Станишев си изпуска нервите

Партията на ГЕРБ изпрати позиция до медиите
6 окт 2012 18:32, Петя Славова
382
Станишев си изпуска нервите
Снимка: БТА

Партия ГЕРБ изпрати до медиите позиция по отношение публичните изяви на лидера на БСП и на Партията на европейските социалисти Сергий Станишев за строежа на АЕЦ в Белене.

В позицията пише: "В последните дни все по-често ставаме свидетели на това как лидерът на БСП Сергей Станишев си изпуска нервите. Очевидно избирането му за президент на ПЕС му влияе доста натоварващо и стресиращо. Последните публични изяви на Станишев се оказаха връх в поредицата от гафове, защото самият Станишев призна, че не може да отговори на въпроса, който ние задаваме: "Защо не е подписал договора за АЕЦ "Белене"?, подчертават от управляващата политическа партия.

"Г-н Станишев, Вие бил ли сте премиер на България, след като твърдите, че не знаете кой какво е подписвал или не е подписвал по отношение на "Белене"? Това, което чухме от Вас вчера означава ли, че сте бил в ролята на кукла, чиито конци е дърпал някой друг? Не прави чест на никой премиер да казва, че той не е подписвал договори и че подписите били на този или онзи шеф на НЕК или други компании, защото, за да има подпис - първо трябва да има политическо решение. Ако не сте участвал във взимането на политическите решения по времето, когато сте бил премиер, кой тогава управляваше България? Ние всъщност не знаем кой по това време е бил шеф на НЕК и ако днес искате референдум, и търсите отговори за Белене - потърсете ги от хората, които сте управлявали, като тогавашния шеф на НЕК, който и да е той. Нека преди да издава морални присъди, Станишев да отговори на всички тези въпроси", се посочва още в документа.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хамстера е много убав! Брей! Аресва ми вече!!!
283
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До "ОНЯ" с ГЛАВНИТЕ БУКВИХоди да си пиеш лекарствата, пускай си порното и легай да спиш. Не се ли усещаш, че задръсти форума с комунистическите си идиотии?
282
1
 
1
 
! Отговори
АЛОООО преди 11 години
ИМА ЛИ ОЩЕ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВО Е КАЗАЛ б.б.
281
2
 
2
 
! Отговори
ЖИВКО преди 11 години
1988год. - ЛЯТОТО:"АКО НИЕ ДОПУСНЕМ УТАЙКАТА НА НАШИЯ НАРОД ДА ИЗПЛУВА НА ПОВЪРХНОСТТА, ТОГАВА ТЕЖКО МУ И ГОРКО НА НАРОДА " - ТОДОР ЖИВКОВ
280
1
 
1
 
! Отговори
ОСВОБОДИТЕЛ преди 11 години
БОРИСОВ МАЙ ПРАВИ САМОПРИЗНАНИЯ, ЧЕ РАБОТИ САМО ЗА Държавния департамент на САЩ!!! ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ ВЯРВАМЕ, ДОКАТО НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ДУМИТЕ СИ!?!? НАЛИ ТАКА?
279
1
 
3
 
! Отговори
ОСВОБОДИТЕЛ преди 11 години
ОТ УВАЖЕНИЕ И ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ Г-Н БОРИСОВ, ПОВТАРЯМ МОЛБАТА СИ! Г-Н БОРИСОВ, УТРЕ Е ПОНЕДЕЛНИК, СИЛНО СЪМ ЗАГРИЖЕН ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЗАТОВА НЕПРЕМЕНО ИДЕТЕ НА ЛЕКАР, МОЛЯ ВИ НЕ ГО ОТЛАГАЙТЕ!
278
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 11 години
И да давате само минуси, това няма да промени факта, че 2009 мин. раб. заплата беше 240 лева, вдигната в последния момент от Станишев, а догодина ще стане 310. Това може да го провери всеки който има компютър и интернет. Ама не ми пречи и да си хейтвате само щото все ядете от яд.
277
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Другари, не по ленински път вървим! Предлагам другари, от ЦК на Партията и лично от мое име, да поемем пак власта, защото България е като бръшнен човал - винаги има какво да се вземе. На Работа другари, - по работническите яйчеки, по трудовата интелигенция. Мир, труд , социализъм!
276
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ще отговори,когато отговори и тиквата,на многократно задавания му въпрос-бил ли е във ВИС 2 и какви са му били функциите.
275
4
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Това съселче от злоба може и в гащите да се изпусне,
274
6
 
0
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До Последни по доходиТо да не е само от герб това с доходите ... 2013 след увеличението ще имаме 310 лева - 70 повече от 240 които бяха през 2009г. когато дойдоха на власт. Така че не може да обвиняваш само тях...
273
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
321,при Херсон бяхме след Албания,сега сме пред-справка Евростат-2008 год.инфлация 12%,сега три пъти по малко...
272
2
 
8
 
! Отговори
НН преди 11 години
ГЕРБ ще си ходят, няма друг вариант за некадърниците!
271
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
327,всички ние чакаме,но тия дето кълват тук не чакат-и те като нас го знаят!Лидерчо ще получи по аналогия на 100 000,още толкова и ще си бие шута в някоя добре уредена държава и ще ни се хили,а ние и децата ни ще плащаме-ето затова Станишко обикаля,като съща цветарка по села и паланки,а не защото е верен Херсонски син."Уреди"България,отиде да "уреди"и Европа-пази боже .
270
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GERB,da ne si hodqt!!!
269
3
 
7
 
! Отговори
НН преди 11 години
Станишев бил изпуснал нервите си? То ГЕРБ изпусна държавата. Да си ходят!
268
1
 
14
 
! Отговори
Последни по доходи преди 11 години
При Герб, Румъния, Албания, Босна, Македония и всички в Европа, не само в ЕС , а и повечето африкански страни ни изпревариха по доходи, който не вярва, нека да провери.
267
7
 
18
 
! Отговори
До 232, 323 преди 11 години
Станишев говори за пенсии и заплати, защото ги вдигна двойно, а ГЕРБ ОБЕЩА СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ-къде са? Само цените хвръкнаха двойно и задминаха европейските. Станишев остави: 8,5 млрд. фискален резерв, 1,5 млрд. резерв на Здравната каса , 1,5 млрд. в Сребърния фонд. Мутрите опукаха резерва, Дянков без да има право заграби и от Здр. каса и отказа на Парл. контрол да отговори къде са парите, тръгна да взема и от Сребър. фонд, пак без право, но се намеси Евр. банка и тогава спря.
266
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
324, чудесно! Сега чакаме отговора на Станишев, защо не е подписал договор за Белене по негово време. Защо е пърдял в стола, когато е трябвало да следи как вървят преговорите и да изисква резултати.
265
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 323Това са руската поръчка си го измисли ти. Признай си! Не е хубаво да лъжеш, дори когато фантазираш.