Парите за здраве – за здраве, сопна се Борисов

Тройната коалиция ги давала за пенсии, затова сега нямало
5 окт 2010 15:40,
502
Парите за здраве – за здраве, сопна се Борисов
Снимка: БГНЕС

"От днес нататък парите за здраве ще отиват за здраве", обяви премиерът Бойко Борисов, който изневиделица се появи на извънредния национален съвет на Българския лекарски съюз.

По думите му досега част от средствата за здравеопазване са отивали за плащане на пенсии.

"Аз не желая повече да бъда съучастник на нещо, което съм заварил", сопна се Борисов.

"Не случайно, преди да си тръгнат (БСП, НДСВ, ДПС – бел.ред.), с 900 млн. лева вдигнаха пенсиите", поясни той.

По думите му от всички стенограми на правителствените заседания на бившите управляващи това е видно.

Заместник финансовият министър (Владислав Горанов – бел. ред.), който е в касата, ще го извадя оттам, касата ще бъде публично дружество, зарече се Бойко Борисов.

Тези му думи бяха посрещнати с ръкопляскания от делегатите лекари.

"Към днешна дата резервът на НЗОК е в БНБ. Нито една стотинка не е пипната, те не могат да бъдат пипани, защото такъв е законът", категоричен бе премиерът.

Още по темата

Очаква се в 17 ч. да бъде подписано споразумение между синдикатите и социалния министър за вдигане на осигуровките за пенсия с 3%.

Очаква се на форума да бъде обсъдена и готовността на отделните лекарски колегии за обявените протестни действия. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
405
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Премиера - Първа копка,силно клати нашта лодка.Не престава да се жали,че десерта му изяли.Мисля, всички знайте вица,за нещастната вдовица,де окряка орталъка,че живота и е мъка.Само куха демагогия.Не управление-пародия !Веч пораждат се съмнения,в истинските му умения.Що за мъж си, не те зная.Засрами се най-накрая !Щом, мандата те товари,можеш да гасиш пожари !
404
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно преди известно време ББ каза че е дигнал пенсиите,сега пък говори че тези от тройната коалиция са ги дигнали.Кога говори истината."От днес нататък парите за здраве ще отиват за здраве",-значи тази година с тях са плащали пенсии .
403
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По какво можете да познаете, че ви управляват комунист:1.Режим на тока (Слънчев бряг - иначе такъв за последно в България имаше по времето на Тодор Живков)2.Насъскване и противопоставяне на отделни прослойки от народа, като най-много сили се хвърля в борбата и унищожаването на интелигенцията (БАН, докторите - защото *** умен не търпи).....Да ви напомня за някого ?
402
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А другаря Борисов къде беше през последните 20 години? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад гърбовете на Тодор Живков и Симеон 2, а след това се опакова в подарената му от Първанов генералска униформа!
401
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе чудех се тия дни кой беше Главен секретар на МВР в правителствата на Царя и на Тройната коалиция - при това цели 8 години. И по чие време станаха 150-те неразкрити убийства на комунистически олигарси.
400
3
 
7
 
! Отговори
до левака №373 преди 13 години
Преставам си ти каква симпатяга си, щом се подиграваш на външния вид на Станишев.
399
1
 
15
 
! Отговори
До 400 преди 13 години
Като са толкова чисти тези от ГЕРБ защо не се съгласиха да се направи ревизия на здравната каса с 10год. назад.Против бяха ГЕРБ и Атака,така че интересно кой е крал повече ?????????????????Или по лесно разни *** като теб да повтарят това което са им казали партийните секретари от ГЕРБ???????????
398
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Бойко Борисов застрашаваше по някакъв начин сигурността и комфорта на комунистите досега да са го отстреляли сто пъти. Всички знаем колко знакови фигури, при това къде-къде по-големи от Бойко се споминаха без извършителите им да бъдат разкрити. Но всички те по някакъв начин застрашава сигурността на БКП/БСП за разлика от плямпащата кукла на конци - Бойко.
397
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХАХА ТОВА ВЕЧЕ Е КРАЯ ПРЕДИШНИТЕ БИЛИ ВИНОВНИ ЧЕ ВДИГНАЛИ НА СТАРИТЕ ХОРА ПЕНСИИТЕ С ПО 30 ЛВ
396
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в куклата немат доверие, немаше я в американския политически проект на яне и го провали, а че бил се сепнал пред обща стачка за парите за здраве не стига, требва да си каже кой направи врътка и къде е влогът му, сега или после когато стане следствен
395
3
 
6
 
! Отговори
смееееех преди 13 години
Гербаджия и социалист да се псуват един друг на "комунист", това е като братята от боята да се псуват на "***", хахахахахаха!
394
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докога все някой друг ще е виновен, питам аз? Къде са осъдените за тези грандиозни "игри", които се били въртяли преди да изгрее премиера- слънце??? Къде са осъдените по разните там "Нагли", "Октоподи"? Пълен цирк е и това правителство, редом с предходните!
393
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От 9.7.2009 Цирк ГЕРБ изнася гастроли из цяла България. Балончетата за наивници са безплатни. Билетите обаче - не. Те се плащат в клоновете на СИ-Банк.
392
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По реакцията на червените *** във форумите може да се съди ,че правителството работи добре!Колкото повече злобеят ,толкова повече трябва да се работи същата посока !Много съм доволен ,че ги съсипва с данните за поразиите,които са правили по времето на "шведската"тройка!
391
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
До 383Искрено се забавлявах с написаното, макар че скоро ще ни е до плач.
390
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Коментарът на 393 е най-красноречивият за същността на ББ- АЗ съм добрия (и непогрешимия), а за продължаващатаа и задълбочаваща се криза са виновни Станишев и Тройната коалиция. когато фактите говорят и боговете мълчат (923-847-4).
389
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По татово време върви един през Парка на свободата /днес Борисова градина/ и си мърмори: -*** държава! И пак: -*** държава! Чул го един милиционер и го арестувал. Дошъл началника на милиционера и започнал да разпитва онзи: -Ти на какво викаш "*** държава", бе? -Как на какво, другарю началник, на Америка! Ето, застреляха си президент, бият ***... Като чул това началника наредил да го пуснат и да арестуват милиционера. Като се разминавали в коридора, милиционера изръмжал: -К'во стана - тебе пуснаха, а мене арестуваха! *** държава! -Ми аз к'во казвам...
388
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов и Цветан Цветанов създадоха една огромна фабрика за производство на глупости.
387
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След многото успешни акций срещу МУТРИ след около 3 години ще остане само една МУТРА, която ще бъде публично посочена и няма да има къде да се скрие...А може и по-рано...
386
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Излезе книгата на Григор Лилов "Тайният проект Бойко Борисов". Все повече хора я четат и разбират, че Борисов е точно продукт на БКП. Изтърка ви се номера с комунистите. Напротив, твърдя, че антикомунистите не харесват Борисов.