Командира: Президентът е около главата на Октопода

Правителството на ГЕРБ се поддавало на натиск
Обновена: 27 окт 2010 10:20 | 27 окт 2010 10:20,
359
Командира: Президентът е около главата на Октопода
Снимка: БГНЕС

Тайни кръгове, които доведоха царя на власт, подготвят обстрел и провал на правителството. ДСБ разпознава знаците и силуетите им. Атаките и дестабилизирането на държавата стават винаги преди важни преговори с Русия. 

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред БНТ.

“В момента се водят много трудни преговори за доставка на руски газ. Идеята е, че българското правителство трябва да бъде смачкано, за да е по-лесно, като му се диктуват условията. Задкулисието е свързано основно с Русия“, каза още Командира.

Той обвини президента, че мълчи за скандалите в съдебната система.

„Знакът, който съдията даде, като пусна Алексей Петров под домашен арест, е – пускам го в политиката, в медиите, в скандалите. Аз се чудя защо този, който олицетворява нацията, мълчи за позора на съдиите. Аз си мисля, че мълчи, защото е някъде около главата на Октопода“, предположи той.

Иван Костов е категоричен, че ГЕРБ и Бойко Борисов не си дават ясна сметка за възможностите на тези опасни кръгове и лице.

По думите му правителството на ГЕРБ се поддава на натиск.

„Започват да се организират горе-долу същите оръдия като срещу СДС, но за разлика от нас ГЕРБ отстъпва. Това, което следва след такава атака, е 10 години компрометиране на Бойко Борисов и Цветанов. Това са конкретни хора", каза Костов.

„Премиерът е заблуждаван и подвеждан, защото нивото на компетентност на много министри, което ДСБ са определели много отдавна като ниско, сега се доказва“, смята Командира.

Още по темата

Той опонира за пореден път на премиера Бойко Борисов относно икономическата политика и пенсионната реформа.
 

„ Антикризисните реформи не са като ремонта вкъщи. Те са промяна в начина, по който изкарваме и харчим пари, промяна в мисленето, намиране на втора работа и т.н.“, заяви лидерът на ДСБ.
 

Така той отхвърли като неподходящо сравнението, което направи Борисов с ремонта у дома, обявявайки, че по време на криза реформи вкъщи никой не прави.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
0
 
1
 
! Отговори
мда преди 13 години
Мда, когато в България 90% от хората се обединят около едно мнение, веднага действай на обратния принцип. Да не забравяме, че в никоя друга страна събирателната дума за простаци и просташкото им поведение не се определя като "народ".
336
0
 
4
 
! Отговори
?! преди 13 години
Кое му е тайното на тези "тайни кръгове"? Стига вече евфемизми и политически коректно говорене! Има ли някой, който да не разбра, че главният кукловод е КГБ, а на местно ниво кукловодчетата са ДС - всичките Гоце-та и прочие ***, които все някога ще прочистим.
335
4
 
1
 
! Отговори
ОКОЛО преди 13 години
"... някъде около главата на Октопода.."ОКОЛО ли е, Ванка? Нещо се опитваш да отвличаш вниманието ли?Дали не си задължен некому с нещо и сега "му е дошло времето" да го спасяваш? Мнго мисли след малка думичка. Едно "ОКОЛО" колко много размисли и съмнения пробужда.... Уж си с един, ама като че защитаваш друг. Нали знаеш какво пише в ГОЛЯМАТА КНИГА за тоя, който опитва да служи на двама господари едновременно или както казва народа - да седи на два стола едновременн0..Хм, хм, хмм, ...ОКОЛО
334
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе комунистите са античовецикъдето има комунисти - глад, мизерия и гадости
333
0
 
10
 
! Отговори
Смут преди 13 години
Мнохого добре си спомням когато той беше министър. Кой каквото да ми говори тогава бизнеса ми вървеше и дърпаше напред.Но го свалиха и пак почнаха рекет и после естествено и бизнеса ми замря.Следващите избори познайте за кой ще гласувам
332
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отлично знае как се командва - Гад Зееви, разпродадените за жълти стотинки предприятия и мафиотските групи могат да го потвърдят.
331
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
балкан лукойл и всички други ги ограбиха ченгетата-комунисти.на м.велчев баща му прямянов окраде лукойл на бб неговата цветелина става собственичка на 8 крупни предприятия 1994 год. банев боклуджията на няколко предприятия свинаря от пловдив и още около 1000 човека знайни и незнайни бивши сътрудници на дс
330
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен с манекенки Октоподите са събирали информация и с помощта на гейове. Твърди се, че млад хомосексуалист, редовно гастролиращ в гей заведение в центъра на София, е човекът, разкрил тайната на Азер Меликов приближеният до Сергей Станишев скандален бизнесмен.Оказва се, че най-пикантната част от живота на Азер Меликов не е бившият премиер, а младият композитор Мирослав Гечев.Двамата се запознават на рожден ден на общ приятел в клуб Ялта. Гечев е непознат на широката публика, но в средите на шоубизнеса го знаят като автор на хитове за Руши Видинлиев, Графа, Каризма и Мария Илиева.Мирослав Гечев бил безумно ревнив и не понасял закачките на Азер с други. Двамата живеели заедно, но се разделят, след като композиторът хваща Меликов в леглото с друг мъж.Други помощници на Алексей Петров били и манекени от две модни агенции. Те работили и като момчета на повикване, разбира се, също срещу солидно заплащане. Така застрахователният бос успял да се сдобие с шокиращи компромати за Моника Йосифова, Елена Йончева и Ирена Борисова. Маргините конкуренти на Алексей Петров. Подобна мрежа за набиране на информация чрез манекенки са имали и братята Маргини. Те обаче не били толкова директни в притискането на клиентите и на самите момичета.Докато е на служба в ДАНС Трактора събира информация за конкурентите. Човекът те чака в Гринвийл хотел в 8 ч. вечерта. На теб ще даде 400 евро, а на Алекс 500, това е само един от десетките есемеси, запазени в паметта на мобилния телефон на актуална манекенка от модната агенция FH1 моделс. Друг есемес гласи: Довечера искаш ли да се видиш с бившия на Ива Титова? Много е забавен. Бъди внимателна, защото е личен приятел на боса!
329
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kostov e po-umen ot stado pozitanci.........fakt
328
5
 
