Отцепници от "Атака" изпълзяха и от "ДимКа"

Димитър Стоянов и Капка правили семейна партия
Обновена: 26 апр 2012 15:44 | 26 апр 2012 15:18,
97
Отцепници от "Атака" изпълзяха и от "ДимКа"
Димитър Стоянов e избран за председател на Инициативния комитет за учредяване на новата Национал-демократична партия. Снимка: БТА

Независимите депутати Валентин Николов, Димитър Карбов и Огнян Тетимов, които излязоха от ПГ на "Атака", сега напускат и инициативния комитет за създаването на новата партия на Димитър Стоянов и Капка Сидерова.

Решението на тримата отцепници идва само месец след като се състоя заседанието на инициативния комитет за  учредяването на "Национал-демократичната партия", което ще бъде на 2 юни.

"Не приемаме съставянето на нова политическа формация, базирана на лидерски и семеен тип, каквато се очертава да бъде "Национал-демократична партия" с лидер Димитър Стоянов и заместник Капка Сидерова", се посочва в декларацията, подписана от тримата.

Според тях партиите се създават по идеологически признак, а не по семеен. Това не отговаряло на разбиранията им за модерна и демократична партия.

"Убедени сме, че в България има нужда да бъде създадена истинска модерна, патриотична и демократична политическа формация, която да сложи край на екстремизма, ксенофобията, конфронтацията и кресливия национализъм", отбелязват тримата независими депутати.

Още по темата

Те декларират, че няма да прекратят усилията си в търсене на новия смисъл на българския национализъм
и ще продължат да търсят вярната формула за реализацията на идеите си и тези на избирателите им.

До новата формация се стигна, след като в "Атака" избухнаха скандали с пълна сила. Сагата започна, след като Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров.

Възникна и спорът кой иска да превземе партията – депутатката Деница Гаджева, за която се твърди, че е в близки отношения с лидера на “Атака”, или Капка Сидерова, която вече се раздели със Сидеров.

Паралелно със семейните трусове "Атака" остана само с 10 депутати в Народното събрание, което е минималният брой за парламентарно представителство.

Сред учредителите на новата формация на Димитър Стоянов бяха депутатите, напуснали "Атака" - Борислав Стоянов, Димитър Карбов, Огнян Тетимов, Валентин Николов и Петър Хлебаров, както и Капка Сидерова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
1
 
! Отговори
vijte FRanziq преди 11 години
vijte Marin ljo Pen vuv Franziq. Podobni partii ima ve4e v zqla evropa. Tazi e po dobra ot Ataka na ludiq
58
1
 
1
 
! Отговори
za ndp преди 11 години
Podkrepqm novata partiq,koqto na 2 yni ste stane fakt. Nazional demokrati4nata partiq ste zastiti istinskiq nazionalizum,koito Siderov ynistoji,ste glasuvam za tqh,zastoto sa iskreni i po4teni
57
1
 
2
 
! Отговори
aik2000 преди 11 години
Петя Колева Иванова Преслава Аз имам чувство към био медицината въобще.Никога не съм лъган в тази област защото познавам болести по инпулси на тялото .Ти си влюбена жена и имаш заседнал камък в бъбреците който е от лявата част .Аз съм експерт в тази технология и искам да те лекувам с хомеопатия по технологията на Англия.Не искам да ти слагат никакво облъчване защото си затриваш и Яйчника т.е. шийката му и се хваща най-лошия РАК при жените който води въобще до безплодие.aik2000***abv.bgPIKA+
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Maskari :)
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мамка им , повръща ми се от тях !
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
narodnite izmenici.dolna paplach boklyci ste nishto poveche ot ylichni pomiari.
53
6
 
