Сините скочиха – все по-обидени на управляващите

Костов: Има сделка между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за КЗК
23 сеп 2010 13:20,
109
Сините скочиха – все по-обидени на управляващите
Снимка: БГНЕС

Съпредседателите на „Синята коалиция” Иван Костов и Мартин Димитров упрекнаха партията на Бойко Борисов, че е сключила сделка с политическия враг – БСП, ДПС и НДСВ.

Сините правят това заключение заради преизбирането на членове на Комисията за защита на конкуренцията тази сутрин в парламента. Председател на КЗК остава Петко Николов. Местата си в комисията запазват Ангелина Милева, Александър Александров, Весела Антонова, Елена Димова.

Според Мартин Димитров председателят Николов е близък до НДСВ. Александър Александров пък е член на БСП.

„Тези хора ще контролират всички обществени поръчки”, посочи председателят на СДС.

Иван Костов беше още по-остър – става въпрос за споразумение между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за преизбиране на основния състав на КЗК. По думите му това не се връзва с амбицията на управляващите да преодолеят наследството на тройната коалиция.

От „Синята коалиция” обаче са обидени най-много на преизбирането на „явния недемократ” Александър Александров. Той бил в основата на опита на ЦИК да спре регистрацията на сините на последните парламентарни избори.

„Явно за награда за това му действие е бил преизбран”, посочи Мартин Димитров.

Искра Фидосова от ГЕРБ категорично отхвърли обвиненията на „Синята коалиция”. По отношение преизбирането на Александров, както и на останалия състав на КЗК, тя заяви, че членовете на този орган са доказани професионалисти.

Според нея не може да се говори за сделка с тройната коалиция, а за приемственост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
2
 
! Отговори
Помнещ преди 13 години
Пич, до 9.9.1944 г, в БГ не е имало 1 км асфалт. Каквото и да сме произвеждали сме му намрали пазар и 90/% от населението живееше 100 пъти по добре, бяхме на 25 място по жизнен стандарт. Сега индусрията са шивачници работещи на ишлеме, та по добре черно бели да правим отколокото да осигуряваме робини на гръцките кожодери.БГ БЕШЕ РАЗВИТА НА СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКО НИВО, КЪДЕ СМЕ СЕГА БЕ УМНИКО.Аман от заблудени овци.
103
0
 
1
 
! Отговори
"ПОСЛЕДЕН ВАЛС& преди 13 години
Тия защо не си запеят "ПОСЛЕДЕН ВАЛС" и да отидат на майната си (без извинение.
102
0
 
1
 
! Отговори
ДОБАВКА преди 13 години
Тези хора ще контролират всички обществени поръчкиСВЪРШИХА ЛИ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ НА ГЕРБ??!риторичен въпрос
101
0
 
3
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
УДЪРЖАХА СЕ 1 ГОДИНА И ПОКАЗАХА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ.ОЧАКВА СЕ ДА ПОСЛЕДВАТ ОЩЕ МНОГО ПОДОБНИ СЪГЛАШЕНИЯ!!!БЕЗБРОЙ!БОЙКО КАКВА СТАНА ТЯ?!?
100
2
 
3
 
! Отговори
Владо преди 13 години
Малеееее, какъв телешки възторг от една шепа *** към Костов. Голям антикомунист с жена партийна секретарка! Ашколсун, машшала, другари тъмносини талибани. Хубавото е, че в следващият Парламент няма изобщо да ви има, крадлива *** такава!
99
0
 
2
 
! Отговори
я преди 13 години
а бе верно ли Мартин Димитров бил действащ пастор
98
2
 
7
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Мразят го защото са елементарни и заблудени. Някой казал нещо и хайде всички вкупом вярват и повтарят като папагали. А и няма как комунистите да го обичат ,в т .ч. и сегашните .
97
1
 
3
 
! Отговори
Йордан преди 13 години
Интересно ми е какво да се прави с предприятия, които са технически остарели? Докато в Европа се произвеждат цветни телевизори с дистанционно управление, ние произвеждахме черно-бели ракли тежащи по 50-100 килограма. На това работеща икономика ли му викате? А фактът, че за да произвеждаме трябва да внасяме суровини, а продукцията ни няма кой да я купи защото е прекалено некачествена и остаряла?
96
1
 