13
 
! Отговори
FOX преди 13 години
Неслучайно Костов е известен с прозвището - командирът! Той знае как се командва експертно държава в криза,без да посяга на демокрацията. Затова е черен дявол както за червените ***, така и за сегашната некадърна милиционерска власт!Това, че някой политик има 2% подкрепа не означава, че не е прав.Нагледахме се на такива с подкрепа по 70-80%. Направо я втасахме с тях - крадливият цар, Гоце Путинодоносников и сега Св.Батман Банкянски...а на времето диктатора -*** Тодор Живков...
327
3
 
8
 
! Отговори
FOX преди 13 години
Ако и нашата страна роди някога някой гений, то той ще бъде само гения на завистта. Eлин Пелин
326
2
 
8
 
! Отговори
FOX преди 13 години
БСП(БКП)ДС, е партията-кърмилница на всички ченгета и най-старата блудница на българския политически хоризонт ...
325
11
 
8
 
! Отговори
теменужка преди 13 години
Кога прокуратурата ще се заеме да разследва криминалната приватизация на Костов?Тоя човек разпродаде предприятията за ло 1долар и унищожи българската икономика като твърдеше че ще просперираме само с дребни семейни манифактурки.Ако Европа си унищожи тежката индустрия както Костов направи ще стигнат нашия хал!Крайно време е да се изясни аферата Сапио и да се разследва как и защо Костов затвори Плама Плевен ипозволи на Хампарцониян да разпродаде брутално Слънчев бзяг!Костов е за затвора!
324
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Виждал съм Костов как се движи. Няма охрана, нищо. Всеки от вас може да го срещне на улицата и да го спре да говори с него. Да го пита за преватизацията и каквото иска. Доган с колко джипа и охрана се движи знаете ли? И ако Костов беше крал щеше ли да може да се движи свободно сам. Той ако беше с мафията сега щяхте да го уважавате. Нямаше да е най-компроментирания. Нямаше да има компромати срещу него.
323
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов да поясни за кой точно октопод става дума ,защото октоподите не са един или два.
322
2
 
11
 
! Отговори
XD преди 13 години
Хора станали сте маши в ръцете на агенчета. Сложиха ви думите в устата и ви насадиха безгранична омраза към ИК. Вие трибуна на Гоце, Мултигруп и Алексей Петров ли сте? Защо повярвахте на престъпниците, защо не се замислите защо всички те са врагове на Костов? Откриите истинския си враг. Лесно е да си безмозъчно да мразиш. Каква беше разликата между Чехия, Полша и Б-я. Това, че те си продадоха предприятията много по-рано, когато имаха истинска стойност.
321
15
 
3
 
! Отговори
Хм преди 13 години
"Най-умният" държавен мъж?! :) :) Хитър и лукав - да, но умен.. :)И като как се стигна до съсипването от "най-умният" на БГА Балкан? Как този отявлен "русофоб" продаде Нефтохим на рашките, а? Как по негово време беше подписан "перфектния" договор за газ, за който бъки бомбата беше посрещнат с фойерверки, и заради който договор години наред плащаме луди пари за газ? Как "най-умният" продаде за един долар "Кремиковци"?Ще ти кажа - като гепи по N% от всяка сделка, за сметка на нас и децата ни!
320
4
 
16
 
! Отговори
Георгиева преди 13 години
НАЙ-УМНИЯТ ДЪРЖАВЕН МЪЖ В ПОСЛЕДНИТЕ...НАЙ-МАЛКО 60 ГОДИНИ !!!!!!НЕКА ПРОТИВНИЦИТЕ МУ ЗАПЕЧАТАТ/АКО ИМ Е ВЪЗМОЖНО ПОМНЯТ!/ ДУМИТЕ МУ И СЛЕД ОЩЕ 20-30 ГОДИНИ СИ ДАДАТ СМЕТКА "КОЙ КРИВ-КОЙ ПРАВ"НАЙ-ДОБРИЯТ!!!!ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ДОВЕРЯВАМ НА НЕГОВИТЕ ПРЕЦЕНКИ!
319
10
 
4
 
! Отговори
Хм преди 13 години
сега остава и да кажеш, че *** Костофф с финансовия си гений как дойде на власт - и долара падна наполовина... :) Че нали всичко беше ПОДГОТВЕНО бе!!! Щатите, МВФ, СБ - те го изиграха тоя цирк! А тука още има балами да се кланят на драгоманския ***... командир бил... Божееее, Боже...И - нищо не пишеш за БГА Балкан, за съсипването на БНБ, съдебна система и т.н. от костоваците... И като дойде на власт да не би да вкара всички бандити в затвора, а? Колко вкара? Или и той яко се облажи, а?
318
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бат'Петьо п....а майна аре свършвай бе , няма само теб да те слушаме......(Христо Стоичков-резиденция Бояна , изпращане на националите за Франция 98)....Президента хитро се прави че не чува любимезът на народа