"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ

„Ако получим подкрепа, естествено е мен да номинират за премиер“
Обновена: 1 апр 2013 14:32 | 1 апр 2013 14:32,
209
"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

"Атака" внася сигнал за нарушенията на ЧЕЗ до ръководителя на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него по този начин ще има яснота в ЕК, че ЧЕЗ не е почтен инвеститор, засегнат от България, а че тази компания извършва нарушения, монополизира продажбата на тока и увеличава цените неоснователно. От "Атака" ще помолят Зинаида Златанова да им организира среща с еврокомисаря по енергетика, за да му връчат и на него папката с нарушения на ЧЕЗ и да му обяснят ситуацията с монополите в България.

Инициативата ни е в отговор на оплакването на чешкия премиер в ЕК, че има преследване срещу ЧЕЗ, обясни Волен Сидеров. Според него за това твърдение няма никакво основание, защото има само законни проверки. Сидеров смята, че е странно, че няма никаква реакция от страна на българското правителство.

Още по темата
Нашият живот е хванат в примката на чуждите колонизатори, компании, които монополизират определени сектори и по тези схеми се източва огромна печалба, коментира лидерът на "Атака" и допълни, че тази картина националистите смятат да представят на еврокомисарите.

Те очакват от страна на ЕК отговор в максимално кратък срок, който да послужи на следващия кабинет да подходи отговорно към темата с монополите и са парира пропагандни нападки срещу България.

Сидеров призова всички, които са кандидати за премиери, ясно да заявят позициите си по отношение на монополите и на доходите на хората. Ако получим достатъчно подкрепа, естествено е "Атака" да номинира мен като премиер, но при мен нещата са ясни, с конкретни идеи и план график, отбеляза Сидеров, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: Волен СидероватакаЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Златодобивът в български ръце е единственият сигурен начин България да излезе от перманентната икономическа и финансова криза, в която живеем вече две десетилетия. Волен Сидеров нееднократно заяви че страната ни разполага със злато за около 793 млрд. долара, или прогнозно около 18 000 тона от скъпия метал при добив от 445 гр/тон! Отделно в недрата има сребро за близо половин милиард долара!
72
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Волен му харесвам това, че не казва само "какво" ами и "как". Сега доколко "как" е изпълнимо, не знам, но то кой ли от нас знае...А Съсела, Тиквата и Пръмова само обещават това и онова, но веднъж не чух как ще стане
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България има злато за 793 млрд. долара!Единственият политик, който настоява златодобивът да се върне в държавни ръце, е лидерът на АТАКА Волен Сидеров. В рамките на работата на два парламента вече националистът иска държавата да прекрати порочните концесии на подземните ни богатства и парите от тях да влизат в хазната, а не да потъват зад граница.
70
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствено АТАКА настоява концесиите на подземните ни богатства да преминат в държавни ръце, което е единственият сигурен изход от икономическата и финансова криза, в която живеем през последните 23 години.Извличането на златото от находището в Челопеч от чужда, небългарска компания, е най-голямата кражба в историята на България.Находището в Челопеч, което се източва от канадците, е едно от най-големите в Европа.Канадците от Дънди печелят $ 1,154 млрд. от златодобива, България 6,6 млн. лв.
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега онези, които вещаеха спад в доверието към АТАКА са подвили опашки, съзнавайки, че на предстоящите парламентарни избори патриотите може да се окажат водещата политическа сила.
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Националните предатели пак подвиха опашка! АТАКА е във възход. От месеци насам доверието към патриотите се покачва многократно за огромно съжаление на недоброжелателите на АТАКА и на националните предатели. Възходът на партията се доказа и от възторжените скандирания на десетките хилядите българи, които се включиха в шествието за 3 март.
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-достойният! Най-достойната постъпка! Единствения, който не прави четки на чуждите компании, а иска България на българите! Волен Премиер!
66
9
 
5
 
! Отговори
Избирател преди 11 години
Пудела на бойко много се е активизирал...ха..ха само до изборите....После пей сърце.Ще пътува да се лекува в ГДР с Луфтханза и ще ходи по парижките хотели да пръска куфари с пари като арабски шейх.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
72, след време ще разбереш какво е без партии, надевам се да доживеем и да пишем пак из нета. А дотогава ще се гласува за Атака, до следващата и т.н.
64
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен му отива да е президент, ама негова си работа.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 62Хахаха, и каква ще ни е формата на управление като се забранят партиите? Тва, дето го казваш е ба/ти утопията... Къде и кой ще ги намери тия МОРАЛИСТИ ?!!
62
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА е единствената партия, която събужда българското в българите. БРАВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ!!!ГОЛЯМ БЪЛГАРИН, ГОЛЯМ ПОЛИТИК!!! Да живее България!!! АТАКА !!!ПОБЕДА!!!
61
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА е надеждата на поробения народДА ПОДКРЕПИМ АТАКА !!ДА ПОДКРЕПИМ ВОЛЕН !!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!
60
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самият факт, че стотици хиляди се събудиха от опойващото обезличаване на България благодарение на АТАКА и най-вече на Волен е знаменателен! Да живее България, да живее българската АТАКА, да живее и Волен Сидеров!
59
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забрана на всички партии, управление от експерти! Атака е бич, не е спасение.
58
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да пребъде Атака! Нека да защитава българските ценности, българската култура, българският език, българщината!
57
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зад АТАКА стоят обикновените честни хора , които обичат България.
56
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Радикалните реформи в здравеопазването, образованието и социалната сфера са също част от целите на партия АТАКА.Развитието на силна българска икономика, създаване на национална демографска програма и ликвидиране на криминалната практика на срастване на престъпността с политическия елит и с правоохранителните органи са други първостепенни задачи на АТАКА.
55
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В програмата на АТАКА са заложени принципите за обединение около патриотичната кауза, подкрепа на източното Православие, противопоставяне на чалгализирането, демонстративната порнография, както и подмяната на българската история в името на чужди интереси.
54
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА е единствената алтернатива на сегашната политическа безидейност и липса на национално отговорно поведение на партиите на прехода.Идеята на АТАКА е да се спаси България от политическата, икономическата и духовната разруха и да съхрани националните ценности и идеали.