В ДСБ готови да се явят на изборите без СДС

Тъмносините засега изключват коалиция с Кунева
Обновена: 14 май 2012 14:33 | 14 май 2012 14:13,
41
В ДСБ готови да се явят на изборите без СДС
Радан Кънев. Снимка: ДСБ

Демократи за силна България е готова да се яви самостоятелно на парламентарните избори, ако от СДС откажат коалиция, обяви зам.-председателят на тъмносините Радан Кънев.

Утре Националният съвет на СДС ще решава  дали ще се яви с ДСБ като Синя коалиция на парламентарните и евроизборите. В сините редици обаче от седмици има брожение и противници на идеята за съюзяване с тъмносините.

От ДСБ днес обявиха, че не можели да разберат хора, които поради лични взаимоотношения апелират към разпадане на коалицията и оттеглянето на Иван Костов от лидерския пост.

Още по темата

Пълна липса на идеи по въпроса с икономическата политика в програмата на Меглена Кунева пък правела невъзможна коалицията с нея.

Иначе от тъмносинята партия изразиха загриженост, че до момента правителството на Бойко Борисов не дава знак, че е готово с мерки в случай, че проблемите в съседните ни държави се задълбочат и Гърция напусне еврозоната.

Това ще засегне България и затова страната ни трябва ясно да декларира дългова и финансова стабилност, като стане център на стабилизацията в района, съветват от ДСБ.

Според Димитър Бъчваров - член на националното ръководство на тъмносинята формация, негативно отражение върху икономиката ни може да се окаже завръщането на много наши гурбетчии, работещи в южната ни съседка, с което ще се натоварят социалните фондове. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов да изрита *** и да се опарвя сам. Има повече шанс. Причините да се търсят при саймън дъ секънд. Хитро беше, но жалко за биджи-то.
32
1
 
3
 
! Отговори
Till Lindemann преди 11 години
Една коалиция със СДС обаче ще е добър отпор срещу псевдо дясната партия на Кунева, която се възползва максимално от този разкол в десницата и дори ги използва като донори за членове.
31
0
 
3
 
! Отговори
Tiago преди 11 години
Въобще не трябва да правят коалиция с Кунева. Тя ще ги доведе до пропастта и така може окончателно да се разпаднат.
30
0
 
4
 
! Отговори
bezpartien преди 11 години
никаква коалиция с кунева! ако се съберат с нея, нищо хубаво не ги чака.
29
0
 
2
 
! Отговори
Cadillac преди 11 години
Ами нека се явяват тогава. Би било добре никой да не прави коалиция с Кунева, защото има голяма вероятност тя да се отметне от думите, защото няколко пъти показа, че е несериозна жена, която не си държи на думата.
28
0
 
3
 
! Отговори
Mihail_Kasabov преди 11 години
Най-добре е да се явят и без Кунева. Тя открадна достатъчно техни кадри и сега отношенията на десните партии станаха много обтегнати заради тази жена. Явно целта на комунистите е да се върнат с нея на власт и разчитат страшно много на Мегленчето да ги оправи.
27
1
 
0
 
! Отговори
didoo преди 11 години
Ами да се явяват сами тогава. Така ще загубят изборите. Кунева също ще ги загуби, защото ще остане сама и никоя партия няма да я подкрепи.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ау, че са куражлии тия от *** ДСБ!Само че сори, *** в Столипиново са ангажирани от ГЕРБ ...
25
0
 
6
 
! Отговори
Violetta преди 11 години
Нека Кунева да каже как я назначиха в БНП Парибас, защото не е заради големите ѝ познания по икономика на Европа, а заради заема от половин милиард евро, с който трябваше да се плати първия реактор за АЕЦ Белене. Питайте я каква комисиона вzе тя за това.
24
0
 
7
 
! Отговори
Pipistrella преди 11 години
Определено един изборен танц с червената снаха Кунева би могъл да им изиграе лоша шега и съвсем да ги закопае. Никой уважаващ себе си демократ не би гласувал за тази номенклатурна издънка, при която вече се намърдаха разни кариеристи, уж десни...
23
3
 
4
 
! Отговори
lelia_marche преди 11 години
Естествено, че няма да правят с комунистическата *** Кунева-Пръмова!! Тъмносините поне не изневеряват на възгледите си, за разлика от нея и от мишоците, които ги предадоха! Кунева няма да изкара до избори, сигурна съм!
22
0
 
7
 
! Отговори
Пряпорец и гусла преди 11 години
Според мен Кунева е напълно наясно с целите си - докопване до властта на всяка цена. Президент не стана, но като партиен лидер проби, на изборите догодина ще избие рибата, а след няколко годинки ще избие и нас с некадърните си решения и политическа неопитност.
21
0
 
4
 
! Отговори
bezpartien преди 11 години
ами не може една дясна партия да се коалира с друга, която не е наясно със себе си и идеите си. да не говорим, че още не са станали партия, да не говорим, че са откраднали името с което смятат да се кръстят
20
0
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 11 години
А защо забравяш герб, бсп, рзс, дпс? Те не са за *** според теб?
19
5
 
5
 
! Отговори
Мариян преди 11 години
"От ДСБ днес обявиха, че не можели да разберат хора, които поради лични взаимоотношения апелират към разпадане на коалицията и оттеглянето на Иван Костов от лидерския пост." - след тази позиция на ДСБ категорично няма спор, че шепата политици в нея са стряскащо откъснати от реалността и хората и си живеят в техен си имагинерен свят. Лека им пръст!
18
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОТ ДСБ СЕ ГОТОВИ ДА СЕ ЯВЯТ ?ДСБ ВЕЧЕ Е ЕДИН ПРИЗЛАК КОЙТО СЕ ЯВЯВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ
17
7
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
хайде де..ха направете го и да се свърши с групичката на *** ..крайно време е да си ходите за винаги
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Терзанията на една статистическа грешка.
15
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СДС, ДСБ, А,ТАКА, .....за *** !
14
7
 
3
 
! Отговори
син преди 11 години
Най добре е коалиция с Атака и РЗС .Как пък този лидер един път не си призна , че е допуснал грешка?Кой пък ви и каза , че Меглена Кунева е готова да се коалира с вас???Та вие сте като воденичен камък, стари грешници.