ГАДина управлява България

ГЕРБ, Атака, и ДПС действат в синхрон, твърдят от БСП
Обновена: 16 май 2011 21:52 | 16 май 2011 21:50,
393
ГАДина управлява България
Мая Манолова против зараждащия се ГАД. Снимка: БСП

В навечерието на изборите се наблюдава сформирането на нова коалиция с екзотичното име ГАД – ГЕРБ, „Атака“ и ДПС. За това алармира народният представител от БСП Мая Манолова в Кюстендил.

„Странно, след като Бойко Борисов бе обявил, че няма да се коалира с ДПС, трите партии гласуват в синхрон. Примерите са свързани с условията за продажба на „Булгартабак", изборите на секретар на ЦИК, и членове на Комисия за конфликт на интереси“, отсече червената депутатка.

Първата сделка на ГЕРБ с ДПС били предварителните условия за продажбата на „Булгартабак”, като изискването за една висока цена за продажбата било заменено с други изисквания, които удовлетворявали ДПС, а именно ангажиментът за изкупуване на тютюна от тютюнопроизводителите.

Вторият случай е изборът на секретар на ЦИК, който е завършил с избор на представител на ДПС.

Третият случай, при който трите партии са действали в синхрон, е свързан с избора на член на Комисията за конфликт на интереси, където съвсем неочаквано според Манолова подкрепа получили кандидатите на ГЕРБ, „Атака” и ДПС.

„След като ГЕРБ направи този реверанс към техния най-голям политически враг, е ясно, че за спечелване на следващите избори е възможно да очакваме всичко”, коментира Мая Манолова.

Още по темата

Миналата седмица Синята коалиция обвини управляващите, че сформират нова тройна коалиция - ГЕРБ, „Атака” и ДПС.

Поводът на десницата беше изборът на кандидатката на ДПС Сабрие Сапунджиева за член на новата комисия за конфликт на интереси.

„ГЕРБ, вместо да се бори с корупцията във върхушката на ДПС, се договори с тях взаимно да си прикриват далаверите", заявиха тогава сините.

Коалиция ГЕРБ – "Атака" – ДПС е абсолютен абсурд и не заслужава коментар, реагира тогава  Искра Фидосова от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още по темата: БСПМая Маноловагад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
0
 
0
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Тези комунисти не разбраха ли, че им знаем номерата? Знаем, те са майстори на всяването на политически смут, ваденето на компромати, и всичко с една едничка цел: да се докопат пак до властта, която толкова години е била тяхна, защото те никога няма да преглътнат факта, че тяхното време мина. С цената на всичко са готови да си върнат пак властта, ако има луди да им повярват, де... излизат с тезата: Герб, Атака и ДПС управляват БГ, гласувайте за нас, за да не е така.
311
0
 
0
 
! Отговори
Ан преди 12 години
Приятели на приятелите са и мои приятели. Г-н Доган и Г-н Борисов имат общ приятел и то се знае кой е можете да видите къде се срещат на 70 километра от София ако се движите по незавършената магистрала Хемус. От както това правителство е на власт осъзнавам все повече, че за 22 нищо не се прави България да се дръпне нагоре. Политиците само пречат не помагат - по-просто само лапат и лежат.
310
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Виждам една гадина на снимката.............ама братя Галеви пък много доволни - страшни *** въртяла казват
309
0
 
2
 
! Отговори
an преди 12 години
22 GODINI TOVA MAR6AVO PLEME, NEMOJA DA RAZBERE 4E V MUTRESTANIQ IMA SAMO I EDINSTVENO, MUTRO-KOMUNISTI. 22 GODINI DRUGARITE MURTO-KOMUNISTI SI DELKAT PRES 4 GODINI BANICATA. 22 GODINI OKRADOHA I UNI6TOJIHA DARJAVATA BALGARIQ, I Q PREVARNAHA V KO4INATA MUTRESTANIQ. NE MIE QSNO KAKVO O6TE TRQBVA DA SE SLU4I, ZA DA MOJE TOVA 6I.ANO PLEME DA RAZBERE, 4E ZA KOITO I DA GLASUVAT POLU4AVAT SAMO EDNO. MUTRO-KOMUNIST.
308
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко в България е МАФИЯ
307
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бсп-тата не разбраха че негативната кампания води само надолу
306
10
 
