Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!

Така смята бившият синдикалист проф. Кръстьо Петков
17 апр 2010 10:13,
381
Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!
Снимка: БГНЕС

Догодина, освен местни и президентски избори, вероятно ще трябва да правим и парламентарни, заявява проф. Кръстьо Петков, лидер на ОБТ в интервю за в. "Труд".

"Доскоро смятах, че са не само невъзможни, но и вредни", казва Петков.

"Но тези дни не друг, а самият премиер отново заплаши с предсрочни избори. Ако Борисов не отиде към втори кабинет, икономическата ситуация и социалното недоволство ще го принудят да се изправи пред предсрочни избори.

И дано да е по-решителен от Станишев, който трябваше да направи същото 2007 г., когато станахме член на ЕС, но се уплаши. Имам предвид правителство на мнозинството. Такова може да се направи или с “Атака”, което в международен план не е добре за ГЕРБ, или да се мине към коалиране с Костов. Това е логичният вариант - може да не се харесва на много хора, в това число и на мен, но е спасителен за Борисов", казва Петков.

Според него бидейки във властта като сенчест съюзник, той предлага алтернатива. Костов по думите му дава реалистична оценка на финансовата ситуация в България.

"Костов е наясно с истинското състояние на бюджета, знае, че Дянков не дава точните цифри - както скри и забави данните за провала в приходната част през януари и февруари, така го прави и през март.

Като макроикономист и финансист Костов превъзхожда целия икономически екип на Борисов - всички взети заедно! И вече постави Борисов в поза партер. Това е истината - на 10-ия месец от своето възкачване на престола Борисов е в състояние партер!", твърди още лидерът на ОБТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
13
 
10
 
! Отговори
до анализаторите преди 13 години
Ало, анализаторите ! По добре си намерете някъде работа, защото колелото на историята започна да ви мачка.Каквито и акробатики да правите, за да истъкнете качествата на костов, М.Димитров, Станишев и пр.политически ***, вече е много късно ! Очевадно е , че с руските другари не може да се върви напред. Народа доказа че се е осъзнал и не го е вече страх. Виж изборите !!! А за Костов има една справка- 3 000 предприятия за жълти стотинки ! Типичен представител на простака когато му дадеш власт
293
8
 
8
 
! Отговори
Балин преди 13 години
Ами нека да помисля? Дянков и хората му не стават, Трайчо си трае и нищо не знае, за останалите няма какво да говорим, *** *** от всякъде! Започват да валят оставки и май-наистина остава Костов. Това е реалността, много хора мислят, че Борисов има желание! Ама само с желание не става трябва и акъл не само груба сила каквато използва новият Дон Цеци ***! Защото работата на Цеци нищо не носи само прах в очите на хората!
292
5
 
6
 
! Отговори
бг реалист преди 13 години
Другарят Петков е толкова всезнаещ, колкото и Другарят Костов всеможещ.Предлаганото "решение" е в стил камикадзе - Костов никога не е бил спасител, няма и да бъде. Блестящ интригант, манипулатор и познавач на човешката психика го направиха оцеляващ политик, но благодетел надали....А че правителсвото е в партер е видно или скоро ще стане видно, ако това ще е от някакво значение, тъй като репресивната машина работи в пълна сила.
291
5
 
2
 
! Отговори
За по-бързо преди 13 години
За да свърши окончателно по-бързо ли?
290
9
 
10
 
! Отговори
До Бах преди 13 години
Коалиция Борисов--Сидеров-Костов-знаеш ли,какво ще се получи?!Две жени и един мъж!Борисов(куха ***)-Сидеров(фашизоидна-шизофреидна ***)-Костов(перфектен мъж и великолепен политик)!!!
289
11
 
16
 
! Отговори
до неуко преди 13 години
Костов изправи накрака страната за 6 месеца ,така че вече знаеш какво може Костов! той има и много грехове ,ама е специалист по кризи
288
1
 
