Да не чака Трактора подкрепа от БСП. Ама хич

Двубоят Борисов–Петров ще е интересен, закача се Станишев
Обновена: 1 фев 2011 17:06 | 1 фев 2011 17:06,
169
Да не чака Трактора подкрепа от БСП. Ама хич
Станишев нямало да прлеклони глава пред Алексей Петров. Снимка: БТА

„Какво очаквате? Подкрепа от БСП ли? Няма как”.

Така накратко лидерът на БСП Сергей Станишев коментира номинацията на бившия висш служител от ДАНС по времето на тройната коалиция Алексей Петров за президент.

Още по темата

Червеният лидер обаче реши да се заиграе не с миналото на българското ФБР, а с това на днешния премиер.

„Ще бъде интересна надпреварата, ако Бойко Борисов и Алексей Петров бъдат кандидати за президент. Добре ще стоят един до друг на дебат”, заяде се Станишев.

Според него сега държавата ни се управлявала като групировка.

„Това е истината. Дали ще бъде едната или другата, няма значение”, допълни лидерът на БСП, като уточни, че прави своя извод от последните разговори между Ваньо Танов и висши управленци. От тях станало ясно „задкулисието на управлението”.

По рано днес инициативен комитет "Единение и екипност" разпространи писмо, от което става видно, че настоящият арестант и бивш съветник №1 в ДАНС ще участва в изборите за президент.

В съобщението пише, че "доц. Алексей Петров, доц. Николай Георгиев и уважавана дама" ще бъдат в екипа за участие във вота през есента. Името на "уважаваната дама" засега се пази в тайна, заради риск да стане обект на репресия, уточняват от комитета.

Писмото цитира и самия Петров, който казва, че "главната задача е с екипността да се преодолее социално-икономическата криза в България, а чрез единението на българите – "студената гражданска война", и да се сложи точка на изтощителния двадесетгодишен преход".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
1
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
Дреме ми на флашката дали ще се кандидатира доцента за президент! Трябва да сме мноого ***, за да гласуваме за такива екземпляри!
155
1
 
2
 
! Отговори
XXL преди 13 години
За този кандидат президент си виновен ти Станишев и ортака ти Първанов. Апропо още ли сте в една "групировка"? Защо не минеш Петров, като партизанин, току що слязъл от гората, все още не е късно ?
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще ме накефи да го осъдят до тогава,че е срам бандит от най-висока проба да се явява за кандидат за президент.Ако не смеят да го осъдят ,то поне да му пуснат един два гранатомета и това си е.И много интересно ще да е ,кой ще му финансира кампанията,и ДАНС тогава да ги подхване здраво.Или най-добре ще се реши проблема с гранатомета и толкова.Няма да ставаме за смях на света с тоя бандит,с Янето и с Гоцето.
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Абсурдистан всеки бандит може да се кандидатира за какво ли не.Тоя *** Алексейчо и на челото му е изписано ,че е закоравял престъпник,бандит от класата на Сретен Йосич.Като е бистър като сълза ,защо го стреляха с гранатомет до басейна Спартак.Да не би Цецо или Бойко да са го гърмели.Хе хе.Ако беше знаел ,че ще дойдат на власт,щеше да им нагоди някой сглобен компромат на флашка.Ама тюх -как не е съобразил тогава?Наглостта няма граници.***.Отвратени сме от тоя бандит,а той за президент
152
0
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,- Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на ислямското му имеВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва А.Петров с ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е иметоВ същност за кого е работил и работи А.Петров - За Българските или за Турските тайни служби??? 1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДС! А връзката между тези три субекта дали не е Тайната Буново!!!
151
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега се управлява като групировка, а преди като бардак на гейове серГея, МеликГея и т.н.
150
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ виждам разлика между Трактор и Физкултурник за президент. 49% от българите са неграмотни по европейска статистика. Кого от двамата ще изберат тези хора...? ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМ !!!
149
0
 
4
 
! Отговори
George преди 13 години
Альоша, как да разбирам: че в БГ демокрацията се крепи на флашки? И че на БГ й трябва президент-бивш милиционерски старшина?
148
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уважаваната дама да не е Патрашкова? Или Т.Дончева? И двете ще му отиват на трактора:)
147
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Серго ЧЕСТИТ ПРАЗНИК а за изборите несе претиснявай народа вече видя каквиги надробихте с ГОЦЕ и А Петров
146
17
 
4
 
! Отговори
STOON преди 13 години
МОЖЕ ДА ВИ СЕ ВИЖДА НЕНОРМАЛНО НА МНОГО ХОРА, НО АЛЕКСЕЙ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ.
145
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще бъде интересна надпреварата, ако Бойко Борисов и Алексей Петров бъдат кандидати за президент. Добре ще стоят един до друг на дебат, заяде се Станишев. Нека припомниме, че Трактора беше сътрудник на ДАНС по времето на Станишев.
144
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е защо не, бе другарю Станишев? Нали твърдяхте, че Трактора е невинен и акциата срещу него е била показна? Ако е невинна жертва на властта тогава подкрепете го! Хем трактора е невинен в повдигнатите срещу него обвинения, хем гледате да се разграничите от него.
143
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТРАКТОРА КАТО ИЗВАДИ ФЛАШКИ И ЗА ТЯХ, ЩЕ ПОЧНАТ ДА МУ ЛИЖАТ ***
142
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"уважаваната дама" СИГУРНО Е ЯНЕТО
141
14
 
8
 
! Отговори
В Русия, съм в Ру.. преди 13 години
Глупости, а как си избрахте мутра за министър - председател и банда крадливи и неграмотни дупета за парламентарна доминация? А, извинете, забравих - и фашисти за да имате парламентарно мнозинство. Като се замисля, какво му е на Трактора?
140
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО СЕГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПРЕЗИДЕНТ - *** - МУТРА - КОМУНИСТ - УБИЕЦ - ИЗВРАТЕНЯК!
139
7
 
24
 
! Отговори
до серГЕЯ преди 13 години
Трактора си е от вашето червено котило бре серГЕЙ!?Има си хас ШАРАНИТЕ да изберат ЕДИН УБИЕЦ-МУТРА и СЪДЪРЖАТЕЛ НА ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ за ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!Това си е комунистическа работа - нали им е СВОЙ!
138
3
 
11
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Поне днес си мислех, 4е политактивистите от Позитано ще замълчат- ама друг път. Преди всичко - активност, трябва да си заслужат заплатите. А че хората отбелязват техните погроми в миналото в цял свят, кой го е еня. Жалко за вас - с малка буква.
137
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЯ Е ЛУД!