Фидосова обгърна Цветанов

Не дава парламентарна спецкомисия да го разследва
21 окт 2010 15:12,
483
Фидосова обгърна Цветанов
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на групата на ГЕРБ в Народното събрание Искра Фидосова категорично отхвърли идеята за спецкомисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

"Не е работа на парламента да се занимава с това нещо. Моето лично мнение и предложение ще бъде да не се подкрепя създаването на такава комисия, принципно. В момента става въпрос за господин Цветанов, утре ще става въпрос за втори, трети, пети. Има ред, има правила", аргументира се Фидосова.

Още по темата
Според нея нито конституцията, нито правилникът на парламента позволяват подобна намеса.

На въпрос защо тогава беше формирана подобна комисия за Сергей Станишев, Искра Фидосова отговори:

"Става въпрос за управление на едно цяло правителство. Народното събрание е органът, който контролира, който осъществява пълен контрол върху дейността на изпълнителната власт.

Тук става въпрос в лично качество – на физическото лице Цветан Цветанов да бъдат проверявани факти и обстоятелства, свързани с неговата личност като физическо лице, не като министър".

Искра Фидосова отхвърли и тезата, че Цветанов трябва да се оттегли до изясняване на обстоятелствата около забогатяването му.

По думите й няма такава необходимост, защото срещу него не е повдигнато обвинение, а е атакуван единствено с компромати, които "се тиражират от сутрин до вечер през последните дни".

Целта на атаката е една, твърди юристът от ГЕРБ – да бъде дестабилизирана държавата, с оглед поста, който Цветан Цветанов заема. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: нсСтанишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
426
1
 
1
 
! Отговори
Опечален преди 13 години
Ооооо,снимката е супер,ноо-горкото BMW.......Амортисьоритееееееееее,ай,ай.....
425
1
 
2
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Любопитен начин да защити лидера си Яне Янев от обвиненията в хомосексуализъм избра депутатът от РЗС Емил Василев.В писмо, разпространено до медиите, той обяви, че е бил брутално изнасилен от съпредседателката на ПГ на ГЕРБ г-жа Искра Фидосова".*** публикува настоящото - въпреки набиващата му се абсурдност - тъй като то илюстрира въпроса, който ни мъчи отдавна - до какви висоти" ще достигне политическият диалог у нас...Василев уточнява, че местопрестъплението е било мъжката тоалетна на Народното събрание, на 22 октомври - петък.Има пукната плочка, а един от умивалниците се клати, пише още депутатът.Веднага съм информирал за случая организационния секретар на РЗС г-н Тодор Великов, народен представител. Възнамерявам още в понеделник да внеса официална жалба до парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, защото знаете ли колко ми беше тежко, продължава писмото си до медиите Василев.По думите му преди това бил получил поне 100-тина sms от Фидосова с порнографско съдържание.В жалбата ще настоявам по случая да бъдат сезирани ГДБОП и прокуратурата, тъй като случаят е от значение за националната сигурност. Надявам се на бързо и безпристрастно разследване, завършва писмото си Василев.
424
1
 
3
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Бойко Борисов в кабинета си. *** се на вратата"Влеез" - вика Бойко"Не мога да влеза" - Отговаря Фидосова"Ами мини тогава странично"Чува се пъшкане - "Така още по не мога ..."
423
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Сега като обгърне Яне с оная папка, дето я има ... Ще забравиш за Цецо. А, забравих да питам сделките на Цецо да не са изповядани в твойта кантора?!
422
0
 
2
 
! Отговори
КОЛЕЖКА преди 13 години
и тази ли е ***???БРЕЙ!!!!!!!!!!
421
1
 
5
 
! Отговори
УФСЪ преди 13 години
ПО ЧОРАПКИТЕ ЩЕ Я ПОЗНАЕТЕкоментарите са излишнинезнам дали ще се повтори станишевата зима, но след Две години много дела ще има!!!!
420
4
 
