Не, не и само не. Цветанов пледира "невинен"

Не познава Сумиста, не притиска журналисти, не и за Андрей Иванов
Обновена: 27 окт 2010 14:59 | 27 окт 2010 14:45,
483
Не, не и само не. Цветанов пледира "невинен"
Снимка: БГНЕС

В кратко интервю "на крак” вътрешният министър Цветан Цветанов отговори на всички обвинения срещу него, отправени през последните дни.

Цветанов увери, че не е гарантирал лично за назначаването на Андрей Иванов на шефското място в Столичния общински съвет, а неговата кандидатура е обсъдена по нормален ред.

Вътрешният министър познавал общинаря от времето, когато е бил в редиците на МВР.

"Нямам никакъв общ бизнес с когото и да било както от депутатите, така и от останалите, които ще се въртят в публичното пространство на Яне Янев”, уточни Цветанов.

Следващата атака дойде от БСП. Кирил Добрев попита дали Цветан Цветанов се е срещал с оперативно интересни лица и по-точно арестанта и сочен за глава на „Килърите” Пешо Сумиста.

Социалистите припомниха, че техният министър Румен Петков беше свален именно поради подобна среща (тази с братя Галеви, организирана от Алексей Петров).

Още по темата

"Този човек визуално не съм го виждал. Визуално пред мен не е стоял. Не съм го виждал и не знам колко му е обемът. Може би президентът сигурно ще каже", беше лаконичният коментар на Цветан Цветанов.

По отношение на натиска срещу журналисти Петър Курумбашев от „Коалиция за България” обяви, че няма прецедент по време на прехода, който да напомня на случилото се в село Шума.

От левицата определиха арестуването на журналистите като посегателство срещу свободата на словото.

Това доказвало, че Цветан Цветанов използва МВР за лични цели и трябва да бъде отстранен от поста до изясняване на случая с имотите му.

"Щом го използва, за да пречи за журналистическо разследване – какво остава да мислим за разследващите?", попита Курумбашев.

Цветанов обаче припомни хронологията на събитията от вчера от сигнала на телефон 112 – до проверката, която установила, че собственикът на колата е криминално проявен.

По думите му журналистите нямало да имат проблем, ако като всички останали медии били използвали кола с надписи. Обобщението на Цветанов за последните атаки срещу него:

"Това е сценарият на Алексей Петров и го реализира чрез неговите говорители. Не коментираме всичко, което е свързано с това, което предстои да бъде изнасяно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
1
 
0
 
! Отговори
1 е по голямо от 15 преди 13 години
Журналистическа математика, най-новата. Господа журналистите отново доказаха, че 1 е равно на 15. Цветанов злоупотребил със 100,000 лева, равно на Ахмед Догановите 1,500,000 лева. Даже се опитват да докажат, че първата сума е по-голяма от втората. Как? Ами броя на коментариите за 100-те хиляди лева са 15 пъти повече от тези за 1,500,000 лева. Българските математици бледнеят пред гения на журналистите.
436
0
 
3
 
! Отговори
До 438 преди 13 години
1 000 000 000 бюджет за наш'та полиция дет сега те пази100 000 000 отделно само за подслушване и следене в нета.........нормално е хората които на са Гейберски активисти да не парадират много.......... Whatever...
435
0
 
0
 
! Отговори
Така преди 13 години
Извинявам се - коментара е за 452.
434
0
 
2
 
! Отговори
Така преди 13 години
До 451.Ако близките ти не са реститути или са крали яко при БАЙ ТОШО, отговорът е положителен и явно е така. Кажи си данните за НАП и Кушлев . Ако си ГЕРБер ще бъдеш защитен по медиите както защитиха БЪРЗИЧКО Цоко ако не си - му мисли.
433
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз взимма 700 лв. заплата имам къща на три етажа и тристаен апартамент в центъра, означава ли , че и аз съм престъпник?
432
1
 
4
 
! Отговори
Мисли преди 13 години
Помисли си хубавичко ЦВЕТКООО, ще дойде и вашия край и после д..е да ви е яко. Браво на студентите, всички трябва да ги подкрепим. МЕТЛА
431
0
 
5
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Май всеки идва - шибка ни и си заминава. На това ми намирисва на мен.
430
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ехоо Цецо
429
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя заприлича на Румен Петков - гледа в очите и лъже като ***. А по правните въпроси е вещ колкото Доган за Цанков камък.
428
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
445-ti zabravi da kaje 4e e Cvecku pediufilec i speionin ba kakto i komunist4e po fizi4esko
427
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо - Лъжецо - Крадецо -Консултанта
426
2
 
9
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Е,много му се събра на Цв.Цветанов,толкова "кирливи"ризи и компромати излезнаха наяве....
425
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой беше този на снимката? Цецо - Лъжецо - Крадецо
424
5
 
3
 
! Отговори
Don Korleone преди 13 години
CECO,PODPUKAI 4ERVENITE BOKLUCI , SAMO TAKA SHTE SE OPRAVI BULGARIA...ZATVOR NA TAZI KOMUNISTI4ESKA SGAN...
423
2
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
Ти остави родителите на бат Цецко. Важното е, че той е високо квалифициран учител по физическо, който може да твори чудеса и да дава консултации по въпроси за които дори и не чувал. Положението е трагично хора опомнете се и да ги махаме тия щото ще ни .... мамата съвсем
422
1
 
3
 
! Отговори
Kiro Turuka преди 13 години
Xelian..ako tva ti e imeto. Idi i go celuni otzade t6voia minister.Toi znae kak da t blagodari kato ti vleznat uvas i te tru6ne na zemiaiat.E, poske 6te ti se izvini..glupako tup!!! Ega ti tupanara si!!!
421
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой беше този на снимката?
420
11
 
3
 
! Отговори
Xelian преди 13 години
Прави ми впечетление че всички които плюят по министъра са анонимници. Интересно. Страх ви е да оставите дори никовете си? Или не искате защото сте едни и същи хора на които ви се плащ да плюете? В България всеки е най големият политик а всъщност 90% от хората тук говорят пълни глупости без дори да са се замислили над статия... Whatever...
419
0
 
0
 
! Отговори
първи преди 13 години
каде са досегашните коментари
418
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ха ха ха ха гейберите ептен изтрещяхапоради що не искате да чувате за имотите?щот малко е накрал ли?за две годинибез да получава заплатабез да се регистрира по ддс, както е изискването на законатоя *** е `купил` два апартамента от дружка на догани ти ще ми говориш за честност и неподкупност?