Ако БСП стане лидерска партия, ще е абсолютна грешка!

Такъв тип партии имат кратка история, смята Станишев
Обновена: 3 апр 2012 14:40 | 3 апр 2012 13:00,
67
Ако БСП стане лидерска партия, ще е абсолютна грешка!
Станишев не ще лидерска партия. Снимка: архив, БСП

Ще е абсолютна грешка БСП да се превърне в лидерска партия и вярвам, че Конгресът няма да го допусне. Това каза на среща със симпатизанти в Червен бряг лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Всяка лидерска партия има кратка история, след като симпатизантите й се разочароват от лидера“, допълни Станишев.

Той заяви още, че подкрепя идеята на Георги Първанов БСП да поеме ангажимента, ако спечели изборите, да продължи АЕЦ „Белене”.

„Лошото е, че ще сме загубили четири години, през които инфлацията ще оскъпи проекта,  допълни Станишев.

Той бе категоричен, че забавяне е имало, но не от българска, а от руска страна.

Още по темата

Лидерът на БСП още веднъж подчерта, че проектът е успешен и поиска правителството да покаже пред обществото доклада на консултанта HSBC.

Според него на Конгреса и в хода на отчетно-изборната кампания на партията трябва да се отговори на редица важни за левицата въпроси - за отношението към ГЕРБ, за алтернативите, за това каква партия е БСП, каква да е коалиционната политика.

„Веднага след конгреса ще сформираме своя предизборен център и ще започнем подготовка на екип“, каза още Станишев.

Той бе категоричен, че ще инициира кръг от национални консултации за гарантиране на честни избори, ще потърси подкрепа и отвън като лидер на ПЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
0
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Ако БСП НЯКОГА получи някаква власт ще е АБСОЛЮТНАТА грешка (доказана неспособност да управлява - генерира огромна инфлация и се гордее с натрупаните "обезценени" пари, спря да плаща на всияки 1 година преди изборите за да "натрупа").Ние гласоподавателите ще се погрижим да не става вече това.-------------------------------------------И все пак тя се върти Г. Галилей
53
1
 
3
 
! Отговори
петя преди 12 години
Първанов доста се излага напоследък... ходи като цветарка ....
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля се хората да се осъзнаят и да изберат правителство което да мисли и за народа БЪЛГАРИ
51
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига глупости бе хора! Не разбрахте ли, че това за "енергийната независимост" е пълна глупост и провокация на руските поклонници?!? Турция,Гърция и Сърбия нямат ядрени централи и добив на нефт и газ.Да сте чули нещо да се оплакват,че са енергийно зависими?Цялата игра за централите,които не са икономически ефективни е заради наследствените обвързаности на цели родове в БСП с руската държава. ББ също е агент,но си спаси кожата, като видя, че Белене ще ни доведе до фалит и ще го отнесе лично той.
50
0
 
6
 
! Отговори
петя преди 12 години
За мен Станишев трябва да е лидер на БСП той е по - малкото зло от Първанов
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С този отказ от Белене и затворените реактори в Козлодуй се превръщаме в тотална безгласна буква. Край на енергийната независимост. Благодаря ти Бойко. След 20 години ще си най-мразения човек в държавата.
48
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който говори за Бай Тошо, че било добре. Не знам кои сте и защо ви е било добре, но фактите говорят едно - България при Бай Тошо ФАЛИРА! От там нататък нямаше друг вариант, освен пазарна икономика и капитализъм. Иначе ни чакаше глад и мизерия.
47
5
 
8
 
! Отговори
благоев преди 12 години
Ще е грешка ако БСП отново приеме коалиция с ДПС,трябва да се бори за категорична победа на изборите!
46
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога вече БСП на власт
45
4
 
6
 
! Отговори
do realist преди 12 години
Ti ne si realist,a psihar gaden,dolen,typ,zabluden...4erven
44
6
 
10
 
! Отговори
da vi nqma преди 12 години
dano Bulgariq se oturve ot 4ervivata vi gnusna partiq bsp.dano
43
3
 
15
 
! Отговори
сашо преди 12 години
Серж,че какви лидери сте ти и ДОНОСНИКА Гоце,виж Румбата Петов е лидер,е верно на братя Галеви,но все пак ги държи изкъсо,а за АЕЦ Белене не си правете илюзии че един път през 1997 год. отървахте кютека,но всичко ви е писано на розовите ви дупета.
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя съвсем е изперкал!!!
41
1
 
16
 
! Отговори
лили преди 12 години
По голям *** от Първанов не съм виждала , защо не се отказа от политиката и да излезе с достойнство от нея , а се направи на *** в последните няколко седмици
40
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм за ГЕРБ защото са единствената алтернатива за момента !!! Ако се върнем към Костов или Станишев направо сме живи погребани !
39
0
 
5
 
! Отговори
Лилия преди 12 години
Така е...добре,че няма такава опасност!
38
14
 
26
 
! Отговори
Тракийски преди 12 години
БСП са най-големите лалджии в историята на България и заради това никога няма да гласувам за тях. Дори изборът да е между тях и диви кучета . След 45 години лидерска партия , да ми излезе това изчадие с такива изказвания си е чиста проба наглярщина и лицемерие.
37
11
 
24
 
! Отговори
kulio преди 12 години
Реалист , ти си болен.Тройната коалиция начело със Съсела водеше едно от най - престъпните управления на страната , а министър председателя ( Съсела ) не трябва да оцелява , а да управлява. по времето на тоя имотен балон и лесни пари , вместо да управляват разумно средствата те си заменяха парцелчета и строяха хотели по морето.
36
19
 
18
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 12 години
Е кажете Герб освен да рушът и да крадът какво направиха?? Над 2.5 год. не се бях прибирал във БГ и като се прибрах на скоро не само ,че заварих същото но и много във пъти много по-зле е държавата във момента а и страшното сега предстои като знам ,че кризата във Европа сега влиза със страшна сила и се усеща във всички отрасли много чуствително ,до като съм вече 100% сигурен във БГ ще е ад. Герб усвоиха еврофондове и какво направиха едно голямо НИЩО ,съсипаха каде що има и продължават във тоя дух
35
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще гласувам за тази партия, която възстанови държавната собственост поне на 70 % от там печалбите вместо във монополи и нечии джоб да отиват във бюджета. За здравеопазване, училища, изграждане на заводи повишаване на пенсиите и така нататък и да изчезне безработицата.