Просто агент Сава посочи агент Павел, анализира Дал

Доган, Първанов и Костов трябвало вече да се пенсионират
Обновена: 22 яну 2013 18:08 | 22 яну 2013 17:30,
67
Просто агент Сава посочи агент Павел, анализира Дал
Касим Дал Снимка: архив, Булфото

Време е политици като Доган, Първанов и Костов да бъдат пенсионирани и да не се занимават вече с политика, каза Касим Дал, бившата дясна ръка на Ахмед Доган и основател на партията "Свобода и достойнство".

"Крайно време е цялото българско общество да искаме закон за лустрация, за 23 години тази зависимост доведе нещата дотук", коментира той, цитиран от БТА.

Касим Дал определи избора на нов председател на ДПС като цирк, защото по думите му като почетен председател Ахмед Доган ще има същите правомощия, но без да носи никаква отговорност.

Отговорност ще носи лично само Лютви Местан, който ще бъде машата и ще вади кестените от огъня, посочи Дал. Според него причината да се направи тази промяна са предстоящите избори и че ДПС е в изолация не само навън, но и в България.

Дал посочи, че на конференцията на ДПС не са присъствали представители на други партии, освен на БСП, а и социалистическата партия не е била представлявана от лидера си Сергей Станишев.

Още по темата

ДПС иска да си сложи малко пудра и да промени образа си, но няма как да стане. Това, което направиха, е проформа. Просто агент Сава посочи агент Павел за свой наместник, каза Касим Дал.

България влезе пак с лоши новини в световните медии, но хубавото е, че лидерът на ДПС е жив и здрав, допълни той.
Категорично осъждаме този акт и отхвърляме всякакви внушения, че нападението има нещо общо с нас, заяви Дал. Той отбеляза, че обикновено лидерът на ДПС се пази от четирима лични гардове и попита къде са били те по време на инцидента.

Отношението ни към ДПС не се променя, с това ръководство нашата партия не може да има никакви връзки, заяви Касим Дал.
Националната партия "Свобода и достойнство" ще работи за самостоятелно явяване на изборите, посочи председателят на партията Корман Исмаилов. Той информира, че в страната тече активен процес за изграждане на структури. Ако си свършим работата и добре успеем да мобилизираме ресурсите си, имаме шанс сами да прескочим четирипроцентовата бариера, прогнозира Исмаилов.

От "Свобода и достойнство" призоваха хората да не участват в допитването или да гласуват с невалидна бюлетина и с празен плик. Според партията въпросът за изграждане на ядрена централа е изцяло в компетенцията на изпълнителната власт и поставянето му на референдум само по себе си е липса на политическа воля и компетентност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Ахмед ДоганКасим Дал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Касимчо,Касимчо,приказката за предателите знаеш ли я?!Да си чул нещо за Юда?!
53
0
 
0
 
! Отговори
Дал-Ердоганов преди 11 години
Касим Дал , а ти кой ?КАсим Дал ЕрдогановТи ще разпаднеш българските мюсолмани , ( пазите ги ? ), а ефекта се оказва друг ?Тези хора няма да имат работа , накъде ?А вие за каква Свобода се борите .По добре научете първо вашоте поданици, че всички са Български Граждани !!Всяка етническа партия е във вреда на България , в услуга на Анкара , и вие сте точно такива , по зле и от Доган .
52
0
 
1
 
! Отговори
Христо преди 11 години
Я кажи как натрупа богаство от парите на ДПС имал си над 400 тежки машини над 10 фирми с Б.Борисов си въртиш аверите предател *** миналата година ни продаде на Бойко Борисов и Мария Капон сега за каква политика говориш изменик.За 20 години само за себеси се труди нищо не направи за народа.Ахмед Доган е велик политик и е признат в целия свят а ти като един *** си нищо друго. Ти дори като пиян отиваш на турско гробище.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали , Дали , 2% за теб , 3% за дпс , и нито една от двете партии в Парламента , и българските турци ще преживеят най-голямото си изселване посока турция , спира се изкупуването на тютюна и тия с шалварите си поемат посока анадола.
50
0
 
