Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!

Отговорът на БСП за отправената до медии позиция на партията на Борисов
Обновена: 6 окт 2012 21:10 | 6 окт 2012 20:08, Петя Славова
671
Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!
Явор Гечев. Снимка: Facebook

Явор Гечев смята, че позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко Борисов. Това каза председателят на младежката организация в БСП по повод позицията на партия ГЕРБ, което бе отправено до медиите. Становището на Гечев беше разпространено от пресцентъра на БСП и така се стигна до словесна битка между двете партии.

Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт, пише Гечев. Като президент на ПЕС Сергей Станишев обединява политиката на социалистите в цяла Европа, предаде БТА.

Неговата дума днес засяга съдбата на повече от 137 милиона европейци, които живеят в страни, управлявани с участието на левицата, заявява Гечев. Това е непостижим резултат за Бойко Борисов, коментира председателят на МО в БСП.

"Не ме учудва поведението на ГЕРБ. То е типично за всеки, който е изпаднал в паника и предусеща загубата. ГЕРБ са просто неспасяеми", отбеляза Гечев. Той изтъква, че управляващите губят доверието както на българските граждани, така и на Европа. За този трагичен резултат трябва да се сърдят най- напред на себе си, смятат в БСП. "Бойко Борисов така се е омотал в лентички за рязане, че остава сляп за мизерията, в която лично той потопи хората.

Още по темата

Българите обедняха, останаха масово без работа. Страната ни е на път да загуби минимум 150 милиона - европейски средствав областта на земеделието - заради некомпетентното управление.Това е реалността днес и ГЕРБ няма как да я скрият", добавя председателят на младите социалисти.

Той подчертава, че гражданите искат референдум и БСП ще направи всичко възможно гласът им да бъде чут. "Очевидно е, че Бойко Борисов се страхува от българите. Това може да предизвиква у нас единствено съжаление", коментира още Гечев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
451
3
 
14
 
! Отговори
никога повече крадци преди 11 години
Не само че БСП никога повече не трябва да дойдат на власт, ами е крайно време да им се потърси отговорност за 20-те години кражби и ограбване на държавата и всички нас.Ако комуназите бъдат принудени да върнат изнесените капитали, ако се конфискува заграбеното по време на демокрацията, България ще стане наистина добро място за живеене.Само не зная дали ще се намери политик, който да го направи. Бойко обеща, но до момента не направи нищо.
450
11
 
13
 
! Отговори
22 преди 11 години
Не съм ГЕРБ,ист, но ще гласувам за Бойко Борисов. Щото ГЕРБ е Бойко Борисов. Първо. Той не краде. Второ. Прави каквото може, а то не е малко.Трето. Озъби се реално срещу мафията (па може и да са му били приятели в миналото) Четвърто. Даде на Путин да разбере, че вече не е първа цигулка в България. Пето.Ако, заедно с новите магистрати вкарат поне един едрогабаритен хайдук(Р. Овч., Масларова и др.) в затвора, ще гласувам и трети мандат на ГЕРБ.
449
3
 
13
 
! Отговори
спасителя преди 11 години
Така е ГЕРБ са "неспасяеми",спасявайте се комунисти !!!
448
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** , *** безподобни, държавата е на тоя хал заради вас! *** мръсни , никоой нищо не е забравил , хадуци долни!
447
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви еврофондове бе льохман - по ваше време ВСИЧКИТЕ до един бяха спрени - и то заради КРАЖБИ. Голям имидж изградил Станишев на България, няма що.*** ***!
446
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Известно е,че с празни социалкомунистически приказки и лозунги,на които Станишев е Бог и благодарение на глутницата нагли другари-крадци и измамници ,България стигна до просешка тояга.От Борисов се очаква чудото да вдигне на крака държавата след десетки години разсипия, кражби и далавери .. За сега ГЕРБ се справя много добре и това,което остава несвършено и нерешено, ще го работят в следващия мандат!
445
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коя ражда такива *** като този пън на снимката.Коя комунистическа ***.*** ваща мама безочливи ***
444
9
 
6
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Може да сме с различни политически пристрастия, но преди всичко трябва да сме реалисти.Та преди да ми наслагате минусите замислете се кое от казаното по горе не е вярно.Боже до къде ме докара Бойко да се сегласявама с ***.
443
1
 
14
 
! Отговори
23 години вече преди 11 години
Kои са работодателите в България? ТОВА СА бившите номенклатурчици, които разграбиха държавата след 1989г., на които се раздадоха огромни предити, които след това умишлено предизвиканата инфлация стопи, както и депозитите на хората.ТОВА СА същите тези олигарси, които цоцат парите от Европейските фондове.ТОВА СА престъпниците и мутрите, които печелят от наркотици, контрабанда и кражби.Единици са обикновените хора, които с къртовски труд и неистова борба с институциите имат собствен бизнес.
442
3
 
11
 
! Отговори
КОМУНИСТ да говори преди 11 години
КОМУНИСТ да ти говори за СВОБОДА, е все едно ПЕДОФИЛ да обяснява реформите в детските градини !!!
441
2
 
11
 
! Отговори
червена гей организа преди 11 години
поредният червен *** напъващ се за внимание
440
1
 
7
 
! Отговори
Vlado преди 11 години
Този на снимката още за младеж ли минава, та е председател на младежите на незам си к'во си?
439
2
 
1
 
! Отговори
Работодател до 510 преди 11 години
Ако пукна аз , ти какво ще правиш ? Да не мислиш , че парите ми ще дойдат при тебе ? Аз съм се осигурил , ама му мислете вие жалки , некъдърници такива !
438
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преразпределянето на капиталите от времето на социализма почти привърши.Това,което остана и нсеоще работи и произвежда нещо има нужда да се управлява и развива от умни и образовани хора ! Но в никакъв случай от такива прочели само една книга през живота си,Вифаджии-задочници или бивши партийни секретари. На международните форуми се говори за Станишев и се търсят контакти с него ! ББ е там ,като пречещ инвентар. Даже и хвалбите му намаляха. Разбрал е, че никой не го смята за нищо вече !
437
2
 
8
 
! Отговори
Да живее Станишко... преди 11 години
Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...
436
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В цял свят политиците са едни и същи. Никой не гледа интереса на народа. Важното е да се изберат такива които да направят по-малко бели. Останалото са празни приказки. А станишев си показа колко струва когато управляваше. Така че той е бита карта. По-добре БСПарите да си намерят някой друг, защото тоя няма да го бъде. Та ако ще и на марсианските социалисти да стане председател.
435
8
 
11
 
! Отговори
до 503 преди 11 години
Герберасите ще останете неприятно изненадани, когато догодина паднете от власт и се разбере истината за "грандиозното строителство".
434
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както се казва,дано *** работодателя ти.
433
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До se 502Подкрепям мнението ти. Само да доуточня, че тази система не се е създала по времето на управлението на ГЕРБ. Експлоатацията и унижението на българите е първото нещо, което ни донесе демокрацията, та до ден днешен. Всички досегашни правителства са виновни за това.
432
4
 
4
 
! Отговори
БСП преди 11 години
Който гледа *** американски филми,затъпява още повече.