5
 
! Отговори
Ичко Уткин преди 13 години
таа свинкя гнусна!
419
0
 
9
 
! Отговори
ник преди 13 години
То обратното не е и възможно, тоест Цецо да обгърне Фиодосова.
418
1
 
8
 
! Отговори
Осмица преди 13 години
Тази жена заслужава БВМ-осмица. Седмицата е отесняла за нея. Едва след това НС да закупи един руски "Краз"- самосвал. Само за нея. Аз нямам против.
417
3
 
11
 
! Отговори
Рънърса преди 13 години
Фидосоваааа, Фидосовааа не става само с ядене трябва и акъл
416
0
 
6
 
! Отговори
PUTKO MAFANA преди 13 години
АКО ТОВА Е ВЯРНО ТОЙ ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!
415
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
При тази обществена и медийна среда, резултата е от обсъжданите събития е предизвестен и може да е само един: "ГЕРБ няма алтернатива. Бойко е велик. Цветанов е честно забогатял и само той може да се справи с битката с престъпността. Всъщност Вие българи живеете най - добре в рамките на Европейския съюз и не мога да разбера от какво се оплаквате. Проблема ви е никакъв, докато Борисов и ГЕРБ са на власт". Това ще излезе в крайна сметка, а Вие сте далтонисти и не виждате правилно цвета ...
414
6
 
15
 
! Отговори
Nik преди 13 години
Колеги снощи започна акция ''Оцапаните'' главно действащо лице е отново Цветанов,само,че като обвиняем.После щяла да се превърне в ''Миризливите''и да обхване и други лица от управляващите.
413
1
 
5
 
! Отговори
До 456 преди 13 години
С Фадрома!
412
2
 
8
 
! Отговори
ЧЕ от БГ. преди 13 години
Глава дванадесета.ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАВидове веществени доказателстваЧл. 109. Като веществени доказателства се събират и проверяват предметите, които са били предназначени или са послужили за извършване на престъплението, върху които има следи от престъплението или са били предмет на престъплението, както и всички други предмети, които могат да послужат за изясняване на обстоятелствата по делото.Описване, фотографиране и прилагане на веществени доказателства към делотоЧл. 110. (1) Веществените доказателства трябва да бъдат внимателно огледани, подробно описани в съответен протокол и по възможност фотографирани.(2) Веществените доказателства се прилагат към делото, като се вземат мерки да не се повредят или изменят.(3) Когато делото се предава от един орган на друг, веществените доказателства се предават заедно с него.(4) Веществени доказателства, които поради размерите си или по други причини не могат да бъдат приложени към делото, трябва да бъдат по възможност запечатани и оставени на съхранение в местата, посочени от съответния орган.(5) Парите и другите ценности се предават за пазене в търговска банка, обслужваща държавния бюджет, или в Българската народна банка.Пазене на веществените доказателстваЧл. 111. (1) Веществените доказателства се пазят, докато завърши наказателното производство.
411
3
 
25
 
! Отговори
sion преди 13 години
Е това ме разби:))))):""...Хобито и е да ловува когато има свободно време,..."Ловува без оръжие, с голи ръце. Дебне дивеча в храсталака, и в удобен момент го зграбчва и разкъсва на две! Десетина мечки стръвници са емигрирали в съседните страни заради ужаса Искра! "
410
1
 
21
 
! Отговори
Некро преди 13 години
По скоро би ме изненадала обратната новина "Цветанов обгърна Фидосова" е тогава бих го признал Цецко.
409
2
 
25
 
! Отговори
Мала Кутловица преди 13 години
щом тая ме управлява пази боже
408
4
 
35
 
! Отговори
zoro преди 13 години
св. Ахмед Доган - покровител на хидроинженерите.св. ЦЦ - покровител на юристите.св. ББ - покровител на ...не , не ...господ! Създател на нова религия- тиквонарцисизъм.
407
13
 
6
 
! Отговори
4avdar stojanov преди 13 години
da,ministur zvetanov e po4ten i prinzipen 4ovek,zatova go atakuvat nasturveno razni nestastni li4nosti i otkroveni provali kato qne qnev i da4kov