ГЕРБ ще издигне Лечков за кмет

Има слаби неща, но с наша помощ ще ги оправи, заяви Бойко Борисов
Обновена: 2 юли 2011 20:24 | 2 юли 2011 20:15, Елка Василева
480
ГЕРБ ще издигне Лечков за кмет
Снимка: Архив Булфото

ГЕРБ ще издигне сегашния кмет на община Сливен Йордан Лечков за трети мандат, обяви премиерът Бойко Борисов в града на сините камъни.

По думите му Йордан Лечков е направил и продължава да прави много за Сливен.

В присъствието на Лечков Борисов допълни: "Като всеки човек и той има слаби неща, които през следващия мандат с наша помощ ще оправи. В много други области като спорта и това, което прави в Сливен, много кметове могат да му завиждат".

Борисов оцени, че организацията на Балканиадата по лека атлетика в Сливен, чийто патрон е той, е на много високо ниво. За спортния форум са отпуснати над 300 000 лева, но над 500 спортисти в момента участват в нея, добави още Бойко Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


480
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
477
0
 
2
 
! Отговори
Slav78 преди 12 години
Лечков докара Сливен до просешка тояга, ще плащаме години заради схемите му и дано следващия кмет да бъде човек, че поне до 20 години да се пооправим. Незнам какъв човек трябва да си, че да не виждаш какво е сторил този човек на града и да си мислиш, че от сега на сетне ще е различно?
476
0
 
4
 
! Отговори
Desi преди 12 години
Да...Лечков има перфекта репутация, цяла България му разбра издънките, а ГЕРБ го подкрепя. Много разочароващо..."по делата им ще ги познаете".
475
0
 
3
 
! Отговори
Недоволен преди 12 години
Ама издигайте го като ваш кандидат-кмет! Сливналиите не искат да го видят нито жив, нито мъртъв, ама вие - не, Данчо ще бъде наш кандидат! Дано да стане кмет, много се съмнявам! Вие не разбрахте ли,че българин от Сливен си е и по манталитет, и като човек чист *** ?!
474
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей тоз Боко все се навира при сигурните победители.
473
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герб ще дава пари на *** в Сливен
472
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
450 кое в Сливен ти се привижда много красиво - големите кратери по улиците, голямата безработица, отчаяните хора, унищожения бизнес и тоталната разруха? Отговори моля те да те видим какви представи имаш за красота!Когато на черното казваш бяло и обратното това вече е здравословен проблем!
471
0
 
6
 
! Отговори
до Таня и Теди преди 12 години
Наистина трябва да има метла точно за такива като Таня и Теди!То бива бива простащина, ама при Вас уважаеми са в много голяма доза и това не е никак здравословно!Всъщност Таня и Теди са едно и също лице!
470
3
 
6
 
! Отговори
Доктор преди 12 години
Тия и двамата са си изпили акъла-хората в селото не ги искат ,те питат за поповата къща. Ей,Бойко , я бегай в дранголника!
469
2
 
7
 
! Отговори
Врял и кипял преди 12 години
Браво ,Бойко-знаеш му пътя-няма да допускаш по-умни от теб във властта. Иначе майката ти е разкатана.Следвай стриктно завещанието на бай Тошо.
468
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
бойко е истинска фурнаджийска лопата,а ле4ков е човек на джамов ,
467
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
абе че му е гола тиквата гола..че му знае много суратя знае..но пък тъй ли не се намери един куражлия да го светне как да се облича бе..пред камера с ПРЕМИЕРА.а с червена тениска и шарена риза..че то един *** от Сливен ще изглежда по добре..а за 3 мандат ще има да взема наглеца гологлавец..няма да стане и черпнята му в кв Надежда даже
466
2
 
