Деница срещу Капка

Камен Петков за семейните драми в партията
Обновена: 22 ное 2011 15:01 | 22 ное 2011 09:06,
223
Деница срещу Капка
Волен Сидеров и съпругата му Kапка вече са разделени. Снимка: архив, Булфото

Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри, коментира пред bTV независимият депутат Камен Петков, който напусна "Атака".

"Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка", смята той. 

"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки  - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя", коментира депутатът.  

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков. 

"Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси", заяви депутатът. 

Още по темата

"Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата", допълни Петков. 

Според него ще има още напуснали депутати. "Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът", каза още Камен Петков. 

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов, който поиска оставката на лидера на Атака, след което беше изключен от партията. След това самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си Капка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
2
 
22
 
! Отговори
сериал преди 12 години
Сега се очаква да се появи незаконият брат на Капка, който е подземен бос и да разпори на волен *** за назидание.
151
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БАЛКАНСКИ НЕВОЛИ
150
13
 
15
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Стига с тия глупости които пишете бе личния живот на човек заради тия скапани медии вече май няма нищо лично а е изцяло публично достояние.Каквото правил човека правил защо продажните медии не обръщат внимание на глупостите които твори правителстото на ГЕРБ ами се занимават с атаките срещу Сидеров отвличаики вниманиео на хората от случващото се в държавата.
149
4
 
18
 
! Отговори
74 преди 12 години
ДЕНИЦА ЩЕ БЪДЕ С ВОЛЕН ДОКАТО ИМА ПОЛЗА,Е ТРЯБВА ДА ОТДЕЛЯТ ПАРИ И ЗА СИНИ ХАПЧЕТА.
148
2
 
32
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Гледайте новия турски сериал АТАКА! Разочаровано бивше гадже на настоящ евродепутат е любовница на лидера на националистическа партия, който поради изгарящата връзка с драстично по-младата жена е напуснал законната си съпруга, която пък е майка на евродепутата. Бясната съпруга, която в миналото е създала този лидер, сега решава да използва сина си, за да унищожи лидера за това, че я е зарязал заради бившето гадже на сина си.(to be continued...)
147
1
 
19
 
! Отговори
Д.Митовски$прасчо преди 12 години
Името на новия сериал е......"172 800 часа разлика"...Действието се развива в Дуранкулак,София и Брюксел......Бялото обича Капка и сина и Чучур,който води снахата Млада Бара....После Бялото обаче /който е политически и умствено Босс/,решава,че може да бара Млада бара,обаче Капка и Чучур не са съгласни и повикват Слави Бинев,който е платил 150 000 евра на Бялото за депутатско място и..............................
146
2
 
17
 
! Отговори
жена преди 12 години
Ако ми купи и на мен апартамент и кола и аз ша му дам. ама ха!:))
145
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРАВЯ ПАРТИЯ - ОКУПАЦИЯ !1. ПЪРВА И ОСНОВНА ТОЧКА Е ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА МАРИХУАНАТА В БЪЛГАРИЯ !!!
144
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега ако съм на мястото на Воленчо , ще прасна и новата жена на Митето , оставка ще ми иска тънкопишковеца !!!!!!
143
6
 
25
 
! Отговори
Nasko преди 12 години
Вижте снимката и ми кажете, КОЙ е Жертвата в случай и Чрез кого??На кого е СЕГА НЕУДОБЕН СИДЕРОВ, след като Гъзолизеца Я.Янев се завртя в играта ???Капка, Тарикатка, действа на принципа "Изтъкахме си платното, да изритаме Кросното"Това нейно отроче внук на Измислен и съьдсден "Десидент" Р.Ралин и с Баща Комунистически Интернационал/КИН/ Стоянов, докато лапаха чрез Волен им беше добре, но сега от страх, че ще загубят парите от Партийните субсидии - Угодничат на Разработчиците....НАРОДЕ Мисли
142
4
 
11
 
! Отговори
Ех, Волене..и ти ли? преди 12 години
Разочарована съм от Волен. В крайна сметка се оказва, че и той е уредждал близките си с постове, апартаменти и т.н. Като мъж също се оказа недостатъчно стабилен и неблагодарен към жената, която го е подкрепяла години наред....Колкото до тази Деница...на нейноо място би могла да бъде всяка млада особа, симпатична и напориста, която няма достатъчно морал и се занимава със семейни мъже- така, че нищо особено- продукт на времето в което живеем....
141
0
 
2
 
! Отговори
Цензура преди 12 години
cnyyk.blog.bg/zabavlenie/2011/11/21/narodnata-liubov-kym-boiko-borisov-video.854397?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogs
140
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В АТАКА - "...тате, зет ми стана..."
139
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже мъжки - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя." Това са хората представящи се за новите месии, както беше царя така и Сидеров. Идва да ни спаси, царя дойде гол и бос а си тръгна мулти милионер. Сега голия сидеров със чупения стар Опел, има статус, поддържа млада любовница и си я глези с нова кола,апартамчент. А някой да знае какво работи? Да е свършил поне едно нещо за България или електората си? Само ***.
138
2
 
18
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Топнал чушлето в дупката на бившото гадже на доведения син . Голям праз ,имал човека чар(пари и депутатски пост)успял да я омае. Мите бъди мъж и приеми фактите .
137
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tuka sa igrali seresetata na ceco pseto.ina4e kato poglednem denica , abe i ceco ste mu zavidi kato si vidi kalinkata i fedoskatanakraia liubovta ste vyzterjestvuva: denica ste se griji za bolen, a gerPica za bolnenskia narod, samo deto denica ste sima apartament, ceco 6 takiva a nie shistov gaz
136
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен изглежда нелепо до Капка.Сякаш някой го е ресайзнал
135
2
 
21
 
! Отговори
ДжордЖ Лукас преди 12 години
Очаквайте в новите серииДеница се оказва, че е опериран травестит и че с митето навремето са си мерили ***. Капка (майката) е много страдала че най-добрия приятел на митето е с женски наклонности и е решила да го "отрака" .И така любовния триъгълник се затваря- всеки е праскал всеки в тази сапунка .така де само капка е праскана от болен (до момента в сериите)
134
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възмездието след магистрала Тракия за Болен дойде !
133
1
 
19
 
! Отговори
Пею преди 12 години
Волене вземи пример от Клинтън - *** от младичко, после малко мъмрене от жена му и пак са в играта.Играй го по хитро - уж си водещ политик.