9
 
! Отговори
неуко преди 13 години
Явно според тебе Костов ще е новият "тато". Всички така го хвалите, че ще вземе да се произведе в спасител на България. Може и да си прав, не зная? Но, ако си сигурен, че ще е новият месия, да си направя щампите на тениските, с неговият лик. Все пак и аз искам да печеля - стига съм слагал "Manowar" & "ACDC". Нови лица трябват, нови герои. Маркетинг!
287
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре е че и комунистите разбраха,че спасителят на България се казва Иван Костов...
286
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КРЪСТЬО ПЕТКОВ НИКОГА НЕ СЕ Е ОТЛИЧАВАЛ С ДИПЛОМАТИЧНОСТ И СВЕЖИ ИДЕИ.СЕГА ОЩЕ ПО-МАЛКО.ХУБАВО Е АКО ЗАМЪЛЧИ ПО ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВИНАГИ.
285
7
 
5
 
! Отговори
Бах преди 13 години
Чудесна комбинация ще се получи: Борисов, Костов и Сидеров. Нещо като фашистко-мутренско Столипиново. Вся власть мангалам! Черни ризи, стригани глави, наболи бради и 10%, пардон 40%, ако ме разбирате.
284
7
 
13
 
! Отговори
Агата преди 13 години
Каквото каже Доган, това ще бъде! Не бързайте, има време
283
15
 
7
 
! Отговори
Rudi преди 13 години
Тия седесари, които са една каруца заедно с коня, знаят че от тях нищо не зависи след срамното им управление
282
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
по добре нови избори отколкото този ***/крадец да влезе в управлението
281
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АБЕ ДОБРЕ БЕ! аз немоа разбера какво искате хора????????ИСкахте Бойко БОйко дойде. СЯ почна да не ви харесва.аз ви питам КАКВО ИСКАТЕ.Тоз неставал,ония бил зле,другия корумпиран.МИ то няя как на всички да им е добре,се някой недоволен.Вместо да продалжавате да критикувате почнете да търсите добрите страни.МИ писна ми секи ден да чета коментари колко зле било правителството.ДАйте им време щот имаме страшен дефицит.
280
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тиквата+бай ***=невиждано,по мащаби крадене!!!
279
4
 
4
 
! Отговори
X преди 13 години
KATO VI KAZVAH 4E OT GRUPIROVKA KATO GERB NI6TO NQMA DA STANE... ABE TO NA BOYKO KVO MU PUKA ZA NARODA DE. I DA NE GO IZBERAT OTNOVO VE4E MUE PALEN DJOBA
278
6
 
10
 
! Отговори
TAner преди 13 години
awe hora, kakvo stava s taq dyrjava ?naistina, nemoga da razbera na kade otivame...Dogan, Stanishev, Simeon i mnogo drugi ama ochakvah Boiko da e po razlichen...i se vijdam che e " Parter "... na kolene i lakti :( NEZNAM AMA MAI NAPRAVIHME GRESHKA S BOIKO ! BRATOVCHEDA BESHE PRAV - OT OHRANA NE STAVA PREMIER !
277
21
 
22
 
! Отговори
EMA преди 13 години
Това е едничката истина за спасението на България!Нека КОСТОВ да дойде!!!
276
6
 
17
 
! Отговори
ицо преди 13 години
така е приятелю,точно тези *** докараха Симо окото и Сергей меката китка да ни върнат 20 години назад,сега пак те плюят,жалкото е че тази *** е много и те определят съдбата и на нормалните хора
275
23
 
19
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 13 години
САМО ВАНЬО КОСТОВ МОЖЕ В МОМЕНТА ДА ОПРАВИ ДЪРЖАВА,НИЩО ЧЕ ГО ПЛЮЯТ ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРИ И РАЗНИ ЛУМПЕНИЗИРАНИ ПОЛУГРАМОТНИ ***