Цвета Георгиева напуска "Атака"

Тя единствена от депутатите на Сидеров подкрепи бюджета
Обновена: 16 ное 2011 17:27 | 16 ное 2011 17:02,
164
Цвета Георгиева напуска "Атака"
Цвета Георгиева. Снимка: Народно събрание

Народният представител Цвета Георгиева напуска парламентарната група на "Атака".

Тя е депутатът от партията, гласувал "за" приемането на Бюджет 2012 г. 

Георгиева вече е депозирала заявлението си за напускане в деловодството на парламента. 

"Преди всичко не приемам това, че миналата година "Атака" гласува почти същия бюджет, да не кажа 100% същия, и имаше аргументи да го подкрепи, а сега със задълбочаването на кризата във всякакви измерения – ние сме против, при условие че винаги сме твърдели до този момент, че ще бъдем една конструктивно критикуваща, подкрепяща правителството сила", мотивира се Цвета Георгиева. 

Тя изрази несъгласието си и с кооперирането между БСП, ДПС и "Атака" с подаването на общото искане пред Конституционния съд за касиране на изборите. 

„Не съм сигурна, че БСП и ДПС не са правили шмекерии по изборите, така че да влезеш в един отбор с тях...” , добави Георгиева.

Тя подчерта, че няма други мотиви за напускането и няма да подкрепи друга политическа сила към момента. 

„Не мога повече да сменям непрекъснато позициите си, не мога да живея в известна политическа шизофрения. В политиката, каквато и да я водиш, трябва да си последователен в нея. По тази причина имам нужда от свобода на своите действия“, заяви още тя.

Независимият депутат Стоян Иванов, който преди време също напусна ПГ на "Атака", допълни, че никой от бившите атакисти, с изключение на Камен Петков, не са декларирали принадлежност към друга парламентарна сила и субсидиите им и до този момент постъпват в "Атака". 

Така ПГ на "Атака" остава с 15 депутати. Преди време групата напуснаха Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: атака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
2
 
! Отговори
blah преди 12 години
Ти си турчин. Ще те изкормя" - крещи истерично жена срещу млад униформен мъж. След това го захапва до кръв за лявата ръка. Екшънът се разиграва пред очите на десетки варненци, които разхождат в хубавото време децата си в Морската градина. "Ти не се бъркай, джудже такова!" - крещи жената към друг, по-възрастен гард от охранителна фирма "Дага полис". Тя изтръгва мобилния му телефон от ръцете и го мята на земята. "Аз съм острието на "Атака" - представя се вилнеещата дама на пристигналите...........
159
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвета не е българка, а татарка и дезертьорка.
158
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 12 години
тази цвета влезна в парламента с гласовете на Атака,затова трябва да се сменизакона за избор на дупетат,щом напущаш партията нащущаш и пар;амента ,такъв цирк никъде посвета няма.
157
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвета е много свестен и честен човек
156
2
 
5
 
! Отговори
BAI H-I преди 12 години
POREDNATA POLITI4ESKA KU-VA. TOVA DA SI BULGARSKI POLITIK E RAVNOSILNO NA DOLNA K-VA.NA VSEKI E IASNO, 4E GERB PLA6AT ZA DA VZEME6 "MUDROTO RE6ENIE" DA SE OTDELI6 OT GRUPATA I MINE6 KUM TIAH. I CENATA E 200 000 LEVA.SEGA TAZI SVETOVNO NEIZVESTNA KAKA 6TE KUPI EDNO ILI 2 APRATAMENT4ETA I 6TE SI RE6I JILI6NIA VUPROS. DA NI SA JIVI I ZDRAVI POLITI4ESKITE PROSTITUTKI!!!NA TQH SE KREPI MNOZINSTVOTO V NENUJNIQ NA NIKOGO PARLAMENT
155
3
 
4
 
! Отговори
преди 12 години
Ако намалите рамера на браузъра и го изместите с мишката в ляво, ще може да прочетете текста, без да виждате противната й физиономия :)
154
2
 
