Руските интереси разделили ГЕРБ и "Атака"

Костов призова управляващите да запазят етническия мир
Обновена: 27 май 2011 09:51 | 27 май 2011 09:40,
90
Руските интереси разделили ГЕРБ и "Атака"
Снимка: БТА

„Атака” ще оттегли подкрепа си от ГЕРБ, ако не се случат руските енергийни проекти. Това прогнозира лидерът на ДСБ Иван Костов пред Нова телевизия.

Според него Сидеров и „Атака” имали пряка връзка с руското посолство у нас и лобират за защита на руските интереси.

"Аз допускам дори и това, че и "Атака" действа в такава посока, да се упражни натиск срещу правителството. Тезата ми е, че "Атака" ще оттегли подкрепата си от ГЕРБ, ако не изпълни исканията Русия за АЕЦ "Белене". Русия очаква България да се поддаде на натиска и е напълно възможно да опитва да го прави чрез Wikileaks”, коментира Командира.

Костов беше категоричен, че отношенията между ГЕРБ и „Атака” след случилото се пред джамията в центъра на София не са просто „раздор", а нещо много по-сериозно.

„В България в момента няма ислямски фундаментализъм, но е възможно да се появи. Ако не обявим пред европейските си партньори, че ние не сме ксенофобска страна, ще имаме големи санкции, ще се влошат отношенията ни и със съседни наши страни.

Още по темата

Възможно е да се превърнем в мишена на терористи. А не може да допуснем това заради някой, който си е изтървал нервите“, отсече Костов.

Той призова мюсюлманите да не се поддават на следващи провокации.

Всеки, който си служи с религията, за да прави политика, нарушава закона. "Атака" безспорно прави това и хората, които са провокирали конфликта, трябва да си понесат последствията, категоричен е Костов.

По думите му голямото умение на властта е да успее да запази етническия мир.

Във връзка с предстоящите избори Иван Костов изрази мнението, че не е реалистично да се случат избори 3 в 1.

Според него обаче има ерозия на подкрепата на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
9
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Костов не пусна шиптарите в Бг по време на Косовската криза! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МУ ЗАСЛУГА!!!!Костов не се справи с Държавна сигурност, когато имаше цялата власт! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МУ ГРЯХ!!!!Това е !!Другото са празни приказки!
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 86Явно икономиката не ти е силната част, затова не коментирай за балкан....то в тая държава всеки разбира от всичко...аман. Костов винаги се е изказвал точно ясно и разбираемо
86
1
 
4
 
! Отговори
чегевара преди 12 години
ТРЕПЕРЕТЕ ГЕРБЕРИЧЕРВЕНАТА ВЪДВА
85
6
 
3
 
! Отговори
Sozopolski преди 12 години
И аз съм за Костов но немога да му простя дето даде Балкан на Гад Зеев хитрото еврейче за 200 мил а то разпродаде активи за 300 мил и си замина по живо по здраво,а с остатака спретнаха Булгариа еар.
84
9
 
5
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
,,Ами учил в Москва ,защото по онова време това било( върха )на възможностите за един( българин) (тия ги ръси на партиините срещи на ДСБ дето се събирате 5-6 ненормалника) ...И се взел *** драгалевски с една партийна секретарка ,защото само така нагаждачите ,кариеристите и крадците (особено ***) можеха да се издигнат по партийната стълбичка на БКП...
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами учил е в москва защото за онова време това беше върха на възможностите за един Българин и явно от там ги знае руските *** що за *** са
82
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОГАН Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!СИДЕРОВ Е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да забранят и дпс и рзс и атака все откачалки
80
0
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Ваньо, нарочно не споменаваш, че в спора има и провокатори, които не са по-малко виновни. Чия политика според теб следва Андрей Доганов?
79
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛЪЖЕ КАТО ДРЪТ *** ТОЕСТ КАТО СЕБЕ СИ
78
3
 
19
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
За съжаление на смешниците, Костов пак е прав. Бойко вече може да се светне, че много е сбъркал, като не го е поканил директно в кабинета, на мястото на артистчето Дянков.
77
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя черния хептен изтрещя ,тоя под път и над път се руски конспирации сънува ,явно като е учил в СССР и по-точно в Москва яко е ял хурката ,защото такива като него със сини венци там не виреят.
76
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***-КРАДЕЦ,ЗАВЪРШИЛ В МОСКВА ИКОНОМИКА НА СОЦИАЛИзъмЪ,ЖЕНЕН ЗА ЧЕРВЕНА ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА ,УЧАСТВАЛ НА КРЪГЛАТА МАСА И ПОДПИСАЛ ДОКУМЕНТА ИЗВЕСТЕН КАТО РАН-ЪТ,УЗАКОНЯВАЩ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,ПОДАРИЛ НА РУСНАЦИТЕ НЕФТОХИМ ЗА ПАРИ ПОД МАСАТА ,,,ТОВА Е (ХИРУРГИЧНИЯ ВИ КРАДЛИВ *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ДРУГАРИ КОСТОВИСТИ ДЕТО ОСТАНАХТЕ ЕДНА ТАЛИГА (ХОРА) БАРАБАР С МАГАРЕТО ЦВЪКАЙТЕ МИНУСИ ТОВА ВИ ОСТАВА ,БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИ ЦВЪКНАТ ТАКЪВ МИНУС НА ЕСЕН ,ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА
75
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вчера е открито ново евангелие, което е писано от тайния Апостол на Христос-Надрищешвили(ВИЛНЕЕЩ в този форум)-в него той подробно описва как Костов предава Иисус и най-вероломно изсича Вегитиманската градина и я продава на ДПС за производство на дървени въглища, които естествено продавали заедно на арабите да се топлят през студените нощи в пустинята. После въпросния Надрищешвили бил поканен от арабите на Тайната вечеря където му разпрали дирника и го прекръстили Наакашвили
74
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хирургически точен, както винаги! Лошото е, че България я напуснаха мислещите хора, а тук останаха ***, комунисти, атакисти и други подобни онанисти. Та тези, останалите, могат да изберат да ги управляват хора, като Бойко, Станишев, Гоце, Доган, Азис или Евгени Минчев. Кой от кой по-красноречив празнодумец. Тук останалите не харесват умни хора, не обичат истината, гласуват за експеримента! В резултат на това, разни клоуни и откровени измамници се упражняват върху нас и обогатяват битието си. . . А ние се дърляме по форумите и вместо на избори, отиваме за гъби!
73
10
 
3
 
! Отговори
Асан Демир преди 12 години
Наистина ,сините леки жени са невероятни!!!Не случайно от 2009,ние ромите от "Самозащита" сме плътно зад тях....
72
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път Костов е 200% прав!!! И червените каскети зареваха като бити ***,ХА!АХ!Ха... Само като си спомня как се пръкнаха Атака, от нищото с два чувала пари и хоп на сутринта болен вече голям шеф го даваше, досущ като Алберт Шпеер, като един Гьобелс...сега обаче малко нанагорно ще му дойде...особено ако руските му татковци спрат кранчето...и дотам.Някой да си спомня вече другия *** на хранилка - Яне мазното...еми врътнаха му кранчето и на него.
71
8
 
6
 
! Отговори
Сезгин Мюмюн преди 12 години
Иван Костов е много всеотдаен когато е с кересте-ага като мен....
70
15
 
8
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 12 години
Поредната лъжа на плужака И.Й.К., вечен Кандидат-член на БКП.
69
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да пишат тук разни мижатурки за Костов ,той винаги е имал значение за България ,пък вие си драскайте срещу него за едно кафе и едни цигари на ден ,никога няма да се доближите до него ,виждате че нито царя,нито Станишев,най малко пък Бойко са на неговата висота,той просто е подготвен да управлява държава ,а не да гаси пожари примерно ..