Който попадне под юмрука, няма за какво да се сърди!

Премиерът Борисов се зарича, че ще рови надълбоко и докрай
19 фев 2010 07:00,
126
Който попадне под юмрука, няма за какво да се сърди!
Снимка: БГНЕС

След като в Пловдив размаха пръст на кметовете и ги сплаши да не крадат от европарите, премиерът отиде във Варна и се зарече, че ще рови надълбоко.

"Ще стигнем докрай по всички теми, които засягат нарушения и данъчни измами, независимо кой е човекът там", коментира късно снощи Бойко Борисов.

Още по темата

По думите му не става въпрос само за Алексей Петров, а и за много други, които са направили нарушения.

"Единственото, което мога да ви гарантирам, че правителството ще върви докрай. Съжалявам, който попадне под юмрука, няма за какво да се сърди", допълни още Борисов.

Премиерът обяви още, че води непрекъсната кореспонденция с Брюксел по отношение на заменките на земи.

"Главният прокурор много ясно каза, че тези, които са обект на престъпление, ще информираме Брюксел, че по тях има дела", каза той и уточни, че замени на гора за гора, при които не е сменено предназначението, ще се търсят варианти Брюксел да не ни глоби.

"А за тези, които вече са сменили предназначението или са нарушили околната среда, единственият начин е да търсим пазарни цени, по които да ги накараме да платят и съответно тогава да не се счита, че е държавна помощ", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДАВАМ ДО МОМЕНТА НА БОРИСОВ ОЦЕНКА 6, САМО ТАКА ТВЪРДО И ИСКАМЕ ДА ГИ МАЧКАШ ЯКОООО.
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"По делата им ще ги познаете" Така,че тикво-действай,стига празни приказки!
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мъдрата българска поговорка гласи, че волът като рие много, пода на гърба му!
119
2
 
1
 
! Отговори
miroslav преди 14 години
Еее не то като ви чете човек коментарите може да разбере колко *** народ коментира...ццц.Единия "диктатура", другия "фашизъм" е какво искате никой от никаде да не ги стяга ли крадливите селски кметчета.На тоя народ му трябва диктатор, водач, пълководец какъвто е Премиера.Какво искате Сергей ли дето всичко под масата се раздаваше и се разделяше и всичко се замазваше.Честно да ви кажа не ме интересува какви са му вътрешните интереси на Борисов да оправи държавата но поне виждам хъс упоритост.
118
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
незнам как ще се оправи с крадливите кметчета от дпс,просто крадат от всичко.
117
2
 
5
 
! Отговори
бори преди 14 години
А така Бойко , трябва да си Hardcore , мачкай с юмрука , пък каквото стане .
116
0
 
2
 
! Отговори
над55 преди 14 години
До 117.Мислех да пиша,ама вие сте казали всичко.Само се чудя дали в ЕС ги четат тези работи.
115
0
 
3
 
! Отговори
ива.. преди 14 години
само така давай с юмрука но да не го счупиш
114
3
 
7
 
! Отговори
:) преди 14 години
Няма съд, няма права, няма присъди - налице са само юмруци ... и това ако не е ДИКТАТ ... "Единственото, което мога да ви гарантирам, че правителството ще върви докрай. Съжалявам, който попадне под юмрука, няма за какво да се сърди"?!?!?!
113
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
За беда е така по целия свят, това е ДЕМОКРАЦИЯТА, като болен здрав носи :):):)Които крадне от евро парите или не дай си боже пропусне да плати данъците - бсе едно крадне и от ББ, няма милост за такива - ПРЕМИЕРА го декларира :):):)
112
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 14 години
Всеки който РАЗПОЛАГА с ВЛАСТ се облагодетелства от нея. Иначе за какво ще се бори, за да я придобие и запази?! Ако някой си мисли, че ББ е много загрижен за нас поради милите сини очи които имаме - жестоко се лъже. Ние сме му необходими дотолкова доколкото да узаконим властта му и да прибира част от парите които заработваме под формата на данъци, такси, акцизи и прочие пари минаващи през определени ЧАСТНИ банки, като всяка една от тях се "отчита" адекватно, за да има парче от баницата.
111
3
 
6
 
! Отговори
Pfff преди 14 години
Предпочитам тази "демокрация" пред тази от 10 години която ми сервират :)
110
9
 
6
 
! Отговори
Ахил преди 14 години
Лъснаха лъжите на правителството -5 -мата ги пуснаха, остана А.П.Сиреч -само тоя дето критикува Герб и Борисов.:))))))))Режима на Борисов е модифициран вариант на управлението на Пиночет-абсолютен фашизъм.Дори и да е виновен А.П-добрите трябва да спазват законите,защото едно общество ,една държава съществува и живее според нормативните уредби -иначе всичко останало ,както вече казах е анархия и диктат.Или казармен социализъм,както щете така го наричайте.Но не и Демокрация.
109
3
 
5
 
! Отговори
Ахил преди 14 години
Ето ,истината е само една.Вие как си представяте г-н Петров като човек работил 20г. в системата ,да държи секретни папки на масата в хола у тях.Гледат да го "нагласат " ,ама тоя сценарий дори и за анимационен филм не става.
108
1
 
1
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Zasega golemite banditi ne popadat pod umruka,a samo polu4avat 6amari(razbiraite aresti) i kato gi naplqskat gi puskat po jivo po zdravo.Daje na pove4eto ubiici,nasilnici,izmamnici i vsqkakvi *** im se razminava,pak kakvo ostava za podzemnite bosove!Umrukat udrq po-4esto tezi,koito za6titavat svoq jivot,blizki i imu6testvo ot prestapnici.
107
8
 
6
 
! Отговори
mladen stefanov преди 14 години
"Премиерът Борисов се зарича, че ще рови надълбоко и докрай" ....в гъзо си, барем намери нещо по различно от това което излиза от устата му....
106
1
 
5
 
! Отговори
люляк преди 14 години
Сребърният фонд намалял с 322 млн. лв. през януари? а нямаше да се краде ..... и да те питам пак Бобо Варна е голям град богат прави доста пари а нищо не се подаржа и патищата особено са ужасни !!!! кои краде парите ? и кои са крали и какво се прави по вапроса .... друго ни обеща !
105
1
 
8
 
! Отговори
преди 14 години
Хубаво, Боко, но искам и теб да те изпекат на такъв огън. Стенли, Пашата, Маждо, бай Миле, Цветелина Бориславова. Искам да са на светло всичките ти връзки, минало, бизнес, зависимости. Абсолютно всичко! Само след това можеш да държиш тон. Иначе не виждам разлика.
104
1
 
0
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Таквие кампаний сме ги виждале!Айде да видиме до кога ,че караме така!Първо се зсилиме а после такааааа......?Много са апашите и нема да може до края да издържиме.Прескачайте дребното и съдете едрото апаш.Нема прошка.
103
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
плаши гаргите нали и той е в този кюп. нали заедно строи метрото с кандитат зетя си. любовницата му продава винетките и той са прави на перде аде останаха само две и половина год. тогава ще видиме.