Край на кризата, но само депутатите блажат

На 75 апартамента на НС ще слагат ПВЦ дограма
20 авг 2011 19:42,
63
Край на кризата, но само депутатите блажат
Снимка: архив Булфото

Депутатите казаха край на финансовата криза. След ограниченията през 2010 г., това лято парламентът си позволява два пъти повече пари за ремонти, съобщава bTV.

Работници ще влязат в десетки ведомствени жилища на народни избрници, за да ги ремонтират.

В 75 апартаменти в блока в ж.к. "Мотописта" и още шест квартала ще се слага ПВЦ дограма. За целта парламентът е подготвил 400 000 лева.

Преди две години част от тях вече бяха санирани с оправданието, че новата дограма сваля сметките за парно.

Миналата година депутатите станаха още една идея по-енергийно ефективни, след като им бяха доставени 100 нови хладилника, 100 печки и 100 перални.

Не само депутатите ще се радват на ремонтирани помещения тази есен. Кабинетът на премиера също е в ремонт. Там поправките обаче са по-скоро козметични.

Премиерът често е казвал, че е недоволен от направения там преди него скъп ремонт, а сега е започнала да пада и мазилка от стените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
ТиТоТи преди 12 години
И аз искам да се присъединя към енергийната ефективност на дупетатите. Тогава ще ли ми сменят и на мен дограмата и ремонтират покрива? ААААА, и хладилника ми харчи повечко ток и пералнята. ////////////////////// Па ако може и една екологична колица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!///////////////.--------.--------.--------- БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ.
59
0
 
1
 
! Отговори
Marin преди 12 години
Chte smenqt li dogramata na zatvorite? Da ne zabravqt 4e tam chte karat dosta zimi.
58
0
 
1
 
! Отговори
emo преди 12 години
ha da vidim koi chte pravi skapata dograma ilite ni dupetati. Az zalagam na monopolista ROLPLAST.A kolko komisiionna chte vzemat Boko icvacko? Ha poznaite de?
57
0
 
5
 
! Отговори
меги преди 12 години
те видяха ли изобщо криза ?
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да подкрепим родните дюмбели
55
0
 
15
 
! Отговори
Батее преди 12 години
Май Доган е бил прав а ..
54
0
 
15
 
! Отговори
vladykiss преди 12 години
Пръскат милиони да си ремонтират резиденциите, почивните станции и апартаментите за наша сметка, а не могат да намерят стотина хиляди лева за заплати на научните работници от Роженската обсерватория. Абе, тия нистина ли смятат, че ние ядем доматите с колчетата!
53
1
 
15
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ДА ПОКАНИМ БРАЙВИК В ПАРЛАМЕНТА ,НО С ПОВЕЧЕ ПЪЛНОТЕЛИ!!!МРАЗЯ ГО ВСИЧКИТЕ ДЕПУТАТИ ,И ИМ ЖЕЛАЯ НАЙ-ЛОШОТО!!
52
0
 
23
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 12 години
Когато депутат ми говори за икономическа криза ме досмешава ... все едно крадец да ти обяснява колко е лошо да те окрадат .Немам думи от безочието и наглостта!
51
0
 
22
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
За крадливите *** криза никога не е имало. За нас, обикновените има от 22 години.
50
1
 
18
 
! Отговори
автономен преди 12 години
За какъв край на кризата се връзвате като от октомври ни чака увеличение на газта с 20 % ?Вероятно е край за депутатите. И не на кризата им, защото не са били в нея, а на мандата им.
49
1
 
17
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Това са ***. Докога ли? Докато не ги премахнем. Сами няма да се махнат.
48
1
 
32
 
! Отговори
Те погубиха Б-я преди 12 години
Абе те тия 240 крадлияи мекерета държавата подмениха, ценностите подмениха, съвестта си подмениха...та една дограма ли няма да подменят.Крадци!...220 овластени(от нас)крадци и хитреци.Отнася се за всички дУпетати от всички партии...до една.Продадоха ни на американската *** за жълти стотинки. Хора!!!Докога?
47
1
 
15
 
! Отговори
без коментар преди 12 години
нямам думи
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе остейте хората сеа ... Дограма кат им требе - да си я получат. Ако е с дебели решетки и да не могат да излизат навънка 20-30 години още по-добре. Само ше ги храним на държавна сметка. При по-добро развитие на нещата може да поизлизват навънка с държавен транспорт да чукат камъни за любимите им магистрали и релсови пътища че требе.
45
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА ВИ ГЕРБ !!!!СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ ХОРА. ЧЕТЕТЕ ВЕСТНИК АТАКА И ВИЖТЕ ИСТИНАТА. СТИГА СА ВИ ЗАЛЪГВАЛИ ЧЕ ВОЛЕН Е ЛУД И Т.НПрочете САМО една статия и ще разберете сами.
44
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по бай тошово време колко истински бяха хората, нормални с претенции с искания..викат псуват искат промяна...и то времето на бай тошо!!!какво му стана на този народ,как го пречупиха..ми то тогава бяхме по свободни бе хора. мамка му ЖИВОТЪТ ВИ имаше смисъл..искахме да живеем нормално,и щяхме..но АМЕРИКАНЦИТЕ не ни позволиха Този капитализъм ще затрие всяко мислене и живо същество де мърда
43
0
 
37
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
а ако "господ"-Б.Б. слезне на земята Българска......ще се сблъска с МНОГО МЪКАААА......пенсия=128лв=64евро......заплати от......230лв=115евро.....захар-2.50лв...олио-3.00лв....хляб-1.00лв.......сирене-9.00лв.........кашкавал-12.00лв............той б.б. и за това не слиза на земята - само доклади за светло бъдеще чете.....докато се вози по магистрали скъпи и прескъпи..........ехххх ... бойче - бойче.....и ти чакай избори да спечелиш........................
42
5
 
8
 
! Отговори
fd преди 12 години
haide da napravim stranica vuv facebook i da organizirame nacionalen protest.pishete na skype sunchooo za tova i da se razberem
41
0
 
22
 
! Отговори
аз преди 12 години
хайде да ви видим, аз от утре съм пред Парламента, чакам Ви