„Атака“ внася решение в НС за национализация на ЕРП-тата

Сидеров: Трябва да се гласува за програми, а не за харизма
Обновена: 4 мар 2013 19:20 | 4 мар 2013 19:20,
310
„Атака“ внася решение в НС за национализация на ЕРП-тата
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БТА

"Атака" ще предложи в сряда Народното събрание да обсъди проекторешение, с което да възложи в едномесечен срок правителството да предприеме действия за отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества, да прекрати приватизационните договори с тях и имуществото им да се върне в активите на държавата, съобщи лидерът на партията Волен Сидеров.
 
Шести март е първата сряда от месеца, когато опозицията има право да предлага точки в дневния ред, които влизат в програмата, без да се гласуват.

Последствията за България от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни, коментира Сидеров. Той допълни, че дори дружествата да съдят държавата, техните нарушения са толкова големи, че при една добра защита от българска страна държавата ще спечели делото.

Не разбирам отвращението към национализирането - то не трябва да се превръща в идеологема, а е инструмент, отбеляза лидерът на "Атака".

Волен Сидеров подчерта, че на предстоящите избори трябва да се гласува не за нечия харизма, а за програми и идеи. Той посочи, че "Атака" обмисля вариант да даде възможност на граждански комитети да излъчат свои кандидати за депутати, които партията да включи в листите си.

Това е един от начините да бъдат лансирани качествени хора, но те не трябва да са задкулисно обвързани с политическа сила, допълни лидерът на "Атака", цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
0
 
0
 
! Отговори
селка преди 10 години
Абе, тоз ненормалник за к'ви "приватизационни договори" говори? Няма ли най-накрая да му обясни някой, че таквоз животно е в МИНАЛОТО!
200
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА - ПОБЕДА,ВОЛЕНЕ ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ,ТИ СИ НАШИЯТ ВОДАЧ,ТИ СИ ИЗРАЗИТЕЛ НА НАРОДНОТО СТРАДАНИЕ И ЖЕЛАНИЯ,ТИ СИ ЕДИНСТВЕНАТА НИ НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ! НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР!!!!!!
199
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите още не различават Роми от Турци , тоест в България има Роми-Християни , означава че Балгарите също могат да се нарекат ''***''
198
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 225Vie i Vashite losungi ste vredni i opasni. Ne Vi pojelavam da bade ubito vasheto semeistvo no bih iskala da znam che ste v zatvora.
197
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Национализация сега!Всеки който говори за още повече либерализация трябва да бъде убит заедно с цялото му семейство!
196
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен - премиер!
195
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До калинаИмето Калина се превърнало в символ на некомпетентност и корупция!
194
1
 
0
 
! Отговори
болен преди 11 години
"Моята програма се намира някъде между ушите ми, ама там празното пространството е много голямо! Не зная, дали ще си намеря програмата???
193
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 213Absolutno ste prav rasbira se !Sasto balgarite ne mogat da misljat ?? Tova e koeto boli ! No kakto se kasva- vseki narod si saslujava upravata
192
3
 
10
 
! Отговори
Bulgarin преди 11 години
Волен е най-добрия български политик
191
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СИДЕРОВ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
190
7
 
17
 
! Отговори
Марина преди 11 години
Българските стратегически сектори трябва да бъдат върнати в български ръце. Само Сидеров може да направи това, защото доказа през годините, че е неконтролируем.
189
10
 
3
 
! Отговори
до 202 преди 11 години
Пълна лъжа,БТК НЕ БЕШЕ печеливщо държавно предприятие преди приватизацията:калпав продукт (молбичка и чакане за фикс.тел,30000 калпави лелки,неориентирано към клиентите и пазара). След приватизацията: ориентирано към пазара,разнообразни и евтини услуги,повече конкуренция,обслужване на клиента, само 6000 ефективни служители,нови технологии. Затова и цената сега на БТК е много по-висока от преди приватизацията,сравнението е от земята до небето. БТК сега е съвсем различно дружество.
188
5
 
