Цветанов за магистратските бонуси: В криза всички да сме солидарни!

Министърът нямало да бъде шеф на предизборния щаб на ГЕРБ
Обновена: 8 дек 2012 19:02 | 8 дек 2012 19:01,
138
Цветанов за магистратските бонуси: В криза всички да сме солидарни!
Цветан Цветанов Снимка: Булфото

„Когато държавата е в това положение, всички трябва да сме солидарни. В държавния сектор нито една институция няма да получи 13-а заплата. Но все пак не бих желал да коментирам случващото се там”. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод появилата се информация, че и тази година магистратите ще си раздават коледни бонуси.

Министърът беше доста по-сдържан в изказването си от колегата си Симеон Дянков, който направо нарече "гнусно" намерението на магистратите да си раздадат бонуси.
 
„Има много стойностни съдии и прокурори, които си гледат съвестно работата и защо да не получат стимул за добре свършената работа. Но не трябва всички да са под общ знаменател”, категоричен бе вицепремиерът в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия.
 
Няма да бъда председател на предизборния щаб на ГЕРБ за изборите догодина, за да няма спекулации, подчерта Цветанов.  Той е убеден, че партията му ще събере достатъчно гласове, за да формира свой кабинет.
 
Нашите листи в общи линии са готови, но ще бъдат обявявани от лидера на ГЕРБ, когато му дойде времето. Не по-рано от април-май ще бъдат ясни водачите на листи, каза Цветанов.

Още по темата
Ако има опция за правене на коалиции, СДС може би е най-естественият партньор на база членството ни в ЕНП, допълни Цветанов.

„Още през 2009 г. поисках кредит на доверие от САЩ. Как си представяте - да имат доверие на министър, на който му е отнета визата, и на висш представител в ДАНС като Алексей Петров, за когото всички служби в Европа и в САЩ знаят кой е той", обясни Цветанов.
 
По думите му при посещението му в САЩ във Вашингтон са изразили притеснения за работата на нашия съд.

Той даде за пример операция по задържането на лидер на престъпна група, източвала кредитни карти.
 
„Нашият съд промени мярката му на „домашен арест” или „парична гаранция”, поясни Цветанов.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
1
 
! Отговори
става преди 11 години
аз съм солидарен към магистратите .искам да им се даде няколко ТОЯГИ по г....ба.
113
1
 
1
 
! Отговори
как? какво? бах....и преди 11 години
Има много стойностни съдии и прокурори, които си гледат съвестно работата и защо да не получат стимул за добре свършената работа."Та те нали затова получават ЗАПЛАТА .И ако се смята че има които не правят работата си съвестно ЗАЩО ИЗОБЩО СА ТАМ И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА?
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цуцик! Я разкажи за кого са бонусите и за какви заслуги.Бас хващам на една бира, че няма да смееш.
111
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, "умнико" Цветанов, мекеренце от ДС и синче на шофьорчето на комунистическо-МВР величие! Защо нямаш разумно обяснение за 6-те апартамента, а занимаваш освирепелите вече от глад и тъпизмите на такива, като тебе и Вожда ти празнословия? Да беше останал в САЩ, нещастнико, ама там и шест кучешки колиби няма да "заработиш". Пък и за разлика от тук щяха да те питат как аджеба си го направил, защото ти личи, колко мнооого си можещ! Аман от изцепките ви Бокови Цекови и не знам кои си Грабери!
110
4
 
0
 
! Отговори
лилиан преди 11 години
Мръсно-червените *** пак БЪЛВАТ ЛЪЖИ И НТИРИГИ.
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е може всички да сме солидарни ,защото такива като теб се оядоха, а други нямат пари за хляб!Това е цинизъм
108
1
 
11
 
! Отговори
120 патриоти преди 11 години
Да се спре държавното субсидиране на всички партии! Да се намалят държавните регулации на 25 %! Безобразно се пилеят народни пари, орежете белите якички, съкратете депутатите на 60 броя! В противен случай страната е изправена пред Гражданска война!
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тогава върни 5 апартамента!
106
1
 
