ГЕРБ пълнели чувалите с фалшиви резултати!

Станишев: С мошеничества ще манипулират вота
18 окт 2011 19:30,
415
ГЕРБ пълнели чувалите с фалшиви резултати!
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

ГЕРБ са подготвили чувалите с изборните резултати, които трябва да бъдат подменени – реалните гласове да бъдат сменени с фалшиви на базата на "социологически" проучвания. Такива сигнали са получили в БСП, съобщи лидерът на партията Сергей Станишев.

Информацията била подадена от една от областите в страната тази сутрин. Станишев обаче не разкри подробности, а на въпрос на журналистите къде са въпросните чували възкликна: "Вие какво си мислите – че тези, които готвят фалшификации на изборите, чакат да отидете и да ги снимате!".

Соцлидерът допълни, че в медиите са излезли други конкретни сигнали за манипулации, но МВР и прокуратурата не предприемат никакви действия по тях.

"ГЕРБ готвят маса хитрини и мошеничества, за да си осигурят служебна победа на изборите", категоричен беше Станишев.

По думите му управляващите инструктират своите представители как да правят бюлетините недействителни. Например ако жена е с червен лак и неволно остави следа по бюлетината, тя вече е невалидна. Вкарват се и пишещи инструменти в цигари, с които нервно се почуква по хартията и оставят знаци, разясни Станишев. ГЕРБ правили опити и да купят цели секционни избирателни комисии.

Станишев преброи 8 причини, поради които хората ще гласуват срещу ГЕРБ. Сред тях са нарастващата бедност, некомпетентността и неспособността да управляват в интерес на хората, лъжите, самодоволството и фактът, че ГЕРБ не градят, а грабят България.

Не искаме "президент на каишка" в лицето на Росен Плевнелиев, жалвали се гражданите на Станишев.

"Насажда се страх и за пръв път сме напът да изгубим правото си да гласуваме свободно", изброи още червеният лидер.

ГЕРБ обикалят с мутри и плашат хората, опитват се да използват цялата държавна власт, каза още Станишев. По думите му "съмнителни типове" са мобилизирани в полза на ГЕРБ за изборите.

"468 хиляди български граждани са в забранителния списък за гласуване. Дори действащ български посланик го няма в избирателните списъци", отбеляза Станишев, без да назове името на дипломата.

"ГЕРБ не случайно крият Бюджет 2012 и ще го внесат след изборите, за да скрият от българите какво ги очаква следващата година – стагнация, беднотия и антисоциална политика", подчерта лидерът на социалистите.

Той прогнозира, че през зимата ще има спонтанни социални протести, от които БСП нямало да стори настрана.

Червеният депутат Антон Кутев пък се закани в деня на изборите да донесе на пресконференцията на БСП кошче, в което всички социолози, чиито прогнозни резултати се разминават с повече от 5% от реалните, да си хвърлят дипломите.

Соцпартията представи пред медиите и финалния си предизборен клип, в който накрая кандидатът за президент Ивайло Калфин заявява на вицето си Стефан Данаилов: "Имам добро предчувствие". Ламбо на свой ред отговаря: "Да, идва нов ден".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
382
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На страха очите са големи..и чувалите пълни ама с истински бюлетини в полза на ГЕРБ
381
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев е пудела на Борисов.
380
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквито и показатели да е имало правителството на Станишев хората го свалиха.
379
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато господата от ГЕРБ постигнат икономическите показатели на Станишев, тогава може поне малко да им повярвам, а до тогава ще си останат само един медиен проект от голи кьорфишеци
378
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам само един въпрос към вас. Защо НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЕ КАЗВА, ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ Е ПРАВ???Ама наистина нито един:) ЗАЩОТО Е ПРАВ !!! И вие отлично го знаете, но си траете като мишоци и плюете на общо основание
377
6
 
