От БСП се изплашиха от протеста пред НС

Спрете, може да се напише опасна глава от българската история
Обновена: 21 фев 2013 14:13 | 21 фев 2013 14:13,
71
От БСП се изплашиха от протеста пред НС
Николай Младенов. Снимка: БТА

Получаваме информация за насочване към София на платени протестиращи, държавни служители, селскостопанска техника, заяви Ангел Найденов, което предизвика бурни възгласи в зала. По негови думи всяка една партия в НС има свои привърженици и няма пречка всички те да призоват своите симпатизаннти.

Давате ли си сметка какво ще се случи в този случай, попита риторично депутатът. По негови думи действията на управляващите са опасна игра, която може да доведе до тежки последствия. Той беше категоричен, че единствените, които имат сметка от хаос, безредици и кръв са управляващите.

Ако ситуацията в страната не ви интересува, заинтересувайте се от хората, призова депутатът.

Спрете този театър, който може да се превърне в опасна глава от българската история, допълни още Найденов. По негови думи отговорността за случващото се в страната е на отсъстващия премиер, на вътрешния министър и на кабинета.

Отидете си с достойнство и спрете това, заяви той.

Веднага след него думата взе друг народен представител от Коалиция за България Георги Пирински, който настоя за отговори от мнозинството какво се случва навън.

Вие лично носите отговорност да не се стигне да ескалация на напрежението, обърна се Пирински към Цецка Цачева. Той обвини лидера на РЗС Яне Янев, че ГЕРБ го използва да организира протестите.

Същият многоизвестен народен представител сега организира това, което вие искате, отсече Пирински.

Силно съм притеснен от това, което се случва в момента. Чуваме серия от изявления на БСП, които заплашват протестиращите, скочи външният министър Николай Младенов. По негови думи става дума за партия, която много добре образува машина за репресии, която знае как се взривяват църкви.

Това е дълбоко конспиративна партия, която отдавна трябваше да бъде забранена, скочи остро Младенов. По негови думи само така е можело да се изгради автентична левица. Той не спести острите си думи по адрес на БСП.

Изправете се и кажете: Вашето време свърши безвъзвратно, обърна се Младенов към левицата. Той скочи и на десницата, която ”услужливо напуснала дебатите”. По негови думи и те принадлежат към същата бивша комунистическа партия.

Същите тези сини, които сега свалят това правителство, свалиха правителството на Филип Димитров и свалиха всяко правителство, което се опита да направи промяна, заяви още той.

Младенов заяви, че е горд от действията на мнозинството и на правителството в доста патетичен завършек на словото си.

Техните комплекси не може да бъдат комплекси на цялото българко общество, заяви той. По негови думи всички депутати от ГЕРБ са изтърпели обидите и интригите на ”подсвиркващите хора от ляво” и ”липващите хора от дясно”.

Ние ще продължим да бъдем заедно и никога лявата олигархия не трябва да управлява тази страна, завърши прекалено емоционално Младенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Всички партии в момента се стремят да разединят хората и да натрупат дивиденти. "Разделяй и владей". Не позволявайте да се подмени дебата за мизерията на обикновения човек с политическа риторика и разправия на тема партии. Народя трябва да е обединен, за да е силен. Всеки има правото да харесва едни или други, но нека всички застанем зад един идеал. Нека хората имат възможността да живеят нормално в собствената си държава.Ако имаме единна визия -политиците ще се съобразят и леви и десни.
52
1
 
2
 
! Отговори
ПСИХИАТЪР преди 11 години
ДО Анонимен 61 - не си пиеш редовно хапчетата, червен ***!!! Пак се разпищяха истерично *** /начело с животновъдната ферма от съсели, маймуни и широкоусти манолки/. Гражданската война много ги плаши, защото точно те ще бъдат изметени!!!! Те от добро не разбират!!!
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо всички ги е страх от свикване на Велико народно събрание?Защо не се пише нова конституция?
50
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИЯ КОМЕНТАР Е ПЛАТЕН ОТ ГЕРБ,И ТЕ ЗАСЛУЖЕНО НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ ГИ УБИВАТ,А ГЕРБ Е ПРЕДАТЕЛСКА ПАРТИЯ !!!!!!!!!!
49
0
 
