От ДСБ настояват изборите да бъдат отложени

Партията иска това да стане до отпечатването на нови бюлетини
11 май 2013 18:24, Петя Славова
60
От ДСБ настояват изборите да бъдат отложени
Снимка: БТА

От ДСБ настояват Главният прокурор да поиска от Конституционния съд да отложи провеждането на изборите до отпечатването на нови бюлетини, се казва в изявление на партията.

Още по темата

Откриването на 350 000 фалшиви бюлетини показва, че паралелното преброяване не е достатъчно за провеждане на честни избори, което ние се опитахме да организираме, посочват още от медийния център на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tozi ot snimkata vednaga v zatvora zavinagi .
33
1
 
1
 
! Отговори
Г.-н Електорална еди преди 10 години
В избирателната бюлетина партиите с номера 8,10,27,33,34,35,45 са изписани с по-малък шрифт, което манипулира избора, подобно на ситния шрифт в някои договори.Между тези партии е и ДСБ... Дано това, да не е направено със съгласието на самата партия.
32
2
 
7
 
! Отговори
будали преди 10 години
За 8 милиона бюлетини 350000 брак? Бая некадърна печатница трябва да е. Ама будали много
31
12
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
Някой да не се...полъже,да гласува пак за Ваньо,защото гонили Елена,с кухненския нож.Виж,ако бяха гонили Ваньо,си е друга...работа;можеше и герой да...стане.
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз няма да гласувам за червени гербери, за розови сергейове, за кърваво червени сайдери, за начервени кокуневи, за червиви с пари султани, за зачервени мутри от всякакъв нюанс на червената мафия !!! Аз ще гласувам за децата си и за паметта на дедите си , за БЪЛГАРИЯ ! За единствената дясна нормална коалиция !!! Да живее България !!!!
29
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов, защо не си гледаш жената и внучето, нали уж ви нападнаха тази сутрин в Драгалевци?! Нали уж беше стресиан, и съпругата ти също. Или ви платиха за този цирк от бкп и сега с радост чакаше да лапнеш микрофона точно като х*я на серьогата?!
28
19
 
6
 
! Отговори
не син преди 10 години
*** иска да удължи престоя си на свобода,защото след изборите ще падне имунитета му и ще се засели за постоянно в затвора !
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестите веднага да се насочат в правилната посока- към Р. Петков и Миков- организаторите на отпечатването на недостигащите бюлетини на Станишев. Той от 2 седмици признава , че е загубил и сега търси още гласове. Не по този начин. Като си загубил - достойно е да поздравиш победитвля , а не да плюеш навсякъде.
26
1
 
7
 
! Отговори
Даси преди 10 години
Е те този път ще има политици в затвора.
25
10
 
7
 
! Отговори
работлив преди 10 години
Странно е поведението на прокуратурата,която светкавично реагира на анонимен сигнал от несериозната партия на янето,който за пореден път обръща палачинката-сдс,ГЕРБ,сега отново с комунистите.И президента с поведението си като ,че ли иска да се касират изборите и да има програмно правителство и да се изживява ,колко е велик.И служебното правителство се оказа троянски кон на бсп.Да спасим демокрацията като гласуваме за ГЕРБ.
24
8
 
7
 
! Отговори
разумен преди 10 години
При всяко производство има брак.При отпечатване на 7млн бюлетини.,допустимо е и бракувани бюлетини ,които се съхраняват в печатницата.За комунистите ,доказани конспиратори,терористи,убийци,случая с бракуваните и неизползвани бюлетини е удобен момент за грандиозна и нагла провокация спрямо ГЕРБ.Жалко ,че в деня на размисъл,тв7 воглаве с бареков,ежеминутно облъчва народа с долнопробни лъжи.Още по-жалко ,че към червените хиени от бсп се присъединяват и другите партии-рзс,кунева,атака,дсб.
23
10
 
17
 
! Отговори
Мен преди 10 години
*** и жалката сбирщина около тях са готови на всичко за някой и друг процент отгоре.
22
1
 
17
 
! Отговори
хора с мозък, преди 10 години
просто- БЯГАЙТЕ И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ !!!
21
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да се отпечатат нови бюлетини и да се смени датата на изборите. Все едно, изборите са опорочени и съмнението ще си остане.
20
1
 
10
 
! Отговори
Ъ ! преди 10 години
За "политиците",мангизите,за нас ЦИРКА наречени избори !!!!!!!!!! Всичко одавна е решено горе за нас останалото ТЕАТРО !!!!!!!!
19
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
евтинки провокации, не минава
18
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе ти не си добре! Тези хора са готови на всичко, за да спечелят втори мандат.
17
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе брак! Вярваш ли си като го казваш? Брак с хиксче на мястото за ГЕРБ. Хайде де!
16
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен Вие сте колекционери на глупости, а твоите водачи и на злато!!!Има факти ,записи ,които сами си направихте, от които е видно ,че за ББ няма закони ,няма демокрация ,той е над всичко.Също като Мусолини ,ако знаеш кой е той, стази разлика че Мусолини е бил по -интелегентен от вашщия....Като го гледах по Европа по чуждите телевизии ме беше срам да казвам ,че съм българин МАХАЙТЕ СЕ М......И
15
5
 
21
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Абе що за *** има в тази държава. Не виждате ли, че се подиграват с народа и с гласът му бе хора