8
 
! Отговори
до 385 преди 12 години
Те много добре си го знаят, че е прав и именно това е смешното, защото когато някой показва агресия и псува за щяло и нещяло това показва, че е слаб, необразован, без способности да мисли сам. С агресия до никъде не се стига фенове на Герб ! Работата е там, че както беше и с царя и в момента има маса лесно податливи хора, които вярват все още на измислената политика на Борисов !Но ние ще спрем робството, което ни налагат от 2 години насам !
376
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишко не може да стане с чувалите. Това не е възможно в 21 век и добре го знаеш.
375
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера по телевизията социолозите биха отбой. Като се изтърваха че от 5 анкетирани трима отказвали да отговарят за политическите си пристрастия и намерения за изборите. А за да има представилност на едно изследване тия хора не могат да бъдат изхвърляни от извадката. Така че прогнозите 35 на 20 на 14 % трябва да се преизчислят така например 18 на 9 на 6 %, а ШЕСТДЕСЕТ процента от анкетираните са отказали участие в анкетата и тяхните предпочитания не са известни. Също и дали въобще ще гласуват.
374
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом е в Етрополе, не се и съмнявам. Само че едва ли в цялата страна ще е така. Не навсякъде има олигарх-гербаджия.
373
8
 
7
 
! Отговори
До феновете на ГЕРБ преди 12 години
Имам само един въпрос към вас. Защо НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЕ КАЗВА, ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ Е ПРАВ???Ама наистина нито един:) ЗАЩОТО Е ПРАВ !!! И вие отлично го знаете, но си траете като мишоци и плюете на общо основание !
372
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Серго като само ти си лековерен и се яви на миналите избори като вакло жертвено агънце и за теб нямаше нито един купен глас а всички роми минаха към коалиционния ти партньор... Как и да беше управлявал щеше да паднеш от власт - 4 години в медиите те плюха. Имаше постоянни атаки от Коритаров и тн. Сега освен по някоя умряла кабеларка атаки няма. Така е без ден трудав стаж и без казарма братче - нежна и лирична душа си
371
4
 
8
 
! Отговори
Харакири преди 12 години
Преди да коментирате може да гледате в YouTube:"Как Герб Раздават Пари - Buying elections in Bulgaria 16.10.2011 "
370
5
 
7
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
Не ви ли писна да ви подмамват с приятни обещания, които не изпълняват ! Герб доказаха, че и те са същите като другите, затова е време да си ходят в преспите ! Бойко дойде краят на царуването ти ! И даже предпочитам да си дам гласа за някой, който със сигурност може да те изрита, даже това да е Калфин...
369
4
 
6
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
От 7 септември до 15 октомври името на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е споменато 872 пъти в печатните медии - пет национални и два регионални ежедневника. Сергей Станишев е споменат 204 пъти, Иван Костов - 119 пъти, Волен Сидеров - 111 пъти, а за Ахмед Доган е писано в 88 случая. Е, как няма да стоиш стабилно!
368
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква е тази КАКАФОНИЯ??? Какви са тези КАСТАНЕТИ??? А на *** им тракат ЧЕНЕТАТА от страх, защото отиват в ИСТОРИЯТА БЕЗВЪЗВРАТНО!!! ПОМИЯТА, която бълват, ги прави само по ПРОТИВНИ и отвращава, отвръща още повече НАРОДА от тях!!! Идва ДЕНЯТ, когато думата КОМУНИСТ, ще плаши само ДЕЦАТА в народните ПРИКАЗКИ, затова НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ на 23.10.2011г да бъдем ЕДИННИ и да изметем ЧЕРВЕНИТЕ от политическата сцена на БЪЛГАРИЯ!!!
367
8
 
8
 
! Отговори
Демон преди 12 години
Списък с Гербаджииски общини, в които ГЕРБ се провалиха и 100 % ще загубят: Стара Загора, Рудозем, Тетевен, Пирдоп, Златица, Троян, Сливен. Моля, допълваите списъка!!!
366
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калфин, нема друг начин вземи вазелина от Станишев, подмий се добре и поемай кам сараите на доган ага "да те уважи".
365
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
комунистите са се разтресели от страх-че ще изгубят -пак ще се гъзят на Доган.
364
8
 
6
 
! Отговори
Демон преди 12 години
В столицата на Вальо Златев - Правец, ГЕРБ също е аут. БСП печели на 100 %. Сегашната гербаджииска *** - Нитов ще си стане отново обикновено юрисконсултче в Ботевград.
363
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
целият свят ни се смее-че имаме агент -комунист за президент!Защо това не се случва в другите източни страни????...защото им биха шута на комунистите още в началото на перестройката и затова сега са доста по - добре от нас !