3
 
! Отговори
roslio преди 11 години
До Анонимен 58Не се притеснявай да теглим парите си от банките, ние и без това вече нямаме пари за теглене, а и кредити вече няма кой да ти даде с 300лв на книга заплата
48
3
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Странна работа, а защо тогава точно ГЕРБ е пълна с "бивши" комунисти, редови и партийни секретари, комсомолски активисти, ДС-агенти, ВКР-та и обикновени доносници. Защо бизнесите на Борисов и прибжлижените му са оплетени като свински черва с бизнесите на ***,СИК,ВИС,Мултигруп.
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търговските банки в БГ се възползваха от политическата ситуация и побързаха да намалят лихвите по депозитите и разплащателните сметки, но не пипнаха лихвите по кредитите!Хора теглете си парите от банките, че и за тях иде криза!
46
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Требе да се пусне кръв на *** щото иначе ще ни изтребят.
45
3
 
16
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Комундури, колкото и да продължавате да творите идиотизми тук, вече ако сте малко поне интелигентни се сещате,че сте хванали пътят на забравата и това е неизбежно, с простотията си си докарахте крахът, сега вече бг свестният народ ви скова последният ковчег.
44
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До платените от БСП писачи : Цял живот ще пишете по форумите глупости срещу почти за без пари и ще си мислите ,че таковате дявола докато лети . Безмозъчни същества като вас срутват страната , заради шепа стотинки ! Заради вас страдаме всички разумни хора , които имаме ясен план за нашето и на децата ни бъдеще ! Ясно е ,че глупакът крещи силно , защото няма какво смислено да каже ! Хайде вървете , четете , учете и тогава пишете тук !
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тепърва ще се страхуват тези национални предатели.Всичко сега започва.Народния гняв е по улиците.Не го предизвиквайте.
42
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тепърва ще има от какво да се плашите, БСП - национални предатели!!!
41
23
 
17
 
! Отговори
До 47 Ива преди 11 години
Какви ги сънуваш? Няма интелигентен човек, който да гласува за ГЕРБ - и сега и преди през 2009-та.
40
5
 
22
 
! Отговори
изразяващ мнение преди 11 години
Браво на Младенов! Скоро няма да има електорат тази мафиотска, пенсионерска, крадлива предателско - ДПС-арска "политическа партия". Да живее България и бълг. народ без никога вече лявата олигархия !!!
39
16
 
37
 
! Отговори
Ива преди 11 години
Бойко ще спечели изборите.Всички интелигентни хора ще гласуват за ГЕРБ.Няма да допуснем комунистите и турците на дойдат на власт.
38
7
 
24
 
! Отговори
петър преди 11 години
тези от БСп са страхливи , много страхливи. Тях ги е страх да не са във властта , защото ще има възможност да ги разследват , да им отнемет краденото, да ги пратят в затвора , а те са свикнали да живеят в лукс . Иначе са мързеливи и некадърни, но алчни , безмислено алчни.
37
2
 
9
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Време е Младенов.Обиколи БКП,ДС,СДС,Европейският Парламент,Израел/ като евреин/,ГЕРБ!Ме останаха много полтически сили.Та реших да организирам политическо ТОТО. Та къде ще кацне този път.
36
12
 
9
 
! Отговори
безименен преди 11 години
Боико пак докара нещата до сврьх напрежение---това дето го говори за Доган си е чиста грешка ,а па прасета и овце по жьлтите павета си е жива дивотия ,Цветанов се опита да обиди цялато опозиция и то един по един лично ,то това ,ако е политика ,на това му се вика нагнетяване на напрежение , отделно всеки знае за избирателните списьци тьпкани с ,,мьртви,,души,, наи-вероятно кипи подготовка за манипулация...на гладен и беден народ една искра му трябва ...
35
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Васил Иванов е сериозен разследващ журналист, срещу когото на няколко пъти е имало опити за атентат. Току що потвърди в национален ефир, че поръчките срещу Борисов даже са две, и че в момента свалянето на Правителството е станало със съдействието на енергийната мафия. Нещо, което беше ясно за който може да мисли. Не се ли чудите как така ви фръкнаха изведнъж сметките нагоре рязко???
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ганка КоеваГанке, те тея днешните са за друго тука. Не са от предните дни. Ако не си разбрала кой за какво се бори, вземи се осевери