Костов молил РЗС за подкрепа на сините избори

Веселин Методиев обясни, че само са ги питали дали ще участват
Обновена: 22 юни 2011 13:35 | 22 юни 2011 12:40,
87
Костов молил  РЗС за подкрепа на сините избори
Снимка: Булфото

Лидерът на ДСБ Иван Костов е искал подкрепа от РЗС за вътрешните избори на Синята коалиция.

Партията на Яне Янев разкрива, че на 27 май в 11,30 часа Командира е изпратил в централата на РЗС кандидата си за президент Светослав Малинов и председателя на предизборния си щаб Веселин Методиев да молят РЗС за подкрепа във вътрешните избори срещу „партньорите си” от СДС.

В случай че решат да излъжат за тази среща, ги предупреждаваме, че имаме доказателства за нейното провеждане, посочват в съобщение до медиите от партията на Янев.

„РЗС настоява Иван Костов незабавно да се извини за клеветническите си твърдения спрямо нашата политическа сила и да се определи кога е искрен: когато иска нашата подкрепа или когато ни хули? Защо ДСБ, когато преговаряше с нас преди по-малко от месец, не каза и дума за съмнения, свързани с ДАНС, Първанов и Петров?“, заявяват от РЗС.

„Нямахме намерение да нарушаваме народната поговорка „на умряло куче нож не се вади”, но сме принудени да защитим достойнството си, като разкрием истината за задкулисните действия на Костов“, категорични са от партията.

Във вторник с пълна сила "лъсна безпринципната и съглашателска политика" на лидера на ДСБ – след като многократно декларира пред медиите, че вот срещу политиката на МВР и Цветан Цветанов може да срещне подкрепата на ДСБ, Иван Костов се обърна на 180 градуса, заявяват от РЗС.

Зад шизофреничните позиции на Костов прозира договорката на ДСБ с ГЕРБ привидно да се държат опозиционно, а в критичните за управлението моменти да оказват подкрепа за правителството, смятат от партията.

Още по темата

Инициираният от нас вот на недоверие по вътрешната политика на правителството и несправянето му с корупцията и контрабандата вече изпълнява част от своите цели – всички български граждани да разберат кой е истинска опозиция на властта и "кой нагло ги лъже и зад гърба им се договаря с ГЕРБ", се казва още в съобщението.

Шефът на изборния щаб на тъмносините Веселин Методиев потвърди пред Dnes.bg за такава среща, но тя не е била да молят за подкрепа, а да ги питат дали ще участват във вътрешните избори, както били направили и с ВМРО.

От партията на Янев са им отговорили тогава, че все още не са взели решение. Според Методиев доколкото му е известно в крайна сметка РЗС не са участвали, а от ВМРО са се включили като са гласували различно – в подкрепа и на Светослав Малинов и на Румен Христов от СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ako pa iskate da znaete kato pisete losi nesta za g-n Kostov, moje i nesti4ko da e verno tuk-tam. da goviri se 4e bil kradec, agent na komunistite, ***, mosennik i tn.OK ame i drugo e verno : towa koet Kostow ne uspiaha da okradat i razrusat ste ostnae za pokoleniata. ina4e kekov ste da e toz politik Kostow ako ne e kradnal kak moe. prestaate li si kfto e obraZUVan po ikonomika, ako on bese seg premier kakvi EUski pari i money stee da fr4at ot EUeto go BGto i ot tam na Kostov u djebeto
82
1
 
3
 
! Отговори
комунистически лъжи преди 12 години
БСП - Р. Офч. каза в прав текст , че янеяневото РЗС , чийно кандидат президент днес е Алексей Петров, е креатура на БСП. Така че много са плитки червените лъжи с/у ПОЛИТИКА Костов!НЕ СЛУШАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ***!
81
2
 
3
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 12 години
Продължаваш да се гънеш като червей на кукичката. Готов си вече да се отдадеш и на ДПС само и само да не признаеш, че истината е в Синята коалиция. Това говори за безпринципност и сигурно правиш следващ нов избор и следваща грешка*))) Ама ти си знаеш, изглежда ти харесва да си лузър.
80
2
 
