Лили Павлова не въздиша по Борисов, имала си прекрасен мъж

"Не се развеждам, със съпруга ми си имаме доверие"
Обновена: 3 апр 2013 16:01 | 3 апр 2013 16:01,
324
Лили Павлова не въздиша по Борисов, имала си прекрасен мъж
Лиляна Павлова и Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Отличничката в кабинета „Борисов“ Лиляна Павлова категорично отхвърли твърденията, че е влюбена в бившия премиер. В интервю за в. Преса“ бившият регионален министър споделя, че има прекрасно семейство и не се развежда с мъжа си.

„Глупости! Това е абсурдна измислица на жълтите вестници. Скоро и космонавт ще ме изкарат“, казва Павлова в отговор на въпрос дали е  влюбена в Борисов.

„Имаме прекрасни взаимоотношения в семейството. И с премиера си общуваме семейно заедно със съпруга ми. Често заедно вечеряме, имаме прекрасни взаимоотношения“, добавя водачът на листите на ГЕРБ във Варна и Стара Загора. 

На въпрос дали е свила с Борисов второ семейно гнездо в негов апартамент на ул. „Любен Каравелов“, Павлова отсича: „Не, не. Аз дори не знаех, че той има апартамент на „Любен Каравелов“. Добре че излезе в медиите, за да разбера, защото там винаги има една патрулка“.

„Съпругът ми не е ревнив. Беше много сладък моят мъж, когато му казах: „Вече съм на първа страница и на „Галерия“.“ Той ме погледна и каза: „Ама с някакви грозни снимки ли?“ Викам: „Не, с Бойко.“ Отговорът му беше: „А, добре“, казва още Павлова, добавяйки, че в нейното семейство си имат изключително доверие.

Бившият регионален министър споделя още, че и до ден-днешен говори на Борисов на „вие“. Признава, че не е добра домакиня. Мъжът й готви вкъщи, често я изненадва с интересни неща. Майка й също много й помага, особено с отглеждането на детето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари