Лечков пак е кмет на Сливен

Бургаският апелативен съд окончателно го възстанови на поста
29 юни 2010 16:50,
205
Лечков пак е кмет на Сливен
Снимка: БГНЕС

Апелативният съд в Бургас възстанови Йордан Лечков на кметския пост в Сливен.

Делото днес бе по жалба на Лечков. Той искаше да бъде отменено решението на Сливенския съд, който го отстрани от поста на 21 април.

 

До решението на сливенските магистрати се стигна, след като срещу Лечков бяха повдигнати 7 обвинения, сред които за злоупотреба със служебно положение, за нецелево разходване на бюджетни средства и за съставяне на документ с невярно съдържание.

Още по темата

Според прокуратурата Лечков не може да бъде кмет на Сливен, тъй като обвиненията срещу него касаят пряко работата му.

Решението на Бургаския апелативен съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
1
 
! Отговори
THE BOSS преди 13 години
Добре, че Г-н Лечков се върна, след тези малки интригантски опити да бъде отстранен и то само защото, на някой, не му харесва това което прави. Ами вижте какво, щом съда е решил, това е, той е напално невинен и в пълното си гражданско право да се върне. Това е победител и човек отстояващ правата си, не като Вас мишоци, съдиите били "мафиоти". И кво плюете, като кобри, нима ще промените нещо не. Вие сте същите "***", децата Ви ще бъдат такива и техните деца.
187
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pisna mi ot toq pleshivec...........ot ystata my samo laji izlizat.nqma li nqkoi da go otvle4e ta vsi4ko da se svarshi......kato beshe futbolist vsi4ki go yvajavaha,sega kato kmet samo krade i maje kakto toi si znae......pisha m ot takiva *** kato nego
186
0
 
1
 
! Отговори
ЗА АПАША преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ ВСС, ВЕЧНИЯ КРЕПИТЕЛ НА ОКТОПОДА В БЪЛГАРИЯ!ВСЕКИ СЪДИЯ --ЧЕРВЕНО ПИПАЛО НА ОКТОПОДА В БЪЛГАРИЯ!ДА ЖИВЕЕ ЧЕРВЕНИЯ СЪДИЙСКИ ОКТОПОД!ВЕЧНА СЛАВА!!!
185
0
 
5
 
! Отговори
АПАША преди 13 години
В СЛИВЕН ''ОКТОПОДА'' ОСТАВА НЕ Е ПИПНАТ В НИТО ЕДНА ВЛАСТИМАЩА ИНСТИТУЦИЯ, ''ЕВАЛА'' НА БОЙКО И ЦЕЦО ''ЧЕСТИТО'' НА СЛИВЕН-ОКРЪГ!!!
184
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятелю абсолютно съм съгласен с тебе
183
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко за народа ни и за държавата, ако изобщо я има.Мили ми народе защо допуснахме такива като тоя да ни управляват и да ни решават съдбата? Необразованите и неграмотните изплуваха от горе, а всички останали потънаха на дъното.
182
1
 
2
 
! Отговори
стамат преди 13 години
Златна му плешива главичка......
181
7
 
1
 
! Отговори
6mirgela преди 13 години
evalla BACE!!! nai-velikia TARIKAT.ne samo 4e krade no i inteligentno go pravi za6toto e umen kato 4ovek.a ne kato KYURDA-STOI4KOV KOITO E TAP KATO GALO6
180
1
 
3
 
! Отговори
VQRA преди 13 години
DO STOQNOVA;PRAVA ste do nqkolko dena komentarite v1rvqha 80%protiv KMETA i 20% za nego,a sega sa 50% NA 50%.NA6IQ KMET nadmina vsi4ki korumpirani,kato GAGAUZOV,QNKO QNKOV I DR.
179
2
 
12
 
! Отговори
Стоянова преди 13 години
Прави впечатление,че Лечков май е наел цяла чета да го хвали в нета.От това той не става по-малко престъпник,а просто всички се убеждаваме,че живеем в криминална държава.
178
0
 
17
 
! Отговори
Боже,Боже преди 13 години
Това се очакваше.И не е решено от Апелативен съд -Бургас.Решено е от Бойко Б.Именно затова тъпанара Лечков беше толкова сигурен,че ще се върне обратно-защото мутра на мутра помага ...в съда.Значи,мо0же да се каже,че мутрите победиха обществото /почти/окончателно.Ние,дето не сме мутри-дасе изнасяме кой накъдето може.
177
7
 
7
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Браво Бат'Дана! Продължавай да им натриваш носовете на *** провокатори и интриганти от ГЕРенб. САМО ЦСКА!!!
176
0
 
18
 
! Отговори
eдна българка преди 13 години
Очаквах подобна развръзка за мое голямо съжаление.Разровен град,само с една оправена улица,която води до стадиона и хотела му,един футболен отбор,който е на общинска издръжка,това е Сливен.А тази оневинителна присъда....нищо ново под слънцето.В Бг няма виновни,виновни сме единствено ние,бг.граждани,че все още се натискаме да живеем на тази територия.
175
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чак в Бургас ли намери корумпирани съдии? Решението на съда, може да е окончателно, но на народа не е. И други дела ще има срещу него.
174
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bravo Letsa, samo napred kum treti mandat!
173
0
 
5
 
! Отговори
ali преди 13 години
znaeteli koe ee naxubavoto vav sliven tabelata za burgas ok 4ao
172
9
 
3
 
! Отговори
Независим преди 13 години
И да продължа... грандомански проекти.... явно си доста по млад от мене. По Живково време, колкото и да "плюя" по онова време, грандомаските му проекти и реазлизации дадоха на БГ един облик, коиото трудно ще стигнем, за съжаление. Върло син съм по убеждения, но не пре4и да виждам реално нещата и да се опитвам да подкрепям креативността, въпреки 4е в Сливен сега е мн трудно и гадно да поемеш отговорност. В труди моменти трябвя да се подкрепат хора като ле4е. а не като бивши кметове ... без принос
171
5
 
4
 
! Отговори
Независим преди 13 години
Да ме извини целия форум, 4е го превръщам, в 4ат с тебе. Но да уто4ня, МРАЗЯ политиците. За мене те са нереализрали се специалисти в сферата на своето образование. Без зна4ение дали са БГ или американци - примерно казано. Ле4е няма претенции за дипломат или политик, 4е даже и до съд стигна. т.е е по близък до моите разбирания. Няма да давам пример на други политици, които имат претенции да имат интелект....
170
2
 
3
 
! Отговори
Независим преди 13 години
Прав си. Съгласен съм с теб. Но искам тази прокуратура , да провери произсода на парите ХРИСТИН ПЕТКОВ по онова време на Тоталноти ни безпари4ие / като народ/. Ле4е все пак имал на4ален капитал, не можеш да го отре4еш. А Христин?. А бившия кмет? с кои пари се ходеше до китаи 4 пъти?? и това искам да знам и защо и какъв е ефекта ...такива "дребни" неща ме интересуват. А познавам бившия кмет от у4еник, Знам го колко свит беше а какви само4уствие придоби като стана 4лен на ком. партията
169
11
 
9
 
! Отговори
Волов преди 13 години
Браво Лечков! Да си жив и здрав, с тебе сме цяла България! Поне направи нещо за Бг, докато повечето *** мутри - *** изпонасраха всичко на власт, да го духат, скоро си заминават, а ние не! Победа