4
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
Костов е национален предател и няма място в парламента.А къде са онези долни провокации преди изборите - ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ.???Е какво стана?Само ГЕРБ ще ни оправят мизериите в държавата
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом *** си измислят глупости с/у Костов - значи ги е страх до по'иране...Това е гаранция,че СК е на прав път!Ревете *** - малко ви остана!
78
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
НА КОстов му мина времето ,не успя да се докаже....Сега ГЕРБ показва как се правят нещата и нека се учат останалите
77
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единственият, който разтреперва комунистите от БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ, РЗС, НДСВ и всички знайни и незнайни ***, е Костов. Да е жив и здрав
76
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов - единствения политик,който е в час!
75
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** и тяхните сатилити ,изпитват ПАНИЧЕСКИ СТРАХ само като си помислят за ПОЛИТИКА Костов и СК!Това е на добре!Значи сините са на прав път!Лъвци и измамници са червените ***!
74
2
 
7
 
! Отговори
*))) преди 12 години
Няма *** от СК да се вържат на комунистическата въдица...Всички знаят,че РЗС е излюпена от БСП(ДС)...с цел да съсипе дясното...Еееееее,няма да стане,колкото и лъжи да спретват мръсниците...*)))ЧЕРВЕНИ *** СА БСП(БКП)ДС...
73
4
 
4
 
! Отговори
Мариета преди 12 години
Отново сме свидетели на непрестанните лъжи и подмолни действия и игри между различните политически партии. Добре, че поне ГЕРБ не участват в тях, за да можем да живеем малко по-спокойно с мисълта, че управляващите наистна служат на народа си!
72
4
 
4
 
! Отговори
ех коФтоФФ,коФтОФФ преди 12 години
дотам ли се докара? Да търсиш подкрепа от миризливото *** яне,а то да ти се изсере в устата,както заслужаваш в случая,хахахахахахаххЩо е това И.Й.коФтОФФ: "едно говори, друго подготвя, трето прави, четвърто обяснява, а пето реализира. Непоправим чародей на наглостта, съчетана с безскруполна безнравственост, язвителна и подла човекомразност, политическа безпринципност и хамелеонщина."
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов се почувствал безсилен и поискал помощ. :)
70
5
 
3
 
! Отговори
ТОВА Е ПОЛИТИК преди 12 години
...ДА ИЗЛЪЖЕ И *** И БЪЛГАРИ ,САМО ДОГАН НЕ МУ СЕ ПЛЪЗНА !
69
4
 
3
 
! Отговори
ДААА, преди 12 години
И.Й.Коств ---единственият политик без ....АВТОБИОГРАФИЯ!ЩО ЛИ...?
68
2
 
4
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
A BE BALGARI NE RAZBRAHTE LI KOI VI KOMANDVA OT 20 GODINI.DOGAN PORA4VA MUZIKATA A BALGARINA PLA6TA.TOLKOVA LI STE GLUPAVI.
67
4
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
KOSTOV NIKOGA NE E KOMANDVAL PARADA.PARADA SE KOMANDVA6E OT DOGAN A KOSTOV NOSE6E IBRIKA.I ZA TOVA ZAGUBI.A KAJI 4E NE E TAKA.
66
5
 
6
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
Така ви учи вашия вожд Костов.Който не е с него е комунист.Не съм комунист и никога не съм бил.От 89г. съм подкрепял СДС и синята идея. Бил съм на почти всички митинги.Радвах се, когато сваляхме Жан Виденов и СДС дойде на власт, но Костов изгони всички седесари извоювали му властта и сложи ченгета и комунисти около него.Започна да граби като мародер. Всеки в СДС, който искаше да се възпротиви срещу голямото крадене беше унищожаван.Така че, с тези болшевишки приоми, хайде не ни облъчвай.
65
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля си, какъв е този народ, който продължава да поддържа др.Костов, след като въпросния изживял се навремето за Стамболов и бог Слънце Костов се обиди на целия народ, за това, че видите ли народа е ***, защото не го преизбрал.Сърди се 2г. и не проговори на същия този народ, който беше по барикадите '97г.И в последствие, същия Костов иска отново да е в политиката.А и, питам се защо не се разследваха всички приватизационни сделки по времето на Костовото правителство и защо Костов мълчи.
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бе кво ме интересува твоето мнение