Нападателят на Доган бил готов да убива, не само да сплашва

Октай Енимехмедов имал делегатска карта на гърдите
Обновена: 19 яну 2013 16:51 | 19 яну 2013 16:50,
92
Нападателят на Доган бил готов да убива, не само да сплашва
Снимка: БТА

"Мъжът, който изскочи на трибуната срещу лидера на ДПС, беше готов да убива, не беше само сплашване". Това заяви председателят на общинската организация на ДПС в Бургас Шерафeт Мехмед, присъствал в залата на конференцията в НДК по време на нападението над лидера на ДПС Ахмед Доган.

По думите на Мехмед делегатите от Бургас са били съвсем близо до трибуната. "Нападателят излезе изведнъж, извади пистолет и застана пред Доган. Случилото се е ужасно. Не можах да видя къде стоеше преди това нападателят и откъде точно излезе", разказа Мехмед.

По думите му нападателят Октай Енимехмедов е бил с делегатска карта на гърдите. Той обаче не фигурира в списъците на ДПС-Бургас.

Още по темата
"Делегатите от Бургас тръгнахме организирано, с микробуси, той не е бил сред нас. Няма го и в списъците ни, не фигурира никъде", заяви областният лидер на ДПС в Бургас Ахмед Сюлейман по повод на твърдения, че нападателят е имал делегатска карта на конференцията като представител на ДПС от крайморския град.

"Не съм виждал никога нито Октай, нито брат му Метин, нито който и да било от семейство Енимехмедови", каза Сюлейман. Той заяви, че Октай Енимехмедов е член на партията на Касим Дал "Свобода и достойнство".

Жителите на блок 24 в ж.к. "Славейков" в Бургас, където живее семейството на Октай Енимехмедов, са потресени, че братът на известния с телевизионните си прояви Метин Енимехмедов би могъл да възнамерява да стреля по политик.

Всички попитани от медиите съседи на Енимехмедови твърдят, че Октай е добро момче - тихо и скромно. Никой не каза лоша дума за братята и за родителите им Айше и Хасан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: нападениеАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Abe smotani moje li da my napishete adresa na momcheto be ?!?Jurnalistite sa nai- golemite bokluci chestno
66
0
 
0
 
! Отговори
ZARstvo Balgaria преди 11 години
Toa Sto ne Protestira Srestu republikata,Koato Ni VKARA v KALTA.. zasto ne Protestira6Srestu Po-vassni Nesta. Nakakav Nahalen i Podal IudeinKONfortii,idvast ot Iudeiskoto Massonssko Gnezdo v USA,Klevete6e Balgaria v Efira na BNRadio za evreiskite BALGARIv MakedoniaSamo Zar BORIS III e Mogal DA SPASIBalgarite s evreisski Imena I ZARAT E ISTINSKI GEROI
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakvo e tova dps-dvizenie za prava isvobodi.turski predstaviteli v palamenta.v koi parlament na balkanite ima bulgari.nie naroda napravihme turtsite i tsiganite veliki. tezko ni i gorko.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ай стига глупости бе, българо-мохамедански политици! 100-110 кг./180-190 см. човек, с умения в бокса, явно насилието не му е чуждо, опасан с два ножа и стигнал на една ръка разстояние от тая пенсия не му трябва газов пищов ( с който никак не е сигурно, че можеш да нараниш някой) за да го ликвидира. Както писаха някъде-"...пищов без пълнител за електорат без мозък..." Циркаджии. Некой ден сички ще са по местата си.
63
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Цецо каза че атентатора ще бъде открит в най скоро време, а Боко изпрати Младенов в изсраел да го каже.
62
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
Delegatite ot Burgas trugnali organizirano,s mikrobusi.E te tija e trebvalo nekoi da gi osvetka nekude po magistralata.
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nashte politici......nemam dumi.Glupav narod se upravluava lesno, ama te veche napravo ni napraviha za smiah .CIRK BULGARISTAN !
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направо си е бил готов да убива :))))) С газов патлак и един патрон в него, добре че не направи добрата стара КЪРВАВА БАНЯ по английскому: BLOODBATH :). Разни Норвегии и Америки ряпа да ядат. Направо да го обвиняват в опит са масово убийство или геноцид, колегите от ДяПяСя-то да му плащат гаранцията и кой откъде е.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябвало е да му дадат воден пистолет и да се опита да го удави най-готино щеше да стане! -Ай сектир драги зрители съдята вкара гол!
58
0
 
