Деница срещу Капка

Камен Петков за семейните драми в партията
Обновена: 22 ное 2011 15:01 | 22 ное 2011 09:06,
223
Деница срещу Капка
Волен Сидеров и съпругата му Kапка вече са разделени. Снимка: архив, Булфото

Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри, коментира пред bTV независимият депутат Камен Петков, който напусна "Атака".

"Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка", смята той. 

"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки  - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя", коментира депутатът.  

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков. 

"Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси", заяви депутатът. 

Още по темата

"Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата", допълни Петков. 

Според него ще има още напуснали депутати. "Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът", каза още Камен Петков. 

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов, който поиска оставката на лидера на Атака, след което беше изключен от партията. След това самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си Капка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
8
 
! Отговори
ннс преди 12 години
големи драми..мани ..мани..рано или късно просто нещата си идват на мястото,а в създалата се сапунка най-достойно е поведението на Капка-мълчи си засега и не се излага
131
3
 
17
 
! Отговори
екс преди 12 години
Волен е един човешки *** - да гаджето на сина си !?!*** гнусотийте тип "Цар Киро" !!!
130
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 133 Всички знаят, че ББ спис ЦвЦв и С.Д. !
129
1
 
17
 
! Отговори
патешки дрисък преди 12 години
Божееееее,Божееееее,колко тъпотия по таз земя Българска...за един малък зъл националистически *** и една всеотдайна,млада и пресметлива ***.....написахме ферман...А за това,че еничарите на някой *** везир искат да съборят приюта на отец Иван..............нито дума.Това е,хляб и зрелища ....разделяй и владей.....д'ба и Държавата и пресата ти
128
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми прав е 131. Ай ся цяла България да се занимава с *** на един клоун. Да го духа Волен, писна ми от него.
127
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все пак добре, че Деница не е жена на Митко.
126
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помните ли думите на Уорлик към Сидеров ? I will destroy you ! USA will destroy you ! Е точно това се случва в момента. Всеки ден говорим против АТАКА и тъй като няма за какво да се хванеме - айде за личния живот на човека. ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТ С КОЙ ИЛИ С КОЯ СПЯТ БОЙКО, МАРТИН ДИМИТРОВ и т.н ? Глупаците се хващат !!!
125
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
има поговорка "дет си вадиш хляба , к...а си не пъхай " , ганьовска му работа :)))
124
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе кво ме грее Волен коя е тъпкал и коя на кой е правила св*рки? Държавата пропада, а тия ме занимават с личния си живот и 1 седмица медиите ще ми съставят сапунки... Пфуууууу
123
2
 
23
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
Махленски истории...Волен/Болен, таковАл майката на Малък Митьо и заради това го издигнали до евродепутат...Ама сега Волен/Болен се пуснал на бившето гадже на Малък Митьо(два мандата депутатка). Той пък ,ММ, дето вече е женен за друга, е люто засегнат от пастрока си. И таз "фамилия" си размахва из публичното пространство мръсните *** и иска да ни убеди, че това са"политически позиции"и"политически принципи"!Между другото всичките са на наша издръжка-дУпЕтати, съветници!Що да не си ги мерят?
122
0
 
8
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Жалко, много жалко ,че една националистическа партия с идеи споделяни от много хора се оглавява от такива лица-ХВАНИ ЕДИНИЯ ,ТА УДАРИ ДРУГИЯ...
121
6
 
7
 
! Отговори
Голяма работа ! преди 12 години
Волен е продажник и не ми е жал за него, но е прекалено непочтенно да му правят тези милиционерски номерца. Кой от родните политици не се е отдал на пиена, софри и к...ви? Няма такъв ! Е, защо не извадят кирливите ризки на Бойко, Станишев, Доган, Гоце и т.н. ? Защото са още силни и имат с какво да противодействат и шантажират, затова !
120
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
явно волен ще изпусне юздите на атака. време е софи маринова да поеме щафетата в управлението на тази партия. може и веско маринов да се включи в президиума на цк.
119
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо Волен Сидеров се скри от медиите ???
118
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напротив dfg,трябва да има повече такива публикации,дано и на последния ***-шаран дет крякаше на митингите на тия да му просветне в главата нещичко!
117
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Турският сериал АТАКА
116
7
 
13
 
! Отговори
dfg преди 12 години
Това вестник ли е или клюкарско списание? Какво ни интереува нас кога и как Волен се е виждал с едната, кога ги била засякла другата и всякакви подобни глупости! Вместо да дискутирате в детайли личния и интимен живот на българските политици, би могло да се концентрирате върху събитията в Европа и света, защото публикациите там са ви много постни. Моля ви, информирайте българина за нещо смислено, за нещо сериозно!
115
1
 
14
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
Ако не бяха толкова жалки, щяха да бъдат смешни......
114
3
 
29
 
! Отговори
Абе, аланкоолу.. преди 12 години
Уж националист, па то стана турски сериал!
113
0
 
6
 
! Отговори
Веска преди 12 години
до 114 - В библията пише"Никога не прави непоискано добро".