19
 
! Отговори
Къде е Боко днес ? преди 12 години
А бе днеска Боко до къде стигна с лакардиите си. Няма новина свързана с него. Хайде "Днес.бг" да изрови нещо. Колкото за Лечков, право го е казал авторът на пост 466, че Тиквата и сливенския *** са " един добър тандем". Така мислят и в Европа. Ето на :ОЛАФ проверява Борисов, Цветанов и Лечков4 януари 2011, 14:36Според сигнала по тази схема са източени над 50 милиона лева от ЕС и националния бюджет Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) е започнала проверка за далавери с обществени поръчки и злоупотреби в Сливен. Проверката е по сигнал и е насочена срещу кмета Йордан Лечков и свързаните с него фирми, получили по втория начин обществени поръчки за над 50 млн. лева. Сигналите са за източване на огромно количество евро и общински пари и са подадени от управителя на Хидросистеми и общински съветник в Сливен Радостин Русев. Според документа "по тази схема се осъществява облагодетелстване и кражба на средства от Европейския съюз и националния бюджет за над 50 млн. лева. Покровители на престъпната дейност са Десислава Танева депутат от ГЕРБ, Цветан Цветанов вицепремиер и министър на вътрешните работи и Бойко Борисов премиер на Република България". В отговора си на този сигнал ОЛАФ пише:Във връзка с всички тези нарушения от страна на огромната по своя мащаб за територията на ЕС организирана престъпна група, стигаща до най-голямо ниво в Република България и нанасяща огромни финансови вреди на гражданите на ЕС и България, ви молим за съдействието за извършването на прозрачно и бързо разследване с цел недопускане на допълнителни финансови злоупотреби, евентуално физически саморазправи и убийства с цел прикриване на следите, водещи към разкриването им.Поставени сме в невъзможност да се обърнем към институциите в България, които не могат да извършат качествени проверки, поради факта, че в организираната престъпна група участват високо поставени служители
465
3
 
14
 
! Отговори
Chasovnika преди 12 години
То хубаво бат Бойко го лансира Лечков,ама да беше ни питал дали ние ще го изберем,все пак-нали ние ще глосуваме за него ?! И ако Лечков е сред най-добрите кметове в страната,по-добрите от него по 3 и по 4 години ли държат градове те си разкопани ?!?!?! Трудно ни е да си представим Лечков отново кмет,след като две години ходихме в кал,дишахме на воля прах,чупихме си колите в многото разбити улици, "любувахме " се на ширещата се безработица и нарастващата пре стъпност...Да,искаме кмет...но нов!
464
12
 
1
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Смятам, че това ще е един добър тандем!
463
4
 
12
 
! Отговори
Чинтулов преди 12 години
Не знам за какво са отпуснати тези пари, но предо 10-ина дена бащата, който е треньор по колоездене, с помощта на приятели и с лични средства, са оправили колкото могат занемарения от години колодрум, за да могат да тренират децата там. Да дойде Тиквата да му резне и на него лентичката, а?
462
3
 
11
 
! Отговори
slivenec преди 12 години
"За спортния форум са отпуснати над 300 000 лева, но над 500 спортисти в момента участват в нея" => Разбирайте "Богатата Община Сливен е отпуснала 300 хилядарки, за да дойде Бойко да резне още една лентичка, НО за сметка на това 500 спортисти са отседнали в хотела на Лечков Спорт палас и му правят оборот" :)
461
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ е едиствената политическа сила ,която отстоява праграмата си!Колкото и да не се харесва това на опозицията!
460
15
 
5
 
! Отговори
до457 коварство преди 12 години
Не допустимо е.какво значи "вече не им вярват".Защо ще правим ретроспекция с предишни?!За този народ нещо решително трябва да се направи и едиствената реална възможност има ГЕРБ!!
459
22
 
5
 
! Отговори
българин преди 12 години
КОМУНИСТИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ЙОРДАН ЛЕЧКОВ!!!!ВИЯТ НА УМРЯЛО!!!!БРАВО НА БОЙКО!!!
458
7
 
12
 
! Отговори
.... преди 12 години
косъма си направи още едно хотелче,разкопа половината град,да не говорим за кратера пред хотел сливен,дупката до стария затвор,некачествения ремонт на бул.бургаско шосе,,също бул,хаджи димитър.разкопаните квартали които още чакат асфалт,две неща ми харесаха-сложи осветление,и построи площадки за децата