8
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
Кой ли я познава тая стрина от снимката? освен роднините и комшиите й. Влязла е в парламента с пуснати гласове за "Атака" - криви-прави, все пак са политическа партия.И въпросът не е само за нея, а и за всички "ветропоказатели", които като влязат в парламента се отцепват, отлюспват и т.н., именувайки се "независими"!От кого сте независими бе, мишоци! Мажоритарно ли сте избирани, или под крилцето на нЕкоА партийка седнахте на голямата софра! ЦИНИЧНА ПОДМЯНА НА ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ! Вън от НС!
153
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 149при мен онанизмът определено си седи :)
152
3
 
8
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
ГЕРБ си пазарува поддръжници! Лошото е, че всички тези продажни депутати представляват хора от нас, дали своя глас в тяхна подкрепа!
151
2
 
10
 
! Отговори
вече не знам кой съм преди 12 години
Ами и аз вече не знам кой съм и какво правя в България.....Защо съм се родил и защо живея тук....РОДИНА...Да ама за едни е по родина- или по точно роднина. Та защо трябва моята ТАТКОВИНА след Тато да я управлява БАТЕ -ББ....Значи вече не е ТАТКОВИНА.....а БАТКОВИНА или БОЙКОВИНА...все тая....Преди бяхме чада на ТАТО сега на Бате ...ами да идва КАКА -която и да е - може и от околовръстното ...май ще е по добре.....
150
3
 
3
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 12 години
Абе ,защо не си искате ---ДЕТЕТО БРЕ?"АТАКА" Е ПЛОД НА 20 ГОДИШНОТО ---УПРАВЛЕНИЕ ,ДЕТЕТО НА ---ПРЕХОДА !
149
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предателка ***!
148
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ние сме напуснали Атака много отдавна. То си личи и от изборния резултат. Идва времето на идиотизма, комунизма, онанизма и простотията. Последните две май никога не са си отивали от БГ...
147
4
 
10
 
! Отговори
алооо преди 12 години
Сидеров показа, че е изключително лош познавач на хора и не може да си подбира съратниците. Вече втора парламентарна група му изкупуват на килограм. Май на ББ му е по-лесно и по-евтино да купува по-отделно депутати на АТАКА, отколкото да налива пари на Сидеров???
146
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко ли парички е получила?ГЕРБ изкупува "любимите ни" депутати на килограм.
145
11
 
13
 
! Отговори
Миглена преди 12 години
Напусни НС! Ако не беше АТАКА и Сидеров щеше да видиш парламент, ама друг път. Щеше да си останеш варненската пияница, на която всички се присмиват!!! Как не ви е страм, и теб и другите напуснали??? Не разбирам. Сидеров повярва във вас, даде ви кауза, работа и живот, за който само сте мечтали. Тогава му обяснявахте, че сте верни на идеите и АТАКА, нали? Но минава малко време, решавате, че сте велики хора, родени сте на червения килим и започвате да търсите на кого да се продадете за повече пари!
144
2
 
12
 
! Отговори
Ал преди 12 години
Аз смятам, че тази възможност за "независимост" е доста некоректна. Ти си избран с гласовете на избиратели, които симпатизират на конкретна партия. Ти трябва да защитаваш техните интереси, а не да ползваш въпросната партия (а и колкото и гламав *** да е ръководителят й), за да влезеш в парламента и да се ъзползваш от всички благинки. Като не ти отърва- въна на свободния пазар и отстъпи на следващия от същата партия. И това важи за всички. Плаща сис със субсидията за следващ избор! Това е!
143
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая крава, щом е гласувала бюджета, освен с всичките му негативизми, е съгласна с увеличаване на възрастта за пенсиониране шоково. Нека тогава, да напусне парламента и да отиде на борсата, а след това да започне да си брои годините трудов стаж и възрастта за пенсиониране! Да умре от глад, както прави за народа, подкрепяйки ГЕРБ!!!
142
1
 
10
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Защо бе, Цвете? Защо и ти...
141
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Редно е да напусне и парламента и да се регистрира на борсата по труда, за да си търси друга работа, а не да лъже избирателите на Атака на изборите и после да се продава на ГЕРБ.