2
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Заради стабилизирането на икономиката ЕС ни покани за членки и успяхме да подадем заявка за членство в НАТО. Една от идеите на Костов е с парите от сделката за първия българки мобилен оператор да оборудва с компютри училищата. След като идват на власт комунистите този проект се унищожава...Явно много ви е къса паметта!
95
1
 
8
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Значи толкова неграмотни хора не съм виждал никога. Научете български, ограмотете се и после критикувайте Костов.Някой спомня ли си кой ни изкара от супер-мега-хипер инфлацията при която средната заплата беше 5$ (виновника е Жан Виденов)? Иван Костов ни изкара и стабилизира икономиката. Той увеличи и заплатите многократно. Някой каза, че Софиянски ни оправил... да, ама не. Той управлява само 3 месеца и нищо не направи.
94
3
 
10
 
! Отговори
Георги Обрешков преди 13 години
айде бе Иване идвай да оправиш тая пропаднала и ограбена държава че умирамеееееееее разбери го
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** е да, и затова го обичаме.Защото е умен и можещ ***.Защото той е ***,който вкара България в НАТО,в ЕС.Защото по времето на управлението на този ***,България не беше играчка в лапите на Русия.Защото този *** съживи икономиката,която беше тотално унищожена от комунистите.Защото този *** направи реформите и измъкна България от говната.Много са нещата,много.
92
10
 
3
 
! Отговори
Още преди 13 години
"КОСТОВ Е ПО-КРАДЛИВ И ОТ ЦАРЯ!БАТИ МОШЕНИКА!"Иван Костов:Баща - циганинМайка - мутирала българкаЕ и какво се получава?
91
4
 
6
 
! Отговори
спасение само с ДСБ преди 13 години
Доказани професионалисти по крадене.Бойко да спре с това лъкатушене ту наляво,ту на дясно,че ще цамбурне в ***.Трябва да сключи здрав съюз с ДСБ.Там е спасението.
90
2
 
8
 
! Отговори
Чалга преди 13 години
Чалгата хращи срещу Костов-елементарно!Елементарно и логично.Ама,това не променя фактите.Колкото и да й се иска на чалгата.
89
3
 
12
 
! Отговори
до българин преди 13 години
Абе,кой си ,че да ми казваш!Моят възторг от Костов има голямо основание.Първо-аз,като интелигентна жена,го харесвам,защото няма по-умен мъж от него наоколо.Второто е,защото всички вие го мразите-харесвам,това,което паплачта(комунистическа,чалгаджийска,метренска и тнт)мрази!Просто!Даже прекалено елементарно!
88
5
 
2
 
! Отговори
българин преди 13 години
Не се нааквай от възторг по Костов - един много суетен човек, бивш политикономист, със самочувствието на спасител на България. Комунистите го плюят от много време, въпреки че им даде да плюскат при неговото управление, просто, защото не даде на всички, то ни кой и не би могъл. Вярно, вкара ни в НАТО, но друго май нищо хубаво не успя да направи. Сега сме изпаднали дотам, че ДСБ и СДС са само нещо като опозиция, хлабава.
87
1
 
7
 
! Отговори
до velocy-raptor преди 13 години
А,според теб,кой е добър политик?Бате Бойко-Лайнаря?Или някой друг!*** да пикаят върху вас,лаещите срещу Костов!Разбира се,че е добър политик!Единственият добър политик!Този човек е милиони пъти по-интелигентен от теб!Ама милиони!Такъв,като Костов не може да вирее сред чалга общество!Защото вие сте точно това-чалга общество!
86
0
 
1
 
! Отговори
четвъртък преди 13 години
Всички закони трябва да бъдат обявени за нелегитимни,защото са *приемани* без болшинство и с гласуване с чужди карти Всички закони да бъдат обявени за нелегитимни--да се започне с въвеждането на точковата система По колко депутати виждаме м обикновенно в пленарна зала--по 5-6
85
1
 
6
 
! Отговори
Арее баста преди 13 години
Ако Сидеров продължава да подкрепя ГЕРБ с всичките мръсотии които върши предвожданата от Фидосова парламентарна група, на следващите избори Атака няма да влезе в парламента.