9
 
! Отговори
бсп преди 12 години
това крякане е от злоба.не могат да се помирят,че и ДПС вече ги изостави.до сега крадяха заедно,но мандата им подари ДПС.те зи от БСП загинаха.няма вече кой да гласува за циркаджий и лъжци.крадци окрадоха всичко ,изнесоха парите в чужди банки и сега за кукундрелата мая няма нищо. да го духа.може да прочете в бялата книга на ГОЦЕ кой колко е "подарил"пари за бсп...ха..ха..ха..
305
0
 
23
 
! Отговори
до:318 преди 12 години
Те до сега всички правителства бяха работещи....за себе си и против народа.
304
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИСигнализира ЛИ за неуместен коментар?
303
8
 
32
 
! Отговори
Ужаса преди 12 години
Нормално. Те са в коалиция отдавна. Волен искаше пари и ги получи. *** правят също много, много пари от контрабанда с покровителството на управляващите, които пък от своя страна получават своя дял. Честито на българите в чужбина, че само те ще оцелеят. Тук малцинството си загиваме. Правителството ни се грижи за това перфектно. Мразя комунистите, ама пък това е безобразен геноцит...
302
29
 
26
 
! Отговори
chovek преди 12 години
това бе логичен политически ход от страна на БСП.......дайте сега да обвиним ГЕРБ че са с ДПС.......По Големи интриганти от Комунистите няма...не им вярвам....20 години стигат ...живота ми мина с тези ...писнаха ми
301
15
 
21
 
! Отговори
305добавен от: пинко преди 12 години
Кое му е странното? БСП се коалира с ДПС ОФИЦИАЛНО - коректно! Нямаше друг начин да има работещо правителство! Това което прави ГРОБ е тайно, лъжовно, некоректно... щом ви изнася на "феновете" на ГЕРБ да ви лъжат по този отвратителен и безочлив начин... звачи сте свръх ***
300
12
 
30
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
хич не съм им фен на БСП-то, но този път май казват истината!То се подусещаше;)Емел Етем, Нихат Кабил, Чакъров-тези екс-министри, дето превъртяха много пари-и евро и национални. Нали имаше люти предизборни закани и от ГЕРБ и от АТАКА, че ще им се търси сметка? Заради такива обещания наивници гласуваха за тези две партии.Минаха изборите, замълча се по темата.Сега"добрият"Дал лъска имиджа на ДПС и-наесен, с песен-на избори. Атака и ДПС ще призоват"своите да "подкрепят кандидат-президент на ГЕРБ
299
1
 
23
 
! Отговори
ПРИМЕР ЗА ЦЕНЗУРА преди 12 години
ПО ТАЗИ СТАТИЯ АДМИНЪТ Е ИЗТРИЛ НАД СЕДЕМДЕСЕТ МНЕНИЯ ЗА ТРИ ЧАСАУТОЧНЯВАМ, НЕ (Премахнат поради нарушение на правилата на сайта ), А ПРОСТО БРОЙКАТА НА МНЕНИЯТА Е НАМАЛЯЛА СЪС СЕДЕМДЕСЕТ И ТО САМО ЗА ТРИ ЧАСА:)))))
298
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като чуя гласеца манолова после една седмица не мога да вдигам самолета
297
0
 
11
 
! Отговори
отвратен, за 307 преди 12 години
Никога няма и да се махнат. Защо? Връзките помежду им са скрепени с десетилетия общи договори, услуги, прехвърляне на имоти и държавни поръчки - всеки от тях се чувствува защитен, когато и другият е добре, иначе се разпадат заедно. И не са от една партия, а от всичките. Няма човек в управлението от 50 години, който да не се е облажил по някакъв начин от общата софра. Няма и как да ги хванеш, защото са навсякъде из структурите на власт и промишленност, в офшорни дружества, задгранични предприятия
296
5
 
8
 
! Отговори
Хлора преди 12 години
Ей, това вече го вярвам.
295
5
 
10
 
! Отговори
до 310 от 302 преди 12 години
И това е част от демокрацията която ни донесе БКП-БСП :)))))))))))) ,така е като убийци и крадци ни учат и внасят Демокрация , УФСЪ ;)
294
6
 
19
 
! Отговори
УФСЪ преди 12 години
до 302ти май не четеш!!!ГЕРБ, вместо да се бори с корупцията във върхушката на ДПС, се договори с тях взаимно да си прикриват далаверите", заявиха тогава сините.егати "демократа"
293
11
 
10
 
! Отговори
petko преди 12 години
Майче, май скоро не са ти обирали паяжината, ти си знаеш къде, че си станала толкова злобна и креслива :)