Мъжете обичат жени, а жените обичат мъже... в ГЕРБ

Борисов отговори на Янев: Финансирането не е публично
Обновена: 22 окт 2010 17:38 | 22 окт 2010 17:35,
345
Мъжете обичат жени, а жените обичат мъже... в ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

За пореден път премиерът Бойко Борисов застана зад вицето си Цветан Цветанов заради скандала с имотите му, раздухан от РЗС.

"Не е малък да му се помага, а и в ГЕРБ мъжете обичат жени, а жените обичат мъже. Финансирането на партията е публично. Приходите са обявени на сайта на Сметната палата", отсече той.

Бойко Борисов коментира и снощното изказване на президента в Смолян за финансирането на София и на общините.

По думите му, ако тройната коалиция, създадена от Първанов, е била вложила един милиард лева в регионите, то те сега "нямаше да изглеждат по този начин".

Премиерът отвърна, че в момента Първанов си прави предизборна кампания и затова не иска да се занимава с него:

"Първанов прави предизборна кампания. Имаше осем години да се намеси, да види как е работено, но не го е направил. Ние се доказваме всеки ден и спестяваме пари на държавата", категорично заяви Борисов.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
0
 
1
 
! Отговори
фифи преди 13 години
за съжаление е напълно прав. Доста години всякакви партийни тарикати си правеха далаверите, обираха поръчки към свои фирми и приватизираха. А сега, когато нещата стигнаха до криза, вече се чудят как да се оправим и кой да изяде шамарите? Ако искаха предишните през тези двадесет години, сега щяхме вече да караме спидери, а не да ходим да се свиваме с почуда утре какво ще ни донесе? Ами да се поразвихрим малко в работата и ще се оправим? как се оправя една криза? С антикриза!
305
0
 
2
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Мъжество се иска ,зада се признае,че "ние ,като правителство се компрометирахме".
304
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хоп най-после фотографинът е цъкнал Цъцко сресан като Анна-мария Борисова, облечен като Румъния Желева и замечтан като бившият здравен мънистър Лъчко ментата за нов самолетен билет до страната на чудесата където Алиса ще спусне пердето да не му свети сутрешното слънце и ще бутне под леглото му нощно цокало със малко водица вътре .......Бойко Борисов- толко е срамна ситуацията около Цветанов, погледнете обидите по негов адрес, погледнете плоските плоският педо съботаж адресиран към Яне Янев, и накрая човекът който твоята партия и нарече педерастин ви посочи с кутрето си и каза в неговият стил, ОК *** ама ви изклецах с морков от пазарът за да нефане некоя гербална венерическа болест въдеще са охолно в задниците на мъжете които обичали жени и дупетата на жените които обичали мъже, както ти нарече твоите от ГЕРБ без да знаеш се *** с усмивки и с по 134 000 лв из сметките за шпионство
303
1
 
5
 
! Отговори
Vesko преди 13 години
Boiko, moeto momeche, za takova izkazvane v niakoi ot liubimite ti evropeiski durjavi shteshe da se naloji da si trugnesh po jivo po zdravo. No v Bulgaria, kudeto da si heterosexualen vse oshte e povod za gordost i samochuvstvie, moje i da spechelish niakoklo electoralni edinitsi...
302
5
 
8
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Слушам го ,гледам го.Не вярвам на очите и ушите си.Щеше да е много смешно ,ако не е страшно тъжно.Това е Премиерът на Р. България-срам.
301
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ГЕРБ най- мъжествен е Симеон Дянков, а най- женствена- Искра Фидосова! Факт!
300
3
 
2
 
! Отговори
Ezop преди 13 години
*** и ***, когато и да им изпереш един кол зад врата все е късно......двете породи си приличат - все окото им в чуждото
299
1
 
5
 
! Отговори
яааа преди 13 години
Глупостта е глупост без значение с власт или без власт.По опасна за всички е облечената във власт!
298
3
 
11
 
! Отговори
БойкоoooOOOoo ko преди 13 години
ахаа?Тиквата обича Федоска а Лъжеца - Цеца
297
4
 