2
 
! Отговори
Дим-Ка Пут-иН преди 11 години
Та то от самото начало на сътворението е казано:всяко НАЧАЛО ....има КРАЙ.добре, дошъл!Така в РАЯ Волен и Капка си Живели,Прегръщали се двамата и Пели.Танцували си по Полята,а в Гората се надбягвали със СЪРната.Целували се те. Обичали се с ПогледДен и Нощ, Нощ и Ден,превръщали нощта в дентака било всеки Звезден Ден.Тъй както Земята се въртялаоколо Слънцето да се загРЯва.Но, един Ден Капка я заСЪРбяло.Една мухичка загнездена в нейната Печаразасмукала сок от горския Поток...Опипала с РЪ+ЧИчка малката Горичка...и нещо под лопатката я Бъзнало.Пипала и тЪРКАла докато от гОРатане се показали.............. Устата....Вятарът повдигнал листото ии от там лъсна част от Вселената.Вселена безкрайна, страстна и срамна.Волен като видял Очи му изхвърчелиОт туй централно Галактично сътворение.Сътворение с Минало, Сегашно и Бъдеще.Нещо го Бъзнало и под корема Ръгнало.Нещо вълшебно се случи в тоя ЧАС....В тоя Час на погледни въздишки.Капка кат видя, че на Волен му се подува.на нея чак и Прилоша.Та Легна тя по гръб,близо до един вековен Дъб,разтвори си едвам, едвам Бедратаи отгоре лъсна Цепката с Устата.Волен нададе боен РЕВ като УранГотан,Изправи своя ревнал Боздугани държейки го в ръце запуши тоз Вулкан.Замириса на Изгоряло Чошешко Месо.Започна Маймунски, неЧО+ВЕЧен Секс.Къде ли не? На клонки от Клек.На връх от Бодил на Трънка,върху семка от узряла Тиква,на трибуната в парламента.Под Дърво, на Стебло с изсъхнало ЛистоВърху Ледено Езеро или в БлатоКакво ли не Опитваха, в Страстта залитваха.Връщане назад Нямаше... таз Вулва, тоз Вулкан.Бълваше пяна и нямаше Срам...Скалите Ехтяха от Дърварска Сеч..Всичко искаше да държи в ръката си Меч.Всяка дупка виждаше в себе си СексРевът на Волен бе страхотен, Лъвскиа под него Капка Набъбнала, Потекла,на УМ си рекла .... Свърши се с нази...Запазена марка Entropy България!
52
1
 
4
 
! Отговори
9689 преди 11 години
Тя и майката май неданосена,и от двамата нищо не става.
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България има 300 партии в Америка - 2 !Защо?Защото всички сучат ПО ПРАВО от държавната нянка.Те са пиявици!ГЕРБ е взел 25 милиона ...
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Третият как ехидно им се надсмива!
49
0
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Успех на Митко в ...шоу бизнеса.Видях го като демонстрант-фехтовач при Гала,където се вписваше...чудесно,в това...домакинско предаване.Майка му да не му мисли,след като изтече мандата му на евродупетат няма да е...безработен;ще го пожелаят във всяко...дамско предаване.
48
1
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Тези ренегати-отцепниците, ако има правда, трябва да бъдат задължени да напуснат НС и да възстановят получените заплати от началото на мандата! Иначе-затвор,принудителен труд със строг режим и при несъгласие - ефтаназия, по-добре гилотиниране и труповете им за месоядните в зоологическата градина.Това ще е единствената полза от тези подлеци! Господ до ги убие-мизерници гнусни!
47
1
 
17
 
! Отговори
ATAKA преди 11 години
Волен казваше много пъти : "Един път предател,цял живот предател"
46
0
 
25
 
! Отговори
Партиен Капиталис преди 11 години
Лошо е като свикнеш на разкош и хайвер платен от държавно спонсорство.Време е всяка партия да се издържа от членски внос.Ай сектир на кой му скимне и партия прави....
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май Волен наистона само може да се радва, че се раздели с тези пиявици Капка и Димитър...
44
0
 
12
 
! Отговори
Mushmorok преди 11 години
Благодаря ти за отговора, много полезна инфромация, наистина при Капка има доста нездрав разум!
43
2
 
16
 
! Отговори
насето преди 11 години
Ей за тия същите много бедни люде гласуваха, вкараха ги в Парламента и в Европарламента, лапаха пари, лапаха, без да сте им чули имената и по 1 (ЕДИН) проблем да вземат отношение, и сега като видяха че баницата привършва, драпат някъде да се закачат. Какво направи Атака за българите за 7 години? Какво мислите че ще направи отлюспената нова партийка? Ами ще ви кажа - същото, което направиха СДС, ССД и ДСБ. Тва е. Виж как Волен трепери да не му се загуби субсидийката за парламентарна група от 10ч
42
0
 
14
 
! Отговори
Mushmorok преди 11 години
Браво на тях, видяха, че мама Капка дава пари само за врачки и баяки!
41
1
 
20
 
! Отговори
$ преди 11 години
Митето не става за лидер, много народни пари ще се потрошат, ако някой не преустанови това роене на партии.
40
1
 
12
 
! Отговори
tosh преди 11 години
между другото ГЕРБ е прибрала 16 000 000 субсидия от миналите избори.