11
 
! Отговори
Uuuuu be преди 11 години
Абе Цвъци Пръци я не сам краднал като тебе, така че хич не ми пука за твоите глупости. Ще те изтраеме още малко и заминаваш кам затвора Цвъцко. Тогава ще сме солидарни с теб и некадърниците около теб.
105
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Затова ли продължавате да си раздавате бонуси и то през цялата година,за да не прави лошо впечатление,ако е само в края на годината-от солидарност.Затова ли Дянков подписва за съдебната система-от солидарност.Всички сте безочливи лъжции много елементарни.
104
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кръгом,марш!
103
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И вас цял свят ви знае кирливите ризи ама вие сте склонно да продавате България за жълти стотинки и затова имате визи...
102
1
 
10
 
! Отговори
Посетител преди 11 години
Най вече към правителството и към администрацията... нали ... а майките, децата, пенсионерите и младите да го д*хат
101
2
 
11
 
! Отговори
ЦЦ преди 11 години
Някои обаче сме по- солидарни от другите и ще получим бонуси под масата.
100
2
 
11
 
! Отговори
Бай Вълчо от Хисаря преди 11 години
До arhar-111постАrhar, след 8 месеца идват избори.Такива като теб, Странджата и другите маламурници от ГЕРБ ще Ви схрускам на закуска.По-добре отидете на Терминал 1или 2 /имате опция в психиатрията/.
99
3
 
17
 
! Отговори
С пълна сила преди 11 години
За този и гранатомета явно с пълна сила важи народната поговорка: Краставите магарета през девет баира се надушват. -ба ти държавата, управлявана от пужарникар и фискултурник. Във всеки случай е рай за мафията.
98
12
 
4
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Няма никакво съмнение, че Костов е най - интересната фигура / загадъчна фигура / през последните 23 г. !Преди няколко дни П. Стоянов каза, че Костов е направил приватизацията по модел на Луканов .Най - интересният въпрос е дали Костов е ' пионер ' на Луканов !?Ако Костов сега е готов ' в името на властта ' да се събере с Надежда Михайлова, то тогава какъв извод може да си направим от този факт ? Това тяхното събиране след раздялата им прилича на ' диамантена сватба ' . Като се съберат отново и с Димо Гяуров , който скри папката ' Гоце ' и така прати за 10 г. ДС на най - високо ниво във властта , откъдето се правеше вето на предлаганите от ГЕРБ закони , и с Никола Николов / агнешките глави / , и с И. Прокопиев , и др. , всичко ще си дойде на мястото и ще се знае най - добре кой кой е в държавата ...Казано с две думи - да се доверим на Борисов и Цветанов ! Индикатор за това е доверието , което имат от световните служби , занимаващи се с разкриване и предотвратяване на престъпления !
97
5
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Приветствам думите Ви за солидарност в тези тежки времена г-н Цветанов.Докажете с дела. Дайте един от 6 -те си апартамента на бездомно семейство.
96
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аве цецоо я маеш...
95
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЯНКОФ ОТРЯЗА ВЧЕРА- ЕДИН МИЛИАРД ДЕФИЦИТ В БЮДЖЕТА ЗА ТАЗИ ГОДИНА. И НА ТОЗИ ФОН- БОНУСИ ОТ 7 ХИЛЯДИ ПО КОМИСИИ, АГЕНЦИИ И МИНИСТЕРСТВА. КАТО ГО ПИТАХА, ТОЙ ОБЯСНИ, ЧЕ ИМАЛО ИКОНОМИИ ОТ ФОНД РАБОТНА ЗАПЛАТА. ЗАЩО ИМА НЕЗАЕТИ БРОЙКИ ПРИ ТАЗИ БЕЗРАБОТИЦА- ИЛИ СЕ НАЗНАЧАВА ХОРА ИЛИ СЕ СЪКРАЩАВАТ БРОЙКИТЕ, НО ТАКА ИЗКУСТВЕНО СЕ НАДУВАТ БЮДЖЕТИТЕ И НАКРАЯ НА ГОДИНАТА ИМА МНОГО ПАРИ ЗА БОНУСИ. ТАКА ПРАВЯТ ГЕРБ. КУПУВАТ ПОСЛУШАНИЕ.