0
 
! Отговори
м преди 11 години
От цялата работа ми стана ясно едно...НСО не може да се справи с охрана на личност. Пълен провал. Представете си ако беше зареден пистолета и ако доган не го беше видял навреме. Бум! Щеше да е мъртъв. Каква охрана имаме само....
57
0
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
OKAЗА СЕ 4Е НЕМАЛ ДАЖЕ ПАЛНИТЕЛ И НАИ ВЕРОЯТНО СИ Е ЩРАКАЛО МОМ4ЕТО С ПРАЗЕН ПИСТОЛЕТ КАКТО МУ Е ПОРЪ4АНО ...........
56
0
 
0
 
! Отговори
Temmidov преди 11 години
ama sadebnata systema na DPS s kuteka beshe mnogo izobilno barza i predostatachna - daje i demokratichno gratis za bg naroda! ei tova se kazva hubava sadebna systema, bravo na DPS - reformatorite na bg sadebnata systema!
55
0
 
4
 
! Отговори
НЕ НА ДПС!!! преди 11 години
Аааа по голям театър скоро небяхме гледали :)))Щрак... зарежда... Щрак...пак нестава ееее От НСО не се справиха ... не го закопчаха и го оставиха да отнесе ритници пред камерите на националната телевизия. В цял свят това се разпространи за час. това е ОМЪСКАРЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!РЕФЕРЕНДУМ ЗА И ПРОТИВ ДПС !!! ТОВА ИСКАМЕ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА ТОВА !!!
54
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 11 години
Това е ход на *** Борисов да привлече електорат ДПС ще бъде фактор в новото правителство запомнете това Аз съм Българин-емигрант в УСА за малко в София и честно Ви казвам сега в БГ започва това което става в Арабският святБорисов е тариката знайте!
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чудо голямо..някой нападнал крадлив политик...да му беше цапнал един шамар, вместо да размахва псевдо пистолет, този сандокан с двата ножа..сега ще истерясат всички без значение червени, сини, ***, турци, всички политици ще треперят, понеже се самозабравиха и не знаят кой луд къде ще ги чака..
52
0
 
0
 
! Отговори
ac преди 11 години
В доклада си още Доган казва, че първият проблем на България е категоричното възстановяване на демокрацията! Диктаторите не разбират от базови ценности, но те по-добре от нас усещат микрофоните, камерите и силовите инструменти и всичко, което е принуда и рекет. Могат да ти вземат бизнеса и ти трябва да благодариш, могат да те компрометират в медиите и ти да не се познаеш в огледалото, могат да фалират държавата, но диктаторите като нашия спасител са страхливи.
51
0
 
2
 
! Отговори
Валери преди 11 години
До 66Аз дивако съм този който разбира от тези неща. Не е нужно някой да ми казва, нито един газов пистолет не може да стреля с бойни патрони. На такива постановки може да се върже само някой неграмотен като теб. Никой не е правил опит да убие вожда ти, това е театър за такива като теб.
50
0
 
0
 
! Отговори
Валери преди 11 години
До 63Не газов пистолет не може да стреля с бойни патрони многоумнико. Може само ако е преправен, но в този случай не е. Тъпакът се оказваш единствено ти.
49
0
 
3
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Единственото истинско нещо беше опита за убийство на "атентатора" !
48
0
 
0
 
! Отговори
Валери преди 11 години
До 59Дали ми вярваш или не изобщо не ме интересува. Научил си поне три квартала в София, и това не е малко. Продължавай така и за няколко години ще ги научиш всичките.