Достойно е да се оттеглим, смята Милена Дамянова

Зам.-министърът на образованието е депозирала оставката си пред Борисов
12 мар 2013 11:04,
61
Достойно е да се оттеглим, смята Милена Дамянова
Зам.-министърът на образованието Милена Дамянова. Снимка: Булфото

Зам.-министърът на образованието Милена Дамянова е подала оставка.

„Депозирала съм оставката си при премиера в оставка Бойко Борисов и се надявам, че тя ще бъде подписана, защото смятам, че така е достойно, а аз съм и член на политическата партия ГЕРБ“, коментира тя по повод на медийни информации, че ще е министър на образованието в служебния кабинет, предаде БТА.

„Моите основни цели бяха да работя с премиера Борисов, с Йорданка Фандъкова като първия министър на ГЕРБ за образованието, както да работя и за управленската програма на ГЕРБ“, заяви Дамянова.

След като гражданското общество реши да свали доверието си от управляващата партия, е редно и достойно всички да се оттеглим, коментира тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Милена Дамянова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
az sum преди 11 години
До Oleee : I oshte mnogo porazii sa ''izmisleni'' i sled tova oficializirani dokumentalno ot tezi kalinki v obrazovatelnoto.Za vseobshta jalost! Tejko i gorko na decata i na uchitelite.
54
0
 
1
 
! Отговори
мазало преди 11 години
Назначиха най-гнусните директори за Началници РИО. Те се окупираха с най-гнусните учители, които назначиха за директори. Те пък се обкръжиха с *** учители и всичко стана мазало.
53
0
 
0
 
! Отговори
стратегии преди 11 години
Тъй като директорите изведнъж се видяха с много пари (проекти)и им хареса, сега се чудят как да се окупират. Но, образованието буксува и за да се оправдаят, че правят нещо започват едни простотии (сратегии), как да товарят учителите.Отивайки при Дамянова клакьорите от РИО ѝ предлагат бълвоча си и ТЯ ко да прай, адееее ша го направим. Да, ама ефект - нула.
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази пък коя е? И тя министърка. Ех, този Буда къди ги намира тези к--рволетки. Коя от коя по-*** и по-корумпирана и алчна. И сега ще си скъсат г-за за да спечелят отново.
51
0
 
8
 
! Отговори
ГРЯХ преди 11 години
След като искате да вкарате и четири-годишните в образователната система, редно е не само да подадете оставка, но и да се скриете някъде без да се показвате. А за това дали за това предложение е имало облаги, не знам, но ако не е, то значи отгоре на всичко сте и ***!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо гербери , когато някой пише срещу вашето тъпо правителство и вие реввате :бсп , дпс и т,н, ?Това , че народа не харесва изключително вредното управление на ГЕРБ не прави никой комунист , имам усещането , че ви плашат с това : ако ние си отидем комунистите идат и вие го повтаряте като мантра в захлас - това вече е опасно за вас самите - пречи ви да разсъждавате ! в България освен русофили и американски слуги има и БЪЛГАРИ , моля ви не правете заключения наблюдавайки Вожда си !
49
2
 
7
 
! Отговори
Лили преди 11 години
Омръзна ми да гледам травестити !...
48
2
 
7
 
! Отговори
тц,тц,тц............ преди 11 години
Не се оттеглихте, хората ви биха шута! Нека наричаме нещата с истинските им имена!
47
4
 
8
 
! Отговори
Фън Шуй преди 11 години
Така е излеждала баба Яга на млади години
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно защо никой не казваше преди 4 години нищо лошо за Вожда?Всички тук му удряха по едно хвалебствие и след това пишеха колко са чисти пред закона с надеждата Органите да го прочетат.А когато аз написах вместо името Му " Вожда "бях оплют от верноподанниците...коко-кандидат за активен борец срещу гербаджизма и цвъковизма.
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно защо никой не казваше преди 4 години нищо лошо за Вожда?Всички тук му удряха по едно хвалебствие и след това пишеха колко са чисти пред закона с надеждата Органите да го прочетат.А когато аз написах вместо Вожда името Му бях оплют от верноподанниците... коко-кандидат за активен борец срещу гербаджизма и цвъковизма.
44
3
 
6
 
! Отговори
Сивка преди 11 години
В това правителство всеки работеше за нещо друга за някой друг, само не и за държавата, за народа. Нямаше нищо достойно във всичко това. Дори и оставката им беше абдикация - в най-трудния момент....изключително ефектен ход. Да, ама народът, колкото и да обедня, все още не е започнал трева да пасе. Разбира и от ефектните ходове на достойните оттегляния
43
1
 
2
 
! Отговори
Латинка преди 11 години
До Мария Не отдавна. НИКОГА не сме имали. Как можахме да допуснем такова нещо?! И според мен, не бива да им се сърдим на тях, а на самите себе си, дето им дадохме зелника за толкова дълго време. И те си го хапнаха, че и още два-три зелника си изкараха на наш гръб. Нагушиха се, уядоха се, опоскаха де що докопаха и сега достойно се оттеглят. И това, ако не е дебелашки цинизъм, здраве!
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая ако ми даде 100 лева може и да я опъна...и 2 водки
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 38Напиши я тази тъпотия още веднъж! Това на партийните събрания ли ви го казват? Имали някакви дуги изисквания за членство в партийката ви освен човек да е пълен ***?
40
5
 
14
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Толкова некомпетентно правителствто като това на ГЕРБ отдавна не бяхме имали. В условия на едноличен режим успяха да опоскат държавата до дъно, че и вътрешния дълг увеличиха. Тази поредна калинка обаче е направо трагикомична "моята основна цел като зам министър на образованието бе да работя с Бойко Борисов и Фандъкова..." край на цитата! А пък аз си мислех, че е работила за българското образование?!?
39
1
 
13
 
! Отговори
Oleee преди 11 години
Малеййй и тая калинка ми говори за достойнство... Пази боже сляпо да прогледа. Тая същата която предложи 14г. деца да съдят родителите си... Тая същата, която директорите на училища и пишеха учебните програми... Тая същата, според която учениците ще решават наравно с учителите и ще им пишат оценки... Тая същата, която направи един куп безобразия...
38
3
 
17
 
! Отговори
българин преди 11 години
Никога повече не те искам на никакъв пост, по-висок от контрольорка в автобус!
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отива си най-лобисткото правителство, едно правителство от слуги, които си мислеха че работата им е да одисват на капризите на един самозабравил се егоцентрик, едно правителство което откровенно не работеше за обикновенния човек в тази държава, едно некадърно правителство, което беше страшно далече от проблемите на хората...
36
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА !!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА БОЙКО И ГЕРБ !!!