Независим се "въздържа" от подкрепа за Борисов

По един ляв, десен, а и депутат от ДПС не гласуваха на вота
Обновена: 26 юли 2011 21:22 | 26 юли 2011 21:00,
40
Независим се "въздържа" от подкрепа за Борисов
Снимка: архив Булфото

Единственият депутат, гласувал „въздържал се” за вота на недоверие към правителството, е от групата на независимите - бившият депутат от „Атака” Камен Петков.

116 депутати от ПГ на ГЕРБ са гласували „против” вота, като в зала не е присъствала само Теодора Георгиева, която е в отпуск по майчинство.

Против вота гласува и парламентарната група на „Атака”. 15 депутати са гласували в подкрепа на правителството, а един не е присъствал.

12 независими също са гласували в подкрепа на правителство.

„За“ вота са гласували 13 депутати от ПГ на Синята коалиция, без депутатът Лъчезар Тошев, който не бе в НС, 39 депутати от ПГ на Коалиция за България, без Георги Петърнейчев, тъй като е в болница, както и 34 от ДПС, депутатът Делян Пеевски също не присъстваше на гласуването. Петима от разпадналата се ПГ на РЗС също са гласували „за” вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Което автоматично означава, че плювните по ГЕРБ, че са "придърпали" независимите към себе си, са безпочвени!
35
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Добре е нормално е да се гласува така
34
0
 
1
 
! Отговори
антон преди 12 години
Дам ГЕРБ работят здраво нека се учат от тях
33
0
 
2
 
! Отговори
Камен преди 12 години
Много добре се получи, че с този вот паднаха картите на псевдо десните и се видя, че всъщност БСП, СДС, ДПС и РЗС са различните крила на една и съща партия, а именно БКП. Костов, както и Доган са внедрени агенти на ДС, които само лъгаха народа, че са опозиция на комунистите. Сега вече всичко е ясно и дано да няма повече заблудени на изборите. ГЕРБ е единствената истинска дясна партия, която е полезна за БЪлгария.
32
0
 
1
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Да, факт е, че ГЕРБса най-силната партия, защото се разграничават от опозицията и работят.
31
0
 
2
 
! Отговори
Витко преди 12 години
Хубавото е, че Герб не се сломиха пред тези действия на опозицията. Извода е, че Герб е най-силната партия за момента.
30
0
 
1
 
! Отговори
Камена преди 12 години
Мафия има в България много години преди Герб. Самата аз съм слушала какви ли не истории, при различни правителства. Защо някои хора си мислят, че ще им повярваме на смешните думи,че чак сега има мафия. Пълен абсурд. Не сте доволни, че се разлриват постоянно престъпници ли, или какво??
29
3
 
1
 
! Отговори
това е истината преди 12 години
КОЛКОТО ДО МАФИЯТА -НИКОГА НЕ Е ЖИВЯЛА В ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ ОТ СЕГА.*** ОПЕРАЦИИ ЗА ШОУ НА ПУБЛИКА,БЕЗ ЕФЕКТ И ЗА ПРОЦЕНТИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ ИМИДЖА НА ГЕРБ,ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО,А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГЕРБАДЖИИЙСКИТЕ МАФИОТИ ГРАБЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.ТАКА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ЗА РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО НА ПАРИТЕ,ЧЕ ВЗЕХА ДА СЕ ВЗРИВЯВАТ ПОМЕЖДУ СИ-НА ВИДНАТА ГЕРБЕРСКА КРЕАТУРА-МАФИОТ МАЛИН МАРЧЕВ Е ВЗРИВЕН "МЕРЦЕДЕС"-А ТАЗИ НОЩ,А ТОЙ Е МНОГО БЛИЗЪК С ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ПЛОВДИВ И. ТОТЕВ.ЕТО ТОВА Е.
28
3
 
2
 
! Отговори
ДО 27 преди 12 години
НЕ,ДРАГИ ИСТИНАТА Е НЕЗАВИСИМА И ОБЕКТИВНА И НЯМА КАК НЯКОЙ ДА СИ ПРИСВОЯВА ТАЗИ ЧЕСТ.КАТО ЧЕТА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ КОМЕНТАРИ НА ОТКРОВЕНИТЕ ГЕБЕРСКИ ПИСАЧИ ОСВЕН ОТКРОВЕНА ГЛУПОСТ И ПОСРЕДСТВЕНОСТ-НИЩО ДРУГО НЕ СЕ ВИЖДА.ТОВА Е И ОБЯСНЕНИЕТО ЗА НЕЛОГИЧНОТО ОСТАВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА НА ПЕРСОНИ КАТО БОРИСОВ И ЦУЦИ,СЛЕД СРС-ТАТА,АФЕРАТА С 6-ТА АПАРТАМЕНТА,ХОНОРАРИТЕ,КУЧЕТАТА И ПР.
27
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 12 години
POGLEDNETE NA TCVETANOV USTATA KAK E NAVATRE KATO SHEKOVETE NA KOMBAIN BSICHKO NAVATRE NEMA IZPUSKANE
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Осъдени мутри ще има когато съдът се подмени с лоялни на народа граждани а не с подчинени на Първанов хора!
25
4
 
