Каракачанов влиза в битката за президент

Той ще реши кой да му е вице
Обновена: 10 авг 2011 16:16 | 16 юли 2011 15:33,
221
Каракачанов влиза в битката за президент
ВМРО се явява самостоятелно на президентските избори. Снимка: архив, Булфото

Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент, съобщиха от пресцентъра на партията.

Организационният съвет на ВМРО - Българско национално движение, е взел решение за самостоятелно участие на партията в президентските избори наесен.

Красимир Каракачанов е получил мандат от Организационния съвет на партията да определи кандидата за вицепрезидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
6
 
5
 
! Отговори
MAKEДОНКА преди 12 години
КАРАКАЧАНОВ ЗНАЕ БУГАРИА Е ВЕШТАЧКА ТВОРБА НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ СИ СЕ ВРАА НА КОРЕНИТЕ МАКЕДОНСКИ.БУГАРИН НЕМА ТО Е МАКЕДОНЕЦ СО ГОВОР НА МАКЕДОНСКИ ДИАЛЕКТ.ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИА МЕУ ТРИ МОРИА.
213
3
 
3
 
! Отговори
vanco преди 12 години
DA ODGOVORAM NA PROVOKACIITE NA G-DIN POD SIFRA AI-VAI KOJ KAZUVA ZOSTO MAKEDONECOT SE SRAMEL DA KAZE DEKA E BUGARIN A JAS BI MU KAZEL DEKA NASATA DRZAVA I NACIJA SE VIKA MAKEDONIJA I KAKO TAKVA IIMA DLABOKI KORENI TAA E BIBLISKA ZEMJA USTE KOGA SV PAVLE DOSOL VO MAKEDONIJA DA GO SIRI XRISTIJANSTVOTO NAJPRVO VO MAKEDONIJA A NE REKOL VO BUGARIJA TAKA DA NIE SME POSTOELE I PRED IPOSLE HRISTA A USTE DA MU KAZAM DEKA NIE SME OPREDELENI SAMO KAKO MAKEDONCI I NE PRIFACAME DEKA SME BUGARI SRBI I GRCI.
212
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егейски форум,поправката е моя
211
0
 
1
 
! Отговори
Егийски Форум в БГ преди 12 години
214,баш си се разбираме с онези от Вардарско,не се прави на перде!Прочетох всички ТЕХНИ постинги и ги разбрах!ГОВОРЕХТЕ ЗА МАКЕДОНИЯ,ТЯ САМА ДОЙДЕ НА ФОРУМА!Море,да хванеш да кажеш,/сигурно си от Българското ВМРО/,да кажеш ИМА ЛИ КАРАКАЧАНОВ 2 ГРАЖДАНСТВА,ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ СЕ Е ЖЕНИЛ В ЩИП,КАТО ИМА 2 ПАСПОРТА ИМА ЛИ ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БГ?ИМА ЛИ ИЗОБЩО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ТАКАВА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ,това не е ли неудобно пред комшиите?
210
2
 
5
 
! Отговори
ай-вай до 186 преди 12 години
Македонецо,поради що се срамиш да се наречеш българин ? Не е далеч времето когато ще се срамуваш ,че си се самоопределял ,като македонец.Каква нация сте вие македонците ? - българи ,говорещи на диалект.
209
0
 
2
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
до 212Допада ми написаното от Вас.Точно казано !
208
1
 
4
 
! Отговори
до 186 преди 12 години
Ти като казваш, че не си българин, какво правиш в български форум. И като не пишеш на български, а на някакъв друг език, който наричаш "македонски", как очакваш хората да те разберат? Ако мислиш, че хората те разбират значи им говориш на техният им език.
207
0
 
1
 
! Отговори
197 преди 12 години
До 212Отново съм абсолютно съгласен. Значи пред всеки един от нас са два пътя : единият да започнем със зъби , нокти и убеждение да се опитаме да обединим индивидуалистите за някаква кауза нещо, което до сега никой не е успявал да направи и това, да променим собственото си битие и да дадем шанс на децата си. Лично аз съм избрал второто. Първото го смятам кауза пердута, а животът - твърде кратък.
206
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бих казал,че сме индивидуалисти....но преди,сега сме само индивиди...За жалост ние не живеем,ние оцеляваме..А хора заети с мисълта за плащането на сметки и изкарването на месеца със смешната заплата, нямат мотивация и стимул...те нямат време за развитие на личността си,за култура,за самообразоване,самоусъвършенстване...Битът определя съзнанието,а нашият бит е мизерен...
205
0
 
