Борисов: Това е войната на държавата

Службите могат да работят по всеки, отсече премиерът
12 фев 2010 21:58,
321
Борисов: Това е войната на държавата
Снимка: БГНЕС

Всеки може във времето на демокрация сам да определя поведението си и изказванията си, няма да коментирам.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред БНТ по повод обвинението на Алексей Петров, че арестът му е политическа репресия.

Още по темата

Води се война срещу престъпността и операцията „Октопод” доказва това, смята премиерът.

Това е войната на държавата, няма никакво значение кой е премиер, кой е министър и кой шеф на служби. Всеки от нас е длъжен да си извърви пътя, който гласоподавателите са му посочили да направи – изтъкна премиерът.

Алексей Петров е човек с много качества, но това, което видях, с което ме запознаха колегите, истински ме озадачи и дадох ход на операцията, каза още Борисов.

Липсата на зависимост при нас прави ГЕРБ много силна и ясна партия, категоричен е премиерът.

Това е новата България – службите могат да работят по всеки, заяви още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
2
 
! Отговори
до някой преди 14 години
Пример ли искаш...Италия.
204
0
 
0
 
! Отговори
nejno преди 14 години
Тая война беше успешно водена от Тройната коалиция. Няма бедни в нея.
203
1
 
2
 
! Отговори
Lestat преди 14 години
Жалко войната в държавата би трябвало да бъде срещу беднотията !
202
1
 
3
 
! Отговори
ЗАВИСТ преди 14 години
Абе дали не е от ЗАВИСТ, че А.Петров е бил от ДС, а Боко са го отстреляли в пожарната....
201
1
 
4
 
! Отговори
Съдиите ги е страх преди 14 години
Слушам в момента по телевизията ББТ, а и вчера също се говореше, че съдиите ги е страх и 50% от тях си дават отвод ама било от СП, а аз оставам с убеждението, че ги е страх от Правителството и по точно от Б.Борисов, защото трябва да се вземе "ПРАВИЛНОТО" а не правовото решение. ... В тази посока се изказа гражданин по телефона, че СП трябва да замлъкне или да направи сделка защото знае нещо от биографията на Б.Борисов.....
200
1
 
6
 
! Отговори
развиват се хората. преди 14 години
сервитьори и свинари станаха олигарси, царе и пожарникари - премиери, даскалици и футболисти - кметове ... ....развиват се хората.
199
0
 
10
 
! Отговори
безработен преди 14 години
знаете ли колко ме интересува кои ще трепери и кои не важното е че ми отнеха наи човешкото право на работа. човек кото не работи се чуства излишен унизен гладен и озлобен. безработни сме защото сме честни а това не се котира в българия трябва да си мошеник и крадец човек без съвест .
198
2
 
2
 
! Отговори
Някой преди 14 години
Това което казваш е безмислица. Няма как да има силна икономика със мафия сковала всяка област във страната, а за сигурност за утрешния ден да не говорим.И тъй като мафията е силова структура, единствения възможен начин за борба с нея е война.
197
1
 
2
 
! Отговори
петров до 299 преди 14 години
Не е възпитано да отговаряш на въпроса с въпрос. Исках да науча за кого, според теб, трябваше да гласува българския народ. Защото ГЕРБ и Борисов не падат от Марс. Хубав - лош, умен - ***, това е избора на гласоподавателите. И аз не съм гласувал за ГЕРБ но не плюя наред волята на хората. И пак да питам, за кого трябваше да се гласува? И не обиждай обикновените хора - те правят държавата. Ако се смяташ за "необикновен" закрий себе си, и се скрий. Симеон и той се имаше за такъв.
196
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво Б . Борисов !
195
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
bravo razchisti teritoriata za madjo.
194
3
 
7
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Има политическа воля за промяна,то се вижда.Засягат се много икономически интереси.20 години няма никакви идеали.Основна политическа доктрина на БСП е да се докопа до властови позиции и да се източва държавата както може.Манипулират остарелите ни и бедни родители,които не знаят какво се случва извън инфото поднесено от ТВ и вестници.
193
1
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН ОТ СЕЛО преди 14 години
МАЙ ЩЕ БИЕМ РЕКОРДА ПО КОМЕНТАРИ ?! ЯВНО - ЗАПОЧВА СЕ !!! ДАНО ЗАВЪРШИ С КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ! ВПРОЧЕМ ТОВА ЗАВИСИ ОТ ВСИЧКИ НАС !
192
3
 
4
 
! Отговори
Н1 преди 14 години
ДО УЖАСЕН Двете неща вьрвят рька за рька неможе силна икономика и голяма мафия.
191
2
 
4
 
! Отговори
Ники преди 14 години
До 301Хубаво е държава да води война с престъпността, иначе съм съгласен и с останалото което казваш, но ако има мафия, няма как да има работеща икономика ...
190
8
 
12
 
! Отговори
ужасен преди 14 години
Не ни трябват управници които водят войни.Искам управници които създават силна икономика,работни места,прилични заплати и сигурност за утрешния ден.Насреща си за сега виждаме само високомерие,незаинтересованост за проблемите на хората и реваншизъм съчетан с долни милиционерски приоми.
189
6
 
3
 
! Отговори
mmmm преди 14 години
комунистите,комунистите пак сме на влас
188
7
 
7
 
! Отговори
до Петров преди 14 години
Само Борисов ли е възможният вариант според теб ? Един обикновен , за да не казвам посредствен човек, завършил за пожарникар ?!? Други по-способни и по-умни хора от Бойко Борисов в България няма , така ли ?!? Ами, ако сме я докарали до там, че това да ни е най-можещия и умен човек в държавата, тогава по-скоро да я закриваме !!!
187
1
 
1
 
! Отговори
н1 преди 14 години
ДО Kapitdna........Само неудобните.
186
2
 
4
 
! Отговори
БКП ... ?!? преди 14 години
Много е почервенял Бойко на тази снимка ...