Сидеров иска президентът да свика извънреден съвет

Това е бягане на отговорност, смята лидерът на Атака
Обновена: 11 май 2013 21:00 | 11 май 2013 19:07, Петя Славова
127
Сидеров иска президентът да свика извънреден съвет
Сидеров. Снимка: Булфото

След скандала с нелегалните бюлетини Волен Сидеров поиска президентът Росен Плевнелиев да свика извънреден съвет вечерта преди деня на изборите.

На този съвет главният прокурор трябва да докладва ситуацията, установените факти, какво се върши и какви разпити текат, служебният премиер трябва да огласи договора с печатницата и да докладва какви условия има в него, посочи Сидеров. Според него ЦИК трябва да вземе решение, което да гарантира максималната честност на изборите.

Служебният премиер Марин Райков вече трябваше да бъде разпитан при прокурора, защото той е отговорното лице, което трябваше да осъществи контрола върху отпечатването на бюлетините, смята Сидеров. Според него няма такъв контрол от страна на Марин Райков и служебният премиер трябва да бъде подведен под отговорност за неизпълнение на служебно задължение, злоупотреба или безстопанствено отношение. Волен Сидеров не смята, че може да става въпрос за бракувани бюлетини, тъй като количеството е прекалено голямо. Освен това в договора би трябвало да има текст, който регламентира допустимото количество брак.

Това разкритие на прокуратурата е първото по рода си, и досега е имало опити, и то успешни, за фалшифициране, но сега има яснифакти, коментира лидерът на "Атака". Трябва да има разпит и повдигане на обвинения към служебния премиер, разпит и обвинение към собственика на печатницата и към поръчителя, категоричен е Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко,Цецко,Касим Дал и Корман Исмаилов все още си живеят в измисленият свят на лентички,Audi A8, Крайслери с антенки, платени журналисти и покорни нему институции !Вчера си вземaха за цял живот спомен от трите най дългото !
52
1
 
8
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Всеки, който не е от мутрите или от комунистите все болен мозък ли ще го наричате? И е прав човека, че в България са най-високите лихви в Европа и най-мутренските банкови институции. Трябва да се разръчка здраво и корумпираната пасмина от съдии и прокурори. Трябва наистина да се вземе спешно решение как да се противодейства на монополине и как да им се изземе превилегията да ограбват народа защото сме на ръба на нещо страшно. Гражданския мир е сериозно разклатен, а хората са на ръба.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЕКА НА ТОЗИ СЪВЕТ ОСВЕН НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ПОКРАЙ ИЗБОРИТЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ И НА ПРЕСТЪПЛЕНИТА НА БАНКОВИТЕ ИНСТИТУЦИИ КОИТО С НАЙ-ВИСОКИТЕ ЛИХВИ В ЕВРОПА НИ ПИЯТ КРЪВТА. НЕКА СЕ ОБСЪДИ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА МОНОПОЛИСТИТЕы КОИТО МАРОДЕРСТВАТ ХОРАТАы ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЯМА ДА СЕ СВЪРШИ ДО ТУК. СВАЛЕТЕ ЛИХВИТЕ ПОНЕ НА НИВОТО В ИСПАНИЯ ИНАЧЕ НАРОДА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СТАЧКУВА И ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ЕКСЦЕСИИ.
50
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
abe toq bolen mozak koi ligo slusa beeeeeee
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Царя щеше да ви оправи - е да, оправи ви, ама ан*лно! Костов ви оправи като ви изяде пенсиите и окраде България. Станишев в комбина с Доган ви оправиха. Бойко-побойко мутрата ви оправи колкото всички останали заедно. Волен дето без да е на власт ви оправя (пак ан*лно), ама искате да ви оправя и като смуче още повече пари.Не знаете какво искате!
48
12
 
7
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Волен е турски слуга, неговата "партия" е инжинирана с една цел - да тунингова напрежение и да може да поддържа страха у простолюдието. Волен и Доган са комбина, това не е тайна!
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da se svika savet zashto takiva kato teb vzimat po 36 xiliