза, че първото нещо е саниране на институциите, в смисъл – съкращаване, опростяване, контрол, увеличаване на производителността на публичната администрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
0
 
0
 
! Отговори
До 238 преди 14 години
***, а управлението на Фердинанд??? Кой превръща България в Царство, бе грозен монархист!!! Поне малко история да беше поучил. Фердинанд! Фердинанд прави България Царство на 23 Септември 1908 г. Ако беше кофти цар Фердинанд, дали народът щеше да обича сина му, а? Начи говорите некви неща уж от антикомунистически позиции, а всъщност сте с промити от комунистите мозъци. Всички!!!
254
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако Костов се коалира с мутрата Борисов, се отказвам от Костов и изобщо от Синята идея. Аз съм против тесните връзки с Русия и единствен Костов можа да им се опъне.То бива опортюнизъм, бива нагаждачество, ама това вече е пълен ***!!!! По-добре с БСП да беше се коалирал, по-щях да го разбера. А то с мутрите, които нямат и най-бегла идея какво трябва да се прави на макроикономическо ниво. А, забравих. Имат! Ще слушат какво им казват от ЕС и САЩ. Едно наистина национално отговорно правителство :)
253
0
 
0
 
! Отговори
До Капиталист 2 преди 14 години
За да не си мислиш, че съм резак, ще ти кажа - от София съм. Четвърто поколение! Както сте я подкарали, скоро София ще бъде един от малкото български градове. Останалите ще са по разни анклави на новосъздадени турски републики на територията на България! РАСИЗМЪТ Е АНТИКАПИТАЛИСТИЧЕСКИ. Противопоставянето на българи и турци ПРЕЧИ НА БИЗНЕСА! А на който не му пречи, значи разчита само на некви подаяния от ЕС. *** и пишман капиталист. Пак разчитаме на държавно регулиране.
252
0
 
0
 
! Отговори
До Капиталист преди 14 години
Аз мисля, че ти не си никакъв капиталист, а пълен комунист! Нищо икономическо и капиталистическо няма в настройването срещу 1000 000 души с български паспорти, но друг етнос. По принцип, ако не знаеш, капитализъм означава СВОБОДЕН ПОТОК НА ПАРИ И КАПИТАЛИ. Ние понеже сме много богата държава, се отказваме от парите на съседна Турция. Т.е. има свободен пазар само за нетурци! При това в условията на жестока криза за свежи пари!!! На следващите избори турците ще гласуват 10 пъти по-яко за Доган.
251
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е кви доказателства искаш? Виж новия бургаски депутат Йосифов - Маниака - чуй му песните (пардон хип-хоп произведенията...) там става дума за това как свободните и демократични граждани ще му видят демократичния патлак, как продава оръжие и наркотици, абе всичко както си трябва...Много е готино!!! Явно ти харесва!!!
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Точно така! Всички, които са крали - в затвора! Който не е крал, ще почне и той да краде, щото няма да има иначе откъде да яде! Ще вкарат и него в затвора. И тогава всички ще бъдем в затвора. На гости ще ни идва Маниака и ще ни прави рап отпред, рап отзад...Веселба!!! Кеф!!! Пълни хладилници с призовки за публични екзекуции...Много готино!!! Може хляб да няма, ама ще има много зрелища!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))
249
0
 
0
 
! Отговори
Lori преди 14 години
MNOGO SUM SHTASTLIVA CHE SI IMAME PREMIER BOYKO BORISOV - SEGA VSICHKI KOITO SA KRALI V ZATVORA - TUK TRQBVA ZDRAVA RUKA I NADQVAM SE BB DA SI SVURSHI DOBRE RABOTATA - USPEH BB !!!!!
248
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Селски, *** си като неформалния ти лидер и си арогантен като Гаргамел! Заради простаци като теб, България ще страда, но дано най-много 4 години!!
247
0
 
0
 
! Отговори
pleven dge преди 14 години
Ей анонимни *** стига говорихте против Бойко Борисов и Иван Костов без доказателства и безидейно..Като сте толкова отворени вървете управлявайте държавата ! Станете прокурори или министри като знаете да плювате наляво и надясно
246
0
 
0
 
! Отговори
Капиталист преди 14 години
Прочистени от бацила Доган
245
0
 
0
 
! Отговори
Капиталист преди 14 години
***, неприатно ми е да го кажа, но добре че братята мюсюлмани не са *** злобни като теб. Турция получи със заличаването на Доган от политическата сцена червен картон за ЕС. На другите избори братята мюсюлмани вече ще са разбрали какво е наистина да си европейски гражданин - коренна противоположност на това, което ги подлага доган вече 20г. До един месец министерство на земеделието, разплащателната агенция и министерство на ок. среда и водите, министерството на Етем ще бъдат прочистени
244
0
 
0
 
! Отговори
ramon преди 14 години
nie shtese obedinim.za da badem ravnopravni....tva ozna4ava federativna republika turki..izto4na rumeliq....shte vi izpiem kravtaaaaaaaaa.............stan
243
0
 
0
 
! Отговори
Капиталист преди 14 години
Айде и ние искаме да се обединят в Турция и да забравят за двойното гражданство, да забравят за гласуването в България.Братя българи мюсюлмани обединете се и разкарайте кръвопиеца Доган, той ви експлоатира над 30години, преди 89-та като агент на ДС е трупал актив пред БКП като предава братята си мюсюлмани, след 89-та като направи етническа партия на основата на страха който насажда на верска и етническа основа.
242
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Получихме си Гаргамел....
241
0
 
0
 
! Отговори
Майор Етем преди 14 години
Костов - в пандиза! Заедно със Симеончо, Станишев, Бакърджиев, Натка, Доган, Р.Овч., Р.Петков, слузестия Софиянски, Мургина и др. Искаме обещаното възмездие!
240
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
ey ***......sas 17 deputata.iskash da komandvash BG.bre ***.....ostanalite protsenti sa mn vajni..............
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ареее ходи на бузлуджа
238
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не мога да се съглася по а за монархията, защото единствено управлението на Батемберг до някаква степен e било положително за България
237
0
 
0
 
! Отговори
ANONİMEN преди 14 години
bratq turtsi vreme e da se obedinim..........
236
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Честито ви Гаргамел, 40%-ови простаци!!!!!