"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ

„Ако получим подкрепа, естествено е мен да номинират за премиер“
Обновена: 1 апр 2013 14:32 | 1 апр 2013 14:32,
209
"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

"Атака" внася сигнал за нарушенията на ЧЕЗ до ръководителя на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него по този начин ще има яснота в ЕК, че ЧЕЗ не е почтен инвеститор, засегнат от България, а че тази компания извършва нарушения, монополизира продажбата на тока и увеличава цените неоснователно. От "Атака" ще помолят Зинаида Златанова да им организира среща с еврокомисаря по енергетика, за да му връчат и на него папката с нарушения на ЧЕЗ и да му обяснят ситуацията с монополите в България.

Инициативата ни е в отговор на оплакването на чешкия премиер в ЕК, че има преследване срещу ЧЕЗ, обясни Волен Сидеров. Според него за това твърдение няма никакво основание, защото има само законни проверки. Сидеров смята, че е странно, че няма никаква реакция от страна на българското правителство.

Още по темата
Нашият живот е хванат в примката на чуждите колонизатори, компании, които монополизират определени сектори и по тези схеми се източва огромна печалба, коментира лидерът на "Атака" и допълни, че тази картина националистите смятат да представят на еврокомисарите.

Те очакват от страна на ЕК отговор в максимално кратък срок, който да послужи на следващия кабинет да подходи отговорно към темата с монополите и са парира пропагандни нападки срещу България.

Сидеров призова всички, които са кандидати за премиери, ясно да заявят позициите си по отношение на монополите и на доходите на хората. Ако получим достатъчно подкрепа, естествено е "Атака" да номинира мен като премиер, но при мен нещата са ясни, с конкретни идеи и план график, отбеляза Сидеров, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: Волен СидероватакаЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименВолен- в тоалетната
92
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен е абсолютно неспособен да бъде премиер! Единствено с тази национализация може да върне комунизма и тогава ще видите интернет, ама през кривия си макарон! Ще видите Европа- ама друг път! Ще си затънете в мизерните си черни тениски и ште ревете, единственото ви забавление ще са голите снимки на вашия вожд!
91
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атака - Победа
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами когато получавахте парите беше честен инвеститор всеки идва за печалба
89
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще се разкатае фамилията на крадливата политическа пастмина, малко остана! Волен Премиер! Треперете национални предатели, родоотстъпници и крадци, крайно време беше!!!!
88
8
 
6
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
Честит празник(1.04) Волене.
87
4
 
11
 
! Отговори
Волен премиер! преди 11 години
Защо официалната власт в лицето на правителството не внася този сигнал, а г-н Сидеров? Продажници!!! Волен премиер!
86
4
 
11
 
! Отговори
1 преди 11 години
Волен премиер
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СМЯХ И ПАК СМЯХ Еми силен е ако се сравни със СДРастите, те я вържат 2% я не, и пак ще ги натикат със американска протекция в парламента.
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Hora, makar i tolkova mnogo razedineni, glasuvayte, che tolkova malko ostanahme!
83
0
 
17
 
! Отговори
Волен преди 11 години
Чешкия премиер се оплакал пред ЕК и Волен нанася ответен удар с кирливите ризи на ЧЕЗ, така се прави г-да и г-жи депутати, това се нарича "защита на националния интерес", можете да намерите значенията на думичките в тълковния речник.
82
14
 
8
 
! Отговори
ДОБРЕ ЧЕ преди 11 години
Добре че тука АТАКИСТИ реално няма а е копи пейст един двама *** дето се радват на атака и издигат безумни лозунги...то вашето си е АНТИРЕКЛАМА бе пичове :)
81
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
волен ползва телевизия алфа, за да си облъчва вас, дето грам не можете да мислите.. а и аматьорска журналистика не ми се гледа
80
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе атакисти луди, вземете си направете една фирма и кандидатствайте за концесията на златото като е толкова печелившо. ама не е и вие много добре го знаете а и сте неспособни
79
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-големият ПРАЗНОДУМЕЦ! Ама няма грам покритие на думите...
78
4
 
22
 
! Отговори
Митьо преди 11 години
Най е лесно да се плюе по хората. И аз смятах Волен за краен, но да видим другите партии от бившият парламент какво направиха:1. Костов продаде Мариците;2. БСП и ДПС са заложили сметките ни като гарант;3. ГЕРБ продадоха държавният дял на ЦКБ, респективно ***.4. АТАКА сигнализират ЕК за нарушенията на ЧЕЗ, които са очевидни. Е, извинете, обаче дори да е популизъм, действието на АТАКА е в интерес на страната ни. Аман от продажници толкоз години да ни грабят :(
77
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знам, че от много лъжливи политици до сега, на много от хората им е трудно да повярват в някой.....не сме виновни за това, но ако допуснам на изборите националните предатели пак да дойдат на власт, ще сме си виновни този път....Атака е най-адекватната и добрата алтернатива на всички до сега...която не е само на приказки, а и на действия, като сигнала в ЕК например
76
0
 
6
 
! Отговори
СМЯХ И ПАК СМЯХ преди 11 години
Най-силен ръст бележи Атака от 1.9% на 5.5%ХОХОХОХОХОХОХООХОХ ''СИЛЕН РЪСТ''
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров: Златодобивът в наши ръце,така вдигаме рязко доходите!Страната ни е богата, а не можем да се ползваме от природните дадености. Тези фирми, които се занимава със златните залежи, изпомпват печалбата, защо правителството не спре тази концесия?! Редно е да си върнем добива на благородния метал.
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА: Добивът на подземни богатства да премине в държавни ръце! В момента цялата печалба от добива на подземни богатства се изнася в чужбина заради неизгодните за държавата концесии, сключени от българските правителства през последните 20 години.