Кадиев – новият стар кандидат за кмет на БСП в София

Номинацията му раздвои червена конференция
Обновена: 10 авг 2011 15:30 | 27 юни 2010 13:20,
163
Кадиев – новият стар кандидат за кмет на БСП в София
Снимка: БГНЕС

Столичната организация на БСП издигна Георги Кадиев за кандидат кмет на София на местния вот пред 2011 г.

Кандидатурата му беше одобрена със 127 гласа "за" от общ кворум от 133 делегати. "Против" гласува само един, а въздържалите се бяха 5.

Общинският съветник и бивш зам-финансов министър обяви, че столицата се нуждае от драстични реформи и той вярва в своята победа.

Номинацията му раздвои участниците в 11-та конференция на Градската организация на партията.

Според Янаки Стоилов кандидатура за кмет не е обсъждана на районните конференции на БСП и е недопустима.

"В изказванията нямаше нито едно конкретно предложение за това каква трябва да бъде тактиката ни по отношение на основния ни опонент ГЕРБ", заяви на свой ред Илияна  Йотова.

"От всички преминали събрания досега алтернативна кандидатура на тази на Георги Кадиев не се е появила", допълни тя.

Георги Кадиев за втори път е червена номинация за столичен градоначалник, след като на частичния вот в столицата през 2009, той пак бе издигнат, но загуби битката от Йорданка Фандъкова.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
4
 
3
 
! Отговори
долу ламята преди 13 години
в БСП ли е, значи или е гей, или е крадец, или е и двете. Тази партия ражда само некадърници и лапачи. Дано изгният в лай.ната си!!!
129
2
 
3
 
! Отговори
тоти преди 13 години
пак тоя *** откъде го изровиха вечния дежурен за кмет на бсп
128
0
 
3
 
! Отговори
до 148 преди 13 години
Как ще е нешо ново като статията казва, че вече са го предлагали?
127
0
 
6
 
! Отговори
Менн преди 13 години
Аз подкрепям ГЕРБ, но ако издигнат фъндъкова - няма да гласувам за нея. За Кадиев така и така няма да гласувам, защото зад него седят Р. Овч и други подобни гадове.
126
1
 
2
 
! Отговори
? преди 13 години
изборите за кмет не бяха ли на 4 години?
125
2
 
3
 
! Отговори
бивш кореняк софияне преди 13 години
до 152 и 153това от един и същи човек ли е писано, или на Волф им свърши работното време и се га се изхождате в сайта?!Ама от необразовани чалгари!Човека е свестен.
124
3
 
6
 
! Отговори
бивш кореняк софияне преди 13 години
Този го бива. Умен е и е начетен. Жалко че до сега София все по цвят гласува ... Тя затова прилича на опитно поле за бомбандировки!Они *** Диков още ли застроява парковете?! Ей, кога тоя град ще има кмет който не е крадлив ***?!Бих гласувал за Къдиев ама ... вече немога! :)
123
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахаа Кадиев бил честен :)))да бетой е първа дружка с Р.Овч и Вальо топлото, работеше в Топлофикация и е доста навътре в далаверите, не случайно жена му изкупува евтин ток от АЕЦ-а чрез фирмата си Енерджи съплай - как мислите, дали всеки може да купува евтино от АЕЦ, това е само за другарите избраници, както бяха и заменките - само за наши хора.
122
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
честен комунист нямана този жена му цял Козлодуй знае, че купува евтин ток от АЕЦ-а и го препродава тройно по-скъпо, чудна длавера си е
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
един от купувачите на електроенергия от АЕЦ Козлодуй е фирмата Енерджи съплай на Соня Николова-Кадиева, съпруга на политика от БСП Георги Кадиев.Колко се печели от посредничеството в продажбите на ток? Отговор може да се намери във финансовите отчети на дружествата от бранша, които трябва да бъдат представени в Агенцията по вписванията.За Енерджи съплай обаче такъв документ не беше открит. Вчера Труд се опита да се свърже с г-жа Кадиева, за да я попита за бизнеса й с ток и ролята на политиката в него. Тя отказа разговора.
120
2
 
3
 
! Отговори
лектор преди 13 години
Няма такова правило - справка Ричард Никсън, Валери Жискар дЕстен , ако ти гововорят нещо тези имена.
119
3
 
6
 
! Отговори
дуче Михо преди 13 години
Ах,колко жалко нещо са комунистите. Истинско недоразумение на природата, тия изчадия на ада с ненаситната си алчност и жажда за власт пак ще получат среден на следващите избори.Айде у лево, червени ***!
118
4
 
7
 
! Отговори
nivi преди 13 години
Познавам този от Бургас, защото съм от Бургас. Рядко честен човек за това време. Софиянци ще ударят джакпота , ако го изберат. Не го приемайте като част от онова БСП, което не харесвате. Той е нещо ново и му предстои да го покаже. Призовавам ви, избирете го!
117
3
 
7
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Над Кадиев тегне сянката на инкасатора- Р.Овч.Правило- никога не се представя веднъж загубила кандидатура !Справка - изборите в Габрово през юни тази година- появи се същия кандидат на БСП,загубил местните избори през 2007 г.Резултат - гласували за БСП 2300 души !Пълен резил !
116
4
 
8
 
! Отговори
vini преди 13 години
този от бургас е голям мошеник мрьсник като Ов4аров
115
3
 
5
 
! Отговори
sss преди 13 години
kato se setq i toz kak krade ot toplofikaciq nemoga go gledam
114
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а да не би да не са - или и ти мислиш, че в Симеоново и за охрана на Тодор Живков допускаха антикомунисти ?
113
2
 
5
 
! Отговори
NNN преди 13 години
Idi si pri Sopola /Sime.. Balgarski/ i zivei na yaxtata v Ispaniya!
112
11
 
5
 
! Отговори
ndsv1.hit.bg преди 13 години
Защо да гласувам за НДСВ? * При НДСВ българският народ живееше по-добре, от колкото при СДС, БСП и ГЕРБ. * При НДСВ българската икономика бележеше невиждан растеж. * При НДСВ българската култура беше в подем. * При НДСВ нямаше етническо напрежение. * При НДСВ покупвателната способност на българина беше по-висока.
111
1
 
6
 
! Отговори
Петиция пенсии ДС преди 13 години
Петиция до НС за намаляване на пенсиите на работилите в ДС и тоталитарни организации до нивото на средната пенсия в страната:bgpetition/namaliavane-pensiite-na-rabotilite-v-DS-i-totalitarni-organisazii/index.html