Вотът за президент не бил избор, а конкурс за красота

Лидерът на СДС иска 10% подкрепа на парламентарни избори
9 ное 2011 09:46,
63
Вотът за президент не бил избор, а конкурс за красота
Снимка: архив Булфото

"Тези избори бяха като конкурс за красота", обяви лидерът на СДС Мартин Димитров.

"Трябваше да изберем по-красив кандидат, за да се представи по-добре, но не очаквах подобна ситуация", сподели той пред bTV.

По думите му на Румен Христов не е бил даден шанс да се докаже, пък и липсвали дебати.

Още по темата

"Ако знаех, че ще бъде такава средата, нашият кандидат щеше да бъде представен много по-рано. Признавам, че направихме грешки в предизборната кампания, може би трябваше да обявим кандидата си много по-рано – поне две години по-рано и да обикаля страната. Намерете ми друг кандидат за президент, представен само месец преди изборите, който е излязъл победител.

Знаете ли как ГЕРБ изкараха толкова много гласове – направиха много изявления и обясняваха всичко на всички. Какво ще стане обаче, когато тези обещания не се изпълнят? Един Бойко Борисов, който не е изпълнил старите си обещания, прави само нови, а хората му вярват – това е уникално", заяви Димитров.

Синият лидер обяви, че СДС вижда проблемите си и ще ги решава. Той обаче отказа да коментира поисканата му оставка от депутата Михаил Михайлов с думите, че проблемите трябва да се решават вътре в партията.

"Аз съм единственият, който си поиска вот на доверие. Бях много пестелив и казах, че няма да говоря за Костов през медиите, очаквам същото и от него. През години много хора си говориха по медиите, а този подход е грешен. Ще бъдем в добра кондиция за следващите парламентарни избори. На следващия вот ще гоним 10%", убеден е Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по-скоро конкурс за финансово-лобистко-пиар-промоутър надцакване, бих казал.
61
0
 
8
 
! Отговори
adn преди 12 години
всички от ръководството на СДС да изчезнат и да не се появяват повече.Съсипахте идеята, ***.
60
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Конкурс да ,но не за красота. Ако беше за красота този лилипут нямаше никога да спечели.
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми нека си представим една хипотетична ситуация. Мартин Димитров срещу Плевенлиев на избори. Кой ще спечели според вас? Или Калфин срещу Стефан Данаилов. Сигурно има някакво значение обаянието и визията на претендентите. Кой ти слуша какво плямпат? Всичките са еднакви в очите на масовия избирател. Когато се намесят партийните пристрастия обаче, или интелекта на образования електорат красотата и представителността не са на първо място.Пример-Ангела Меркел.Какви изводи да си направим тогава?
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато гоце победи П.Стоянов бабите казваха-много е убав.П.Стоянов бил кон.И това го има.
57
0
 
9
 
! Отговори
56 преди 12 години
Людмила Живкова беше човекът, който е направил най-много за Варна. Поклон пред паметта и! Като допълнение: аз съм безпартийна личност. Не съдя за хората по цвета , а по делата.
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз във Варна се сещам само за 2 луксозни партийни офиса.И нито единия не е на СДС.
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А има ли софра? Не сме ли разпродадени с договори за 1 лев, а земеделието ни не е ли окрупнено след машинации на поземлените комисии, които прилапаха за новите си чорбаджии най-хубавите и скъпи терени? Центърът на Варна се държи от шепа евреи, които първото, което направиха е да изхвърлят настанените учреждения в тях и да си преобразуват в банки, или скъпи прескъпи офиси. СДС има най-голям дял в тия истории, последвано от БСП и ДПС, които пък разсипаха горите. Айде стига толкова!
54
2
 
7
 
! Отговори
Мики синьото око преди 12 години
Мдааааа, забелязвам че всички искат едно и също. Да има въртележка, да се менкат през 4 години различните партии, за да са всички доволни и за всеки да има от баницата, когато огладнее. Не им харесва една партия само да се задържа на софрата.
53
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варна беше град на СДС. С масовата приватизация и далаверите покрай нея загубихте бастиона си в третия по големина град в страната, който е спряган освен това за морска столица. По-голяма помия, злоботия и реваншизъм в парламента от вашата няма. Каквато и фигура да представите, след осраните си пътеки ще бъдете посрещани с подозрение и отвращение. Съжалявам единствено за някои наистина стойностни хора от вашите редици, но ти и Костов не сте сред тях. Хаста ла виста, бейби!
52
1
 
2
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажеме,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а у правлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата исти
51
1
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Мисля като Теб,Ал.Все още има мислещи хора по нашите земи....
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този красавец да се чуе какво говори
49
2
 
3
 
! Отговори
фалконе преди 12 години
костов и мартин мълчат че имат министър и зам.министрии зам.кметове в София иначе били против управлениетошизо е работата тукашизофрен здраво
48
1
 
4
 
! Отговори
HM преди 12 години
Най мноо 10 сантиметра от Иван Костов да получиш!
47
2
 
5
 
! Отговори
Мони преди 12 години
Ей Богу! Не може този унил да е лицето на демокрацията в БГ!
46
2
 
7
 
! Отговори
norm преди 12 години
Мартине,да не се вгледаш и признаеш собствените грешки,а обвиниш други да провалите,това си е чисто комунистически похват.Значи няма нищо случайно в това,в парламента да сте ръка за ръка с БСП.В предаването сутринта ти неколкократно излъга,че ГЕРБ не ви е подавал ръка,освен ако под рака не разбираш постове.Но постовете трябва да се заслужат.И ако продължавате така,то за следващия парламент бленуваните 10% ще са мираж.
45
6
 
3
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Дааа,никой не споменава нищо за НФСБ,които са пети/само няколко месеца след създаването си/,а непрекъснато ни напомнят за тези изкопаеми !!!
44
4
 
9
 
! Отговори
СДС преди 12 години
Защо като го гледам тоя и ми става тъжно!?
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мартине, много те боли, нали? На следващите избори си носете вазелин. Колю Барков е прав, и не мога да разбера защо медиите ни занимават с политически трупове?