3
 
! Отговори
197 преди 12 години
"Човек не постига сам успех....както и една птичка пролет не прави...."Именно! Само, че ние сме народ от единаци, не признаваме чужд авторитет или мнение. Всеки един от нас е най-велик. :( Можеш ли да ми кажеш на колко съседи би позвънил ако свършиш хляба или солта в дома си?
204
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човек не постига сам успех....както и една птичка пролет не прави....Точно разединението и липсата на гражданско общество ни правят слаби и дават повод на политиците ни да се гаврят с народа...Както казах,с човек постъпват така,както той допусне....Случващотото се в тази държава е гавра с народът и.....Умишленно ни се внушава национален нихилизъм,разединение.Деградация има на ценности и морал,слабо образование и липсваща култура...Тотална разруха!....И безнадежност...
203
0
 
3
 
! Отговори
197 преди 12 години
До 207Аз съм на 46 с едно дете. И определено искам детето ми да живее живот, различен от моя. Внуците ми - също. Защото имам подозрение, че животът е хубаво нещо, стига да си на правилното място и сред правилните хора.:( Ами за образователният ценз не е ядрена физика, нормалната човешка логика изисква човек, който не може на две магарета сламата да раздели да няма право да взема участие в избора на хора, които ще управляват страната.
202
0
 
1
 
! Отговори
197 преди 12 години
До 201Ами не се предавай! Бори се! Това е твоят избор. Ненапразно те попитах за това, дали и колко деца имаш, защото подозирам , че си много млад човек. Иначе ние винаги сме губили заради себе си ! Цялата ни история е пълна с примери за РАЗЦЕПЛЕНИЯ, РАЗДЕЛЕНИЯ, даже по-голямата част от времето сме били в робство. Това може би ни казва нещо... ...
201
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Бих препоръчал образователен ценз за хората, които се регистрират за ИЗБИРАТЕЛИ. Т.е. да не може всеки да упражнява право на глас."Абсолютно съгласен!....Образователният ценз трябва да е задължителен!Избител,който не може да си напише името,не може и да прочете за кого дава гласът си!....Парадоксите в България в това отношение са потресаващи!На 42 с 2 деца...
200
0
 
3
 
! Отговори
201 преди 12 години
А като вдигнем ръце и се предадем ще докажем,че сме срам за предците си.Точно загубата на надежда и вяра са пагубни...Те ни направиха инертни и загубихме националното си единство...Може да звуча патетично,но ние губим на заради ***,а заради себе си...И ако изчезнем пак ще е заради загубата на вяра, липсата на борбеност и гражданско общество ,и инертността ни....Ние допуснахме това да се случи, и трябва да ни е срам и от миналите и от бъдещите поколения...
199
3
 
1
 
! Отговори
Eden Makedonec преди 12 години
Slusaj be Gruziec KGBovski ja zabravi za Makedonija i otstapi od se sto e Makaedonsko!!!
198
0
 
2
 
! Отговори
197 преди 12 години
До 200В идеите си пропускаш може би най-важното - смяна на модела по който избираме депутати. Ако не се промени избирателния закон, то нещата няма да се променят. Бих препоръчал образователен ценз за хората, които се регистрират за ИЗБИРАТЕЛИ. Т.е. да не може всеки да упражнява право на глас. Подобна система е в САЩ. Изборът да е конкретен, за конкретен човек, а не за партиен поменник. Ама никой няма да го промени........... и нищо тук няма да се промени...
197
0
 
1
 
! Отговори
197 преди 12 години
продължение:... Та ние сме в положението на Косово. През 1960 албанците са били 5%, през 1990 - бяха над 90%... Колко деца имаш и на колко са години ако не е тайна?
196
3
 
3
 
! Отговори
Filip Makedonski преди 12 години
Propagndata na Karakacov so prisvojuvanje na VMRO kako ime i se shto e nacionalno dvizenje na Makedonija i Makedoncite ,ne vodi nikade takvata propaganda.Takva licnost ne zasluzuva vnimanie vo javnosta ,zatoa shto toa se licnosti koj propagiraat shovinizam i omraza sprema drugi narodi nemaat mesto vo sovremeniot svet .Karakacanov kako od Vlashka nacinalnost nema nikavi dopiri so Makedoncite .I eden vakov li maron ke prestavuva drzava?
195
0
 
1
 
! Отговори
197 преди 12 години
Бих ти препоръчал да прочетеш за Швеция и техният опит в това отношение, до преди около 30-40 години не всяка е можела да роди дете там.Това, което го предлагаш някога беше държавна политика, ама времената бяха други, заводите бяха повече, репресивният апарат действаше по различен начин. Идеите ти са относително правилни, но няма партия, която да бъде избрана на власт, като ги декларира. *** са преобладаваща част от електората. Та затова казах, че сме минали точката, от която има в