Трябват ми прагматици, не философи!

Коментар на министър-председателя за смените в кабинета
Обновена: 18 май 2011 19:25 | 18 май 2011 18:38, Екип на Dnes.bg
653



Премиерът Бойко Борисов коментира оставката на министъра на транспорта Александър Цветков. На министър-председателя му трябвали прагматици, за да поддържат темпото на работа в кабинета.
Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


653
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
603
0
 
32
 
! Отговори
FORY преди 12 години
TARSI SE PLITKOUMEN SUBEKT PROTEZE NA bSP za da bade Obshto partiina predstavitelna IZREZKA PRED SVETA!!!TOva vi e badeshteto ne go izpuskaite!!!
602
2
 
35
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
ми може би Доган е по добър от Дон боко! Като политици са несравними! Доган не е свързан с мутрите и е умерен в изказванията си! но още не сме узряли да си го признаем! У нас се насажда умраза към българските мюсюлмани съвсем съзнателно за да ни разделят! сидеров не е ли днес провокатор на етническия мир? А е подръжник на Дон боко! Изводите си ги извадете сами!
601
0
 
33
 
! Отговори
В подкрепа преди 12 години
В подкрепа на 625 Какво му пречеше преди? Нали беше и главен секретар? И какво ли още не? А може би знае повече от другите, защото е бил там, може да замита нещо? Всяко нещо има поне две страни.
600
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ПРАВИЛНО" е кое по-точно? Явно си му фен, понеже сте от една интелектуална група. Няма такъв невеж ***, няма!
599
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всичко каквото прави Борисов е ПРАВИЛНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!
598
1
 
34
 
! Отговори
на 632 преди 12 години
Въобще не ни души Бойко. Души ни Дянков и дянковите. Бойко изобщо не се интересува и не прави нищо.
597
0
 
34
 
! Отговори
работещ преди 12 години
До 629: Не че заслужава, ами ни души на почивки.
596
1
 
37
 
! Отговори
работещ преди 12 години
Като видях новия министър на транспорта на бато ви Боко и като чух, чий син е - скъп другар на Пикаещия във фонтани, пак ми се доповръща и от Боко и от ГЕРБ и от БСП. Много нещастен народ сме. Ама, много.
595
2
 
41
 
! Отговори
РАЗОЧАРОВАН ГЕРБЕР преди 12 години
Бойко ,преди две години гласувах за теб а сега се срамувам от себе си за това ! Очевидно е че не ставаш за премиер ,положението в страната е катастрофално в криза е икономиката ни ,здравеопазването абе абсолютно всичко а ти само говориш за магистрали !СРАМ И ПОЗОР какво свърши за две години бе мутро - бутна барбекюто на Доган и построи 19 км отсечка от магистралата !!! Ти си най калпавия управник на България от 681 год. до сега !
594
2
 
39
 
! Отговори
Странно преди 12 години
Ама защо въобще обръщате внимание на на Бойко? Да не би да заслужава?
593
10
 
33
 
! Отговори
Биберона преди 12 години
Добре си говорите против Бойко! Замислете се, ако Доганчо вземи властта какво ще остане от нас. Не защитавам Бойко, но за момента не виждам друг по- добър за неговия стол.
592
0
 
38
 
! Отговори
Гери преди 12 години
До 618. Ще цитирам изречение от писанието Ви: "Разбута такива места в системата където никой не смееше да пипне." Радвам се, че и почитателите му са неграмотни като него. Не се казва КЪДЕТО, а КОИТО! Но това го знаят само тези, които са учили поне малко граматика в училище!
591
0
 
40
 
! Отговори
Гери преди 12 години
Под философи този *** разбира хора, които говорят правилен и интелигентен български език. Нещо, което трудно може да се свърже с наглото и неграмотно говорене на Борисов. "ДОКЪТ" е неговата мярка за правилен български език. Да се надяваме, че няма още дълго време да слушаме простоватия му речник, мултиплициран от всички послушни български медии. Мечтая за деня, когато някой журналист ще му направи забележка, че на български се казва "докатО", а не "ДОКЪТ". И не се говори на МЕ.
590
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера е бил със студенти в Пловдив. Пореден резил.
589
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той как ще разбере кой е философ, като самият той не е....Би трябвало да го разбираш този език..А и 621 го е казал мн. добре
588
0
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Не се прави кой знае какво ,така замазват погледа на хората че да се чудят ли? да се маят ли,този кабинет сам си подписва оставките,заради некомпетентност!!!
587
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единствения политик на който повечето българи вярват и разчитат това е Борисов.Разбута такива места в системата където никой не смееше да пипне.Да е жив и здрав да оправи всичко напълно.
586
2
 
38
 
! Отговори
скакауец преди 12 години
"Нямам пари на едно море да отида, какво ме интересуват разни министри"Eй хора бягайте управия няма или се вдигайте ама късно червената олигархия отдавна ни изкупи сега само крепостни селяни останаха,бедняци опитващи се да оцелеят не са народ а сбирщина от хора с еднакви проблеми.Жалко за тези които немогат а за останалите кого чакате?
585
1
 
50
 
! Отговори
до 613 преди 12 години
картоф подавай си оставката
584
0
 
37
 
! Отговори
Отврат! преди 12 години
Отрицателните оценки върху чисто познавателни и общоприети факти са ... смразяващи!Явно има доста хора които мразят обичайната образованост и общоприетото схващане за знание!Това вече наистина обяснява желанието за масова емиграция на всички образовани хора!Изглежда Бай Ганьовщината е победила!