ВМРО с кампания за референдум срещу членството на Турция в ЕС

От партията ще внесат в парламента уведомление за започване на подписка
15 апр 2010 18:00, Красимир Ангелов
207
ВМРО с кампания за референдум срещу членството на Турция в ЕС
Снимка: БГНЕС

ВМРО стартира мащабна кампания за национален референдум по повод членството на Турция в Европейския съюз.

В петък в деловодството на Народното събрание заместник-председателите на ВМРО Ангел Джамбазки, Костадин Костадинов и правният експерт Карлос Контрера ще внесат уведомление за започване на подписка за свикване на допитването до народа.

Подписката се организира по силата на разпоредбите на Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, приет през 2009 г., уточняват войводите.

“За пръв път българските граждани ще имат възможността пряко и явно да изразят своето мнение по основен за българската външна политика и ключов за бъдещето на Европейския съюз въпрос – дали Турция трябва да стане член на ЕС.

Така българската позиция ще се формира от избирателите към властта – действие, което трябва да се превърне в практика на демократичния процес”, обявяват от ВМРО в специална декларация до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
6
 
! Отговори
AZ преди 13 години
По-добре тази популистична партийка /Популизмът е термин с латински произход (от populus - народ) /виж демагогия/. В българския език популизъм е заемка от френския (populisme) и се свързва с бурните исторически събития от Френската революция. Терминът се използва за политическа насоченост на обществена група или индивид:-Разнородни обществено-политически течения и движения насочени към суверена, издигащи идеи за пряко участие на народа в управлението и стимулиране на недоверието в държавните институции.-Начин за политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост за нуждите на суверена (създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми)./Да спре да ни излагат вмро и скат пред ЕС,съседите ни и Света!Парламента ,Премиера и Правителството ни да им потърсат отговорност за размириците които създава заради обслужване на собствените си партийни интереси за печелене на лични дивиденти заради предстоящите избори усилено и умишлено работещи в ощърб и против интересите на РБългария!Ако Турция е готова и отговаря на всички условия -не сме ние тези които ще определят тази икономически стабилна и добре развита държава да бъде част от ЕС!Една партийка която няма място в Българският Парламент няма право да дава мнения и да предприема действия обтягащи близките ни добри съседски отношения с РТурция!
179
8
 
4
 
! Отговори
DIMATA преди 14 години
KOI GI ISKA TIA IZOSTANALI ZASEDNALI V SREDNOVEKOVIETO OTREPKI, DA SI STOIAT V ANADOLA. MNOGO SE RADVAM CHE V BYLGARIQ DUMATA TURCHIN E OBIDNA I MRYZNA DUMA:)
178
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Верно е, и слава богу. Добре че западняците не я искат.И пиши България с главна буква бе фес.
177
0
 
1
 
! Отговори
евроскепсис преди 14 години
До 10:Тя е паднала одавна, ами нашите простаци-управници й се гъзят по навик,както се гъзеха и на другите.Ако стане така, че от бг. й отворят вратата, ще бъде поради невежество, простотия,страх и липса на трайна национална концепция на родните ни продажници.Бог да пази България от лоши управници, *** народ и безмозъчни политици!
176
4
 
2
 
! Отговори
Анти преди 14 години
Аз съм" ЗА". Само трябва да се изясни къде и откога!! НЕ НА ТУРЦИЯ В ЕС!!! Те са доказали и пред французи и пред германци,че не са европейци!! Преди време французите им забраниха да носят забрадки в държавни институций ,те роптаеха!! Германците ,също са пропищяли от тях!! Не ги ли виждате ,когато минават през българия с немски номера на колите си...Немски номер ,а вътре забрадка!! Нищо европейско няма в анадолците и няма и да има!!
175
4
 
2
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Каквото и да коментираме, това е подписка за свикване на референдум по изключително важен за България въпрос. Нека всеки българин да осигури подкрепа със своя подпис и тези на своите близки. Тези 200 000 подписа, а защо не и 500 000 трябва да ги съберем!
174
3
 
0
 
! Отговори
Анти преди 14 години
Мноого си прав,но едва ли точно ти,невежо можеш да коментираш!! България е била и ще пребъде ,въпреки всички,въпреки всичко и напук на продажници и демагози ,като теб!!
173
3
 
0
 
! Отговори
Анти преди 14 години
И още нещо-ти не си фактолог ,а продажен педаролог!!
172
2
 
1
 
! Отговори
Анти преди 14 години
Прекалено *** си ,за да ги разбереш!! Фактите са факти,защото света ги познава,***!!
171
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Едното не пречи на другото.
170
2
 
1
 
! Отговори
;) преди 14 години
Прав си али. Без нова екскурзия няма да се оправим.
169
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да разлаем кучетата!
168
1
 
4
 
! Отговори
сердар преди 14 години
Ако продължава така народа в BG ще мре от глад и няма да има кой да се подписва :)) Те по добре да мислят как да оправят положението тук....
167
2
 
2
 
! Отговори
али преди 14 години
Се чудят как да привличат внимание... последната държавя от която зависи членството на Турция е българия . Колкото и да се дерете няма полза ....
166
2
 
0
 
! Отговори
XXX преди 14 години
ЮНЕСКО ако не си чувал е една сериозна световна организация. Ти не четеш ли?
165
3
 
2
 
! Отговори
някой преди 14 години
да има подписка и в малките градове тука сме по-големи националисти
164
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Стига сте спорили. Кажете къде ще е тая подписка да отида да се подпиша.
163
2
 
4
 
! Отговори
7777 преди 14 години
Fanatik,tyrciq e nai stariq kandidat i nikoga nqma da vleze,ne go li razbraxte!!Priberete v Tyrciq,ne razbraxte li 4e Evropa vi mrazi
162
3
 
0
 
! Отговори
Faktolog преди 14 години
Тия факти защо ли не са известни на европейските и световни исторически кръгове? Имам чувството че болното ти мозъче почнало прекалено много да си фантазира...На тия "факти" може да се отговори само със следното- Гладна кокошка просо сънува.
161
5
 
4
 
! Отговори
Atilla преди 14 години
Някакви дриплювци и мърди от шайка, чийто шеф мяза на угоена ***, не ще имат думата относно членството на Турция в ЕС... Турците сами ще решат дали държавата им ще е член на ЕС или не. Независимо от всичко това , рано или късно Европа ще бъде част от турската държава...