Шефът на ЦРУ инкогнито посети България

Петреъс се срещнал с шефовете на родните спецслужби
Обновена: 7 юни 2012 11:38 | 7 юни 2012 11:38,
143
Шефът на ЦРУ инкогнито посети България
Дейвид Петреъс. Снимка: Reuters

Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс е бил на посещение у нас от 5 до 7 юни, съобщиха от посолството на САЩ.

По време на визитата си той се е срещнал с президента Росен Плевнелиев, премиера Бойко Борисов, вицепремиера Цветан Цветанов, министъра на отбраната Аню Ангелов, както и с отделните директори на българските разузнавателни служби.

Като бивш началник на Централното командване на САЩ и на коалиционните сили в Ирак и Афганистан генерал Петреъс е изразил искрената признателност за внушителния принос на България в тези страни.

Той е дал висока оценка на способностите на българските части, с които е служил в тези мисии, както и на Балканите.

Петреъс е дал висока оценка на добрите отношения на сътрудничество в областта на разузнаването между ЦРУ и българските разузнавателни служби в съвместната им работа, целяща да се извлече полза от новопоявили се възможности и да се даде отпор на общите заплахи и е изразил решимостта тези отношения да бъдат разширени.

Директорът на ЦРУ е приветствал усилията на българското правителство в борбата с тероризма, организираната престъпност и корупцията, допълват от американското посолство у нас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
7
 
! Отговори
Не е вярно преди 11 години
Не е вярно, че е инкогнито, поздравиха го със заря .... от петолъчката, ха ха
107
3
 
4
 
! Отговори
Вячеслав Тихонов преди 11 години
Не бiьло инконито, нет и для нас.Ничего, мiь проготовили новiьe ценiь газа, голубчики!
106
2
 
8
 
! Отговори
РАДО ГОТИНОТО преди 11 години
ТРЕВАТА ЩОМ СЕ КЛАТИ ИЛИ ВЯТЪР ДУХА ИЛИ ГУЩЕР ЛАЗИ
105
4
 
11
 
! Отговори
Да питам! преди 11 години
Ние суверенна държава ли сме или щат на САЩ?
104
3
 
2
 
! Отговори
ne ot dc преди 11 години
131 VIE IMATE EDNA GANKA NA MOZAKA KOLKOTO DA PAZITE RAVNOVESIE>
103
7
 
14
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 11 години
Този на снимката е убиец! На чиято съвест лежи убийството на десетки хиляди цивилни мъже, жени и деца от Афганистан, Ирак и Пакистан.
102
2
 
6
 
! Отговори
lora преди 11 години
KAKVO LI PRODADOXA NA6ITE UPRAVNICI PAK KAKVO LI OBE6TAXA TO NE OSTANA NI6TO NEPRODADENO PO ZEMQTA BALGARSKA.DA ZNAQT ,4E DU6ITE NI NE MOGAT PRODADE SAMO TOVA NI OSTANA
101
4
 
5
 
! Отговори
Корумпатор преди 11 години
Много негативизъм пускате ребята, може господина да е дошъл да плясне някой по "Тиквата", та същия да изкара корумпираните доскоро властимащи сраснали се с управленската мафия на показ. Айде повече оптимизъм де, не сме клоака, или....сме?
100
6
 
13
 
! Отговори
лальо преди 11 години
Американците търсят да използват някого, а ние търсим някой да ни използва...Неочаквано добра комбинация!
99
3
 
10
 
! Отговори
вашингтон пост преди 11 години
За тия гадове червени килими, гъзолизане, ордени и реки от мед и масло даже и инкогнито ..Като им трябваме за някоя гадория (за друго не ни търсят) си правят труда да дойдат , а иначе строг визов контрол за българските *** да не ги налазят...Те хората си знаят интереса, няма какво да ги виним. Най-лошото е, че нас ни управляват продажни и евтини **титутки.
98
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно ще пробута нов наркотик за производство, иначе защо ще идва...
97
4
 
16
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Инкогнито!? Защо посещава България инкогнито - като крадец и измамник!? Явно много добре осъзнава ''любовта'' на българите! Просто поредния инструктаж на поредната колония!
96
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уж щеше всичко да е прозрачно, досиета разкриваме и айде пак се почна с тайните посещения. Да видим след 50 години какво ли ще изскочи от папките, дето сега тепърва се попълват.
95
3
 
4
 
! Отговори
,,,,,,,,,,,,, преди 11 години
.........ТИХО МИШЛЕТА НЕ ШУМЕТЕ , КОТАРАКА НЕ БУДЕТЕ .............................
94
5
 
26
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Това е един извънредно почтен и деликатен евреин, дошъл инкогнито да благодари на българското правителство за образцовия геноцид.
93
0
 
22
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Този нека да попита Ц. Цветанов срещу кого се е бил Христо Ботев?
92
2
 
18
 
! Отговори
на 94 преди 11 години
Дори и в понеделник , в предаването за плана Ран-Ът, започнаха с това, че България е била средно развита държава-не посмяха нито да излъжат, че е била примитивна, но не казаха, че беше една от най-напредничевите държави не само в Европа, а и в света, за да не раздразнят някого.Това, че показват опашки, е манипулациата, защото не продължи дълго.Щастлив съм, че живях в това време! Няма смисъл някой да ме убеждава в обратното.Видяхте ли лицето на Ран?Аз уважавам Луканов и зная защо.
91
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уорлик предупреди в неделя при Диана, че ще идва някой си при Б., но каза, че няма да съобщи защо и кой.Ето го! Не съм съвсем сигурен, че преди избори, ще направят война.Но като знам колко е фалшиво всичко.
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да обвинявам за нищо народите по света, най-малко-нашия народ.Това е преразпределение на последните остатъци(явно си струва) ме жду различните богаташки кланове в света. Това е също като разглезеното дете, което иска да има всичко. Демокрацията е измислена за това, да си мисли демоса, че някой го бръсне за слива.112 е абсолютно точен иправ. Някои си мислят, че светът е измислен сега, в техния двор на село.
89
0
 
8
 
! Отговори
Христу преди 11 години
Дали е дръпнал една марихуанка след секса с БГ компаньонка?