"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ

„Ако получим подкрепа, естествено е мен да номинират за премиер“
Обновена: 1 апр 2013 14:32 | 1 апр 2013 14:32,
209
"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

"Атака" внася сигнал за нарушенията на ЧЕЗ до ръководителя на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него по този начин ще има яснота в ЕК, че ЧЕЗ не е почтен инвеститор, засегнат от България, а че тази компания извършва нарушения, монополизира продажбата на тока и увеличава цените неоснователно. От "Атака" ще помолят Зинаида Златанова да им организира среща с еврокомисаря по енергетика, за да му връчат и на него папката с нарушения на ЧЕЗ и да му обяснят ситуацията с монополите в България.

Инициативата ни е в отговор на оплакването на чешкия премиер в ЕК, че има преследване срещу ЧЕЗ, обясни Волен Сидеров. Според него за това твърдение няма никакво основание, защото има само законни проверки. Сидеров смята, че е странно, че няма никаква реакция от страна на българското правителство.

Още по темата
Нашият живот е хванат в примката на чуждите колонизатори, компании, които монополизират определени сектори и по тези схеми се източва огромна печалба, коментира лидерът на "Атака" и допълни, че тази картина националистите смятат да представят на еврокомисарите.

Те очакват от страна на ЕК отговор в максимално кратък срок, който да послужи на следващия кабинет да подходи отговорно към темата с монополите и са парира пропагандни нападки срещу България.

Сидеров призова всички, които са кандидати за премиери, ясно да заявят позициите си по отношение на монополите и на доходите на хората. Ако получим достатъчно подкрепа, естествено е "Атака" да номинира мен като премиер, но при мен нещата са ясни, с конкретни идеи и план график, отбеляза Сидеров, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: Волен СидероватакаЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари