Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"

“Твърдият тон на министър Младенов за Шенген звучи неадекватно”
Обновена: 19 сеп 2011 20:15 | 19 сеп 2011 19:58, Елка Василева
242
Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"
Снимка: Архив Булфото

Интересно би било как Симеон Дянков ще вкара в музеите обекти като АЕЦ "Козлодуй", НДК и "Нефтохим", строени през социализма, които се експлоатират много добре и в момента. Това каза президентът Георги Първанов в коментар на изказване на вицепремиера Дянков при откриването днес на музея на социалистическото изкуство, че "комунизмът и социализмът отиват там, където принадлежат - в историята".

"Мисля, че подобно деление и незачитане на онова, което е построено в години, доста градивни за страната ни, не говори за добра политическа култура", каза Първанов.

Още по темата

Президентът заяви, че "твърдият тон" на външния министър Николай Младенов по темата "Шенген" звучал "малко неадекватно" и не е сигурен, че това е верният тон. "Много исках през тези две години външното министерство да има такава активна и твърда позиция. Това обаче отсъстваше, когато трябваше да се защити интересът на България по темата "Шенген", посочи Георги Първанов.

Президентът каза, че той е "най-голямото опровержение на социологията в президентските избори".

"Когато стартира кампанията преди 10 години, изоставах в проучванията, а знаете какво стана още на първия тур", каза президентът.

Според него резултатът от тазгодишните президентски избори ще остане неизвестен докрай, което ще поддържа "едно благородно напрежение". Това ще задължава кандидатите да отстояват политика, а не просто да си разменят лични реплики, допълни Първанов, цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
5
 
7
 
! Отговори
До анти комунистите преди 12 години
Защо си измисляте враг с който да се сражавате. Какъв комунизъм сега ви гони ? Стига с това онези виновни , другите по виновни, ракетата била крива. Дайте да мислим за бъдещето стига с това минало.
175
8
 
10
 
! Отговори
КОМУНИСТИТЕ... преди 12 години
..НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СТАДО , ОЩЕ НА 9.09.44г. , КОГАТО МУ ВЗЕХА ПАРИТЕ И СОБСТВЕНОСТТА ВЪРХУ ИМОТИТЕ...СТАДО ОТ "***-ПРОЛЕТАРИИ" ,КОИТО СИ ПРОДАВАТ РЪЦЕТЕ И *** ЗА ПАРИ И ПАРЧЕ ХЛЯБ!ДОКАТО ИМА ТОВА "ПРОЛЕТАРСКО МИСЛЕНЕ"---ВСЕ ЩЕ ИМА ХОРА КАТО ХЕРСОНСКИЯ *** ,ГОЦЕ, ОВЧИЯ ...ДОГАН И ДР. ,КОИТО ДА МУ ПРЕЧАТ ДА ВЪРВИ НАРАВНО С ДРУГИТЕ НАРОДИ ОТ ЕВРОПА!ВСИЧКИ НА ИЗБОРИ ,БЪЛГАРИ!ТАМ Е ИСТИНАТА!
174
4
 
4
 
! Отговори
поля преди 12 години
Първанов си играе с думите, и ако поемем неговата игра все едно да кажем - как може да се отрича едноличното управление на Бойко, след като с еднолично управление построихме Козлодуй и Нефтохим:-)) Ше ги у демагозите умници
173
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
176Ами *** си като гъбен мицел. Цитирам те :' Колкото по малко се говори за едно уродливо минало (фашизъм и комунизъм) толкова по бързо ще бъде забравено и погребано'
172
1
 
5
 
! Отговори
До 172 преди 12 години
Да познаваш историята и да се поучаваш от нея е едно, а съвсем друго е да живееш само в историята ! Дано сега поне да ме разбереш какво казвам.
171
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проверка на Националната агенция за приходите (НАП) в 37 дружества на условно осъдения за укриване на ДДС крупен енергиен бос Христо Ковачки е открила укрити и неплатени данъци и осигуровки за близо 100 млн. лв.++++Гоце, кажи за Ковачки, драги ми 'социален' президенте !
170
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
173Ако Дянков е 'мекия' то Гоце е 'Капещия' :))
169
7
 
6
 
! Отговори
МоРсКи преди 12 години
Ами той Дянков-мекия скоро ще вкара цяла България в музея!
168
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
171Ами за съжаление, *** си като гъбен мие. Народ, който не познава историята си е осъден да я повтори. Трябва да се говори за соца и какво наистина беше той - робски строй! Трябва да се помни истината, защото *** *** с течение на времето размиват истината и фалшифицират историята. Набий си го в кухата гъбясала тиква.
167
1
 
2
 
! Отговори
До 165 преди 12 години
Ами за съжаление не прозре какво съм написал ! Колкото по малко се говори за едно уродливо минало (фашизъм и комунизъм) толкова по бързо ще бъде забравено и погребано. Колкото повече се говори за него толкова по се възражда. Да срам ги е германците от това но помисли има ли германец, чието семейството да няма загинал на фронта през втората световна война. И този факт правили ли и съвременните германци фашисти ?
166
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
162Немците се срамуват от нацисткото си минало и не искат вече да си спомнят за него,докато такива *** като теб непрекъснато се опитват да ни върнат в не по-малко престъпното ни комунистическо минало.
165
3
 
4
 
! Отговори
norm преди 12 години
Не зная колко са на брой платените от четата на Кутев-чашката във форума,но забелязах с какво ожесточение слагат минуси на всеки факт от миналото и настоящето.Само от това можем да си направим извода,че между БКП и БСП няма разлика,а уж се бяха променили.Разбрахте ли сега,че докато има такива овце в стадото,които сляпо следват крадливите си лидери и са готови да се върнат в миналия век,нещо,което червените олигарси най-малко от всички ни желаят,ще ни бъде трудно да се придвижим напред.
164
1
 
6
 
! Отговори
Демокрация преди 12 години
Защо не видите филмите за купуването на гласове по време на избори ? Плювам на това и това не е демокрация според мен. От години и за напред ще ни управляват мошеници облечени в костюми. А понеже сме *** народ остава и ПАПАТА да се яви на избори и него да си изберем.
163
5
 
10
 
! Отговори
ааааа преди 12 години
Седефчо, винаги ще си останеш гадно и нагло ***.
162
6
 
7
 
! Отговори
Никола преди 12 години
Гоце, ти си неадекватен !
161
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
162Прост си като гъбен мицел. Германците се СРАМУВАТ от този период от историята си. Набий си го в кухата тиква - изпитват огромна вина за избиването на милиони хора !
160
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Седефчо Баба само за вкарване си мисли ама този път кумина е негов!
159
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Много исках през тези две години външното министерство да има такава активна и твърда позиция. Това обаче отсъстваше, когато трябваше да се защити интересът на България по темата "Шенген", посочи Георги Първанов.++++Гоце, трипера ти е изпил мозъка, ако наистина си казал такова нещо. Налице е последователна и съществуваща политика по темата Шенген от ГЕРБ, за ралика от партизанските ти другарчета.
158
6
 
6
 
! Отговори
дфг преди 12 години
А като си пишем какво е било на запад по време на комунизма в България. Нека някой да намери германец дето да плюва така хитлеризма, както ние плюваме комунизма. Няма да намерите такъв, да всеки го отрича но не плюва. А защо ли ? Защото са нация, а не пасмина като нас за жалост !
157
3
 
3
 
! Отговори
Кънчо преди 12 години
Ту му млякото горещо,ту пък друго нещо ...