6
 
! Отговори
Към 23 Ти ли си исти преди 12 години
Аз мисля че мафията се доказа много преди да се появят Цветанов и Борисов Тя изпи кръвчицата на народа от 89 г.до сега.То не бяха фалити на банки, то не беше зелено строителство все идеи и схеми на праведните комунисти дето сега си бършат ръцете с Цветанов и Бойко. Но не би ,няма вече будали да ви вярват. Вие създаохте мафията и не ви изнася да се промени статуквото в държавата затова виете на умряло!
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледах и двата дена всичко каквото се случва в парламента и се видя този път ясно КОЙ-КОЙ Е! А Доган каза "Сгрешихме че им дадохве властта ,но ще се поправим" и с това отново ме вбеси както когато каза :АЗ разпределям порциите" така че българи помислете зад коя редица ще застанете тази оглавявана от ДПС или зад Герб и Атака ,които май единствени защитават България и строят за България а не собствените си палати.
23
9
 
31
 
! Отговори
darcas преди 12 години
Като видя осъдена голяма мутра, или олигарх за точене на ДДС, пране на пари, или организирана престъпна група, тогава Цв.Цв. може да се похвали с нещо. До тогава за мен са просто поредния чадър над мутро-олигархията, която управлява и краде страната.
22
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма част от неуспеха на правителството се дължи на подривна дейност от страна на опозиционните партии, обслужващи мафията!!!
21
18
 
25
 
! Отговори
истината преди 12 години
МАФИЯТА НЕ САМО СИ ИМА ДЪРЖАВА,НО ПОИМЕННО МОГАТ ДА СЕ НАЗОВАТ И ПОКРОВИТЕЛИТЕ Й.НА 1-ВО МЯСТО ЦВ.ЦВ.,СЛЕД НЕГО МЕНТОРА МУ БОКО,ПУДЕЛЪТ ИМ САЙДЕР ,СУПЕР МАРИО МАГАРИНСКИ И ЦЯЛАТА ВСЕЯДНА ***,КОЯТО ЗА ЕДНОТО БИТУВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ И МАЙКА СИ.СЛЕД ШУМНИТЕ ОПЕРАЦИИ С НЕЛЕПИ ИМЕНА-НИТО ЕДИН ОСЪДЕН,КОРУПЦИЯТА ВЗИМА ЗАСТРАШИТЕЛНИ ЗА СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА РАЗМЕРИ,И НАЙ-СИЛНО СЕ КОНЦЕНТРИРА В НА-ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ,КОНТРАБАНДАТА РАСТЕ,НАРОДА ГОСПОД ДА ГО ПАЗИ.
20
21
 
36
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Гледайте резултатите и не задавайте въпрос, кои са айдуците в България...Светнаха до един...И най ме е яд, че до сега не съм се светнал как сините са добре пребоядисани ***.....Иначе БСП и ДПС мога да ги разбера...искат си старото статукво на беззаконие и кражби...Да, ама не!!! Точно заради това безрезервно подкрепям Бойко и водената от него политика !!!Не съм платен PR...изказвам лично мнение, което на много няма да им хареса, но изобщо не ми дреме....
19
6
 
4
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
I DOBRE NAPRAVIHA POKAZAHA CHE NE SA *** I NA TIAH DOGAN MOZE DA RAZCGITA-------- NARODA STE IM BIE 6UTA
18
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В съвременната българска история, погледнато от днешния ден, няма друг човек освен Доган, който да е предизвикал по-голям разлом в междуетническите отношения. Костов осъществи имотният разлом и разликата между бедните и богатите достигна космически измерения. Доган и Костов са проклятието на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
17
25
 
11
 
! Отговори
Или преди 12 години
До всички които оплюват Синята коалиция.Е когато СК гласуваше заедно с ГЕРБ, да казахте една хубава дума ? НЕ и тогава не бясте доволни. Че сега ли ?Или сте глупави или ви плащат за тези писаници !