8
 
! Отговори
Дим ДуХов преди 13 години
И Дим Духов обича цялата ГЕРБА, начело с гуруто....
296
8
 
14
 
! Отговори
Отново преди 13 години
Отново Боко ни занимава с глупости докато ГЕРБ / бОКО/ организира ограбването на парите НИ от ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ . Лъже за съшността на професионалните пенсионни фондове. Целта е ясна - Далаверата на Цветелинка да върви и "Опукване" на парите, както той сам казва от ГЕРБ. Хора отворете си очите и МИСЛЕТЕ.
295
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поправка:Другия ви тарикатлък е, че като го каже някой това което съм ти писал в предния пост, надавате вой: "Той вика като Бай *** - Всички са маскари" , без да ви минава пес акъла че да кажеш "Всички са маскари" в многопартийна система е едно, а да го кажеш в EДНОПАРТИЙНА СИСТЕМА е ДРУГО:)))
294
0
 
2
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Другия ви тарикатлък е, че като го каже някой това което съм ти писал в предния пост, надавате вой: "Той вика като Бай *** - Всички са маскари" , без да ви минава пес акъла че да кажеш "Всички са маскари" в многопартийна система е едно, а да го кажеш в МНОГОПАРТИЙНА СИСТЕМА е ДРУГО:)))
293
1
 
7
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Тъпнята ви на вас е че делите ГЕРБ, ДПС и БСП(и не само те) на различни партии и ги сравявате ежедневно ! Това го правите по Гьобелсовски ! Тарикатски!Не са различни партии а са дъщерни образувания на ЕДНА Партия-БКП ! И са под една шапка(фуражка) и се разписват на една ведомост:)))))
292
3
 
3
 
! Отговори
VanquishS преди 13 години
Vasilev ,dokato ima hora kato tebe deto predpochitat da ni upravlqvat onzi fes Dogan i negovata ruska podloga Stanishev, i vi se dava pravo da glasuvate,taq durjavica nqma da vidi beli dni
291
2
 
2
 
! Отговори
VanquuishS преди 13 години
a ti kakvo predpochitash......da upravlqvat onq rezak Dogan i negovata podloga,onq ruski *** stanishev li?
290
2
 
11
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Абе що си мисля, че всички фенове на Боце са обратни наклонности! Не ги интересува какво върши(нищо , освен дране на Народа) , а къв му бил "мускула" и как да се доберат да му го пипнат- и къв "мъжкар" бил тлъстия селски комунист! А че в криминалните му "бизнес"среди го наричат Пунта Мара ич не се сещат! И без причина ли е това за "мъжкаря"?:)))) А като е мъжкар, да видим, дали смее да го изтропа туй в Брюксел:"..а и в ГЕРБ мъжете обичат жени, а жените обичат мъже."***!!
289
5
 
15
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
НИКИ МЛАДЕНОВИМОНЧО ДЯНКОВИСТИНСКИТЕ МЪЖЕТЕ НА КОМ.ПАРТИЯТА герб!!!
288
9
 
13
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ВИНЕТУ: "Мъжете обичат жени, а жените обичат мъже... в ГЕРБ"Абе Разбойко, Мончо Дянков от мъжете ли го броиш или от жените???... или по средата!!!Щот' Монката нещо много си дърпал дъkките нагоре, че му се оголвало дупето честичко...А Никито, много често - разправят де - си миел зъбките, щот' нехаресвал миризмата на протеин която се носи от там......забравих да питам - ти Фидосова за жена ли я имаш???
287
9
 
11
 
! Отговори
Vasilev преди 13 години
Ох Бойко тъпанарино наш, спестявал бил...??? Изхарчи, изхарчи резерва, който ти остави "лошия" Станишев, изхарчи го тъпчо и сега вече посягаш и на спестеното от хората. Ще ни вкараш ти в един сериал (вече върви един на тема Цветанов е престъпник), ама дано се усетят хората на изборите