Деница срещу Капка

Камен Петков за семейните драми в партията
Обновена: 22 ное 2011 15:01 | 22 ное 2011 09:06,
223
Деница срещу Капка
Волен Сидеров и съпругата му Kапка вече са разделени. Снимка: архив, Булфото

Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри, коментира пред bTV независимият депутат Камен Петков, който напусна "Атака".

"Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка", смята той. 

"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки  - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя", коментира депутатът.  

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков. 

"Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси", заяви депутатът. 

Още по темата

"Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата", допълни Петков. 

Според него ще има още напуснали депутати. "Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът", каза още Камен Петков. 

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов, който поиска оставката на лидера на Атака, след което беше изключен от партията. След това самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си Капка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
7
 
27
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Този е абсолютен ***! Волен, де... *** е, че има още доста *** да му вярват:)
191
7
 
10
 
! Отговори
онуфри ралов преди 12 години
ей тоя Волен първо требе да иде на *** малко да го натегне ,после на ибричкия малко да му уголеми достойнството и на края да доде при батяси Онуфри да усети истински жезъл как *** хастаря,па после че видите да ли Капка дали деница ,че увисне на вратника кат сушеница не апартамент че ми купи а цел МОУЛ,ай Волене със здраве па ела при батя си онуфри
190
14
 
16
 
! Отговори
академик Пундев преди 12 години
Пишете че апартамента на Деница Гаджева бил за 220 бона-ми той по-евтин от този на Гоцевия синковец в Манастирски ливади-защо не питате за Гоцето, ами сте се заяли с тази хубавица..
189
7
 
7
 
! Отговори
imee преди 12 години
Абе хора, как може да кажете, че на Волен му е малък?
188
5
 
37
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Тая партия се спука да се излага.Едно време им бях фен.Добре че малко хора мислеха като мен тогава иначе ако Волен беше дошъл на власт щеше да стане национална катастрофа
187
40
 
6
 
! Отговори
V O L E N преди 12 години
Водача Волен Сидеров е като Васил Левски.
186
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очаквайте в следващата серия - Капка се сдобрява с Деница, и за да накаже Волен, я съблазнява. Женят се в Брюксел, кум им е Баразу. Димитър Стоянов и доведеният му баща са в шок от изневярата, прощават си и се отдават един на друг. Омъжват се в САЩ, където са разрешени хомосексуални бракове. На сватбата присъстват седмина депутати, после си правят тройка. Става секс скандал, партията се разпада. На края идва Бойко, оправя ги всички - с изключение на Деница. Нея я обладава американският посланик. Чакайте продължение...
185
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стига сте ни занимавали с тоя лилипут има по важни теми - как да оцеляваме в тази безработица мизерни заплати и т.н , то е ясно, че беше една политическа *** за която не малко хора се излъгаха да гласуват
184
17
 
6
 
! Отговори
ФЕНКА преди 12 години
ОБИЧАМ БОЛЕН СИДЕРОВ !
183
3
 
41
 
! Отговори
АСИ ДО 183 преди 12 години
ХАРЕСВАТ ИМ ПАРИТЕ НА ЛУДИЯ БОЛЕН,КОИТО КРАДЕ ОТ ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД ЗА ДА СИ КУПУВА АЛЧНИ ***.
182
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, че Волен се хареса на времето с Капка си е Божа работаТова, че залюби друга и се паряса с Капка пак си е Божа работаАма апартаментите и колите на новата изгора хич не са Божа работа:)Та питам аз, как ще си плаща кредита младата убавица, като заплатата и не стига само за лихвите :)) То не е нужно да съм завършил висша математика та да го сметна:)
181
5
 
68
 
! Отговори
ДО ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ преди 12 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ - ДЕПУТАТ, СИНЪТ МУ ДИМИТЪР СТОЯНОВ - ЕВРОДЕПУТАТ, ЖЕНА МУ КАПКА СИДЕРОВА - ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА АТАКА!!!!!
180
8
 
9
 
! Отговори
Активно мероприятие! преди 12 години
Навремето, а може би и днес, тайните операции, които ще допринесат някаква полза за властта са се наричали с общия термин "активно мероприятие". Една от характерните черти на класическото "активно мероприятие" от соцвремената е пълната му недоказуемост! Но "активното мероприятие" лесно може да бъде разпознато /дори и да не бъде доказано/ - то винаги се случва в точния момент и носи най-много полза на този, който го е организирал!ПП Атака е подложена на унищожение, точно когато РЗС подкрепя ГЕРБ
179
1
 
4
 
! Отговори
до 136 преди 12 години
роман е туй, а не шегаа пък дядо ти поп стига е миткосвал по медиите да си правят сензация с него, ами патриархът директно да го праща при Борисов, щото явно иначе няма се намери положително решение за приюта, ако ще и още десет години да оплаква архитектурните си грехове в БосфорТВ
178
6
 
14
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
а на боко водят ли му млади момичета , както на гоце трипера?само питам , не съм осведомен!Цялата ни политическа върхушка е ***!Човешко е да се влюбиш, но това което ни се показва и изнася в пресата преминава всякакви норми!ДСК във франция стана политически труп от такъв скандал!Берлускони и той сдаде власта...
177
5
 
41
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 12 години
Ей,точно за такъв мъж,като Волен не бих воювала с никоя.
176
5
 
36
 
! Отговори
до 174 преди 12 години
Кой си ти ,елементарни човече,дръзнал да сравняваш първичния индивид В.Сидеров със светинята Левски ? Кой ти дава това право или имаш твърде много бели полета в мозъка ? Господи,прибрал си грешните,оставил си смешните !
175
4
 
23
 
! Отговори
гост преди 12 години
Абе кво му харесват на тоя мишморок,така и не разбрах.....то един мъж......метър и педесет,пък и оная му работа видяхме.......
174
1
 
9
 
! Отговори
Do 174 преди 12 години
До 174Сериозно си мисля, че трябва да отидеш не просто на лекар, а на специалист с дългогодишни опит и практика, за да ти постави точната диагноза.И ефективно лечение!
173
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам да изясним едно в тази история кой е най-изклатен в тази партия? И аджеба Волен Сидеров, толкова ли е*бач или се опитват по нестандартен начин да му вдигат рейтинга. Според мен дори не го вдига, щото ако го вдигаше Капка си е много сгодна женица и нямаше да се разпадне тази връзка и затова, като не може друго купува разни работи на това младото та да се радва.