1
 
! Отговори
до 210 пак199 преди 11 години
Единствената функция на държавата е сигурността (вътрешна и външна) и съдебната система, всичко друго икономическите агенти ще си постигнат сами, ако не им се пречи с *** държавни регулации, не му бери грижа. Адам Смит - богатството на нациите зависи от демокрацията, законността и личния интерес. Функцията на държавата е в законността (точно това куца в БГ днес, всичко друго е последица от този съдебен недостиг).
187
1
 
1
 
! Отговори
199 до 210 преди 11 години
а недей всички да са държавни! От твоите писаници да вземем примерно здравеопазването. Що, какво му е лошото да има 50 Токуди и нито една държавна болница,нито една! Токуда-чисто,възпитани лекари,апаратура,процедури. Това може да стане само с личен интерес и инвестиции, само частна болница може да бъде такава, няма друг начин. Ще кажеш плаща се, ами плаща се,по-добре директно, отколкото през кюпа НЗОК. Здравето на човек е важно, какво е различното с доматите и салама?
186
1
 
1
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ИМАМЕ ИЗБОР- АКО ОТ ДКЕВР КАЧАТ ТАКСА ПРЕНОС ОТ 17 НА 50 ЕВРО - ЦЯЛАТА ЕНЕРГЕТИКА ЩЕ ФАЛИТА...- НО АКО:1. ВСИЧКИ "ИГРАЧИ" ОБЯВЯТ ЕДННИ ЦЕНИ2. "ИГРАЧИТЕ" СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ ПРЕНОСИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ3. СПРЕ СЕ НЕПОЗВОЛЕНАТА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ И КРЪСТОСАНОТО ФИНАНСИРАНЕ4. БЕЛЕНЕ ПРОДАВА ТОК ПО 7ст.5. НОРМИРАНА ПЕЧАЛБА В ЕНЕРГЕТИКАТА ДО 5%- СВОБОДНИЯ ПАЗАР ЩЕ ОТСЕЕ ***... И ЦЕНАТА ЩЕ ПАДНЕ ДВОЙНО!!!
185
1
 
8
 
! Отговори
До 199 и 200 преди 11 години
Нищо не си разбрал друже от икономика. Всички стратегически отрасли трябва да са държавни, трябва да има и държавни предприятия, защото болници, училища, пътища, култура, наука, ... не могат да се правят само от данъци. В северна Европа 65% от иддустрията е държавна и там хората живеят най-добре и са с най-високи доходи, като пример Финландия. А неолиберализма, който приехме от САЩ е добър, но само за тия, които водят войни, печатат долари и експлоатирват света.
184
6
 
9
 
! Отговори
Браво на Волен! преди 11 години
Колкото искате го оплювайте, той не е свръх човек и може и да допуска грешки, но едно е сигурно, че е сърцат българин и засега от всички там най-много държи на България!Волен е смел човек! Рядко са такива като него!
183
7
 
2
 
! Отговори
калина преди 11 години
Боже, вярвате ли че Сидеров е бъдещият месия ? Той е последователен в това което говори, и на тази въдица се хващат много българи. Но е толкова радикален, че може да се превърне в детонатор. В политиката са нужни умни, почтени и мъдри хора. Но такива няма да си изберем, защото няма коъ да ни ги предложи, а и ния с примитивното си мислене гласуваме не "за" тоя или оня, а с "не" за този който мразим. бедни ми народе, който толкова обичам дори хулиганските футболни агитки и дори чалгаджиите.
182
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не мога да разбера защо Чез и Е.ОН не проверяват така както Водата- обявяват че ч сряда еди кой си ден, еди колок си часа, на този месец ще дойдат. и всеки си прави сметаката. А вместо това правят годишно изравмняване. Даже съдът ги осъди и те пак продължават. да не правят месечно излисление.