0
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
каква дискриминация има бе , имате права да нижете тютюн , имате права да работите в строителството , имате права да работите в Чистотата , така че не сте дискриминирани.
49
0
 
0
 
! Отговори
ДС преди 11 години
така е Касиме , така е , от един агент на друг агент , но ти Касиме ще направиш това което и двамата не могат , ще разединиш българските турци та няма да видите Парламента повече , да си жив Касиме , *** проста.
48
0
 
0
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
пак се появиха платените драскачите от Позитано 20 , техните съзливи истории.
47
1
 
0
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
ходи си в ,, истинската Европа,, там да чистиш къщите им , а то ДС цял живот ще контролира турците , а с появата на втора турска партия ще е супер , така нито ДПС ще влезе в парламента , нито Касим Дал , просто ще се разделят турците и пак ще ги владеем тия овце българските турци.
46
0
 
1
 
! Отговори
RadioZamunda преди 11 години
До Анонимен 55Бойко наистина е пич. Обърши си лигите.
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От истинска Европа Върнах се от България преди месец. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври. Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запа
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Именно присъствието на тия двамата на конгреса на ДПС е разковничето ...... ;)
43
0
 
1
 
! Отговори
dps преди 11 години
awe Kasim Dal i ti si za pensiq
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изненада и изумление изразиха председателят на Европейските либерали и демократи Греъм Уотсън и президентът на Либералния интернационал и член на Европейския парламент Ханс Ван Бален, които бяпа официални гости на форума на ДПС.И Уотсън и Бален казаха, че продължават да имат пълно доверие и подкрепа на движението, което е член на партията на европейските либерали, и призоваха за бързо разкриване на нападението срещу лидера Ахмед Доган."Благодаря на Бога, че Ахмед Доган е жив, наистина благодаря на Бога. Ние сме зад вас, тази политическа партия е стабилна, заяви Уотсън
41
0
 
0
 
! Отговори
Докера преди 11 години
siviyatvilk-31Къде пък видя дискриминация спрямо етническите турци ? Аз лично познавам доста такива и мога да кажа , че това абсолютно не е вярно ! Вероятността да наемат образован етнически турчин е същата , каквато е и за българин , арменец или евреин . Дискриминацията я осъществяват Доган , Октай и сие , като насаждат в главите на по -податливите мисюлмани именно идеята , че са дискриминирани! Защото така оправдават съществуването си и легитимират дейността и далаверите си !
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дал!Ако Доган,Първанов бъдат пенсионирани Ти ли ще управляваш България?!НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ПОДОБНО НЕЩО.Вие сте крадци!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Te turcite kato che li ne razbraha che DPS samo kradut ot tqh, komunisti ne po-malko ot BSP.Taka i taka nqma nujda ot turska partiq, prosto zashtoto diskriminaciq sprqmo Turci v BG nqma, 90% ot naroda gi smqta za trudoliubivi hora.
38
1
 
0
 
! Отговори
Нурхан-Кърджали преди 11 години
Зор няма сике сике ще ни подкрепите нас ГЕРБ - НПСД Ердоган е с нас .Може и да съм Татарин но Ердоган и Вежди и Бойко с мен е...съм на останалите....
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички Българи с газови пистолети опрени в челото на Тиквата и Шестака Повтарям ГАЗОВИ не ИСТИНСКИ пък каквото стане
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турските разузнавателни служби залагат на Касим Дал да продължи успешно политиката им на разделяне и турцизация на района с ясната цел не просто да имат икономическо влияние на Балканите, а да си възвръщат полека лека и територии. Косово им е като пътеводна звезда. Те са упорити и постоянстват в целите си и смяната на правителствата не сменя приоритети им. И ако някога влязат в ЕС, терена ще е готов.
35
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 11 години
До Нурхан-КърджалиВнимавай какво си пожелаваш - може да се случи , и тогава много бързо ще попаднеш в обятията на райските девици , защото няма да имаш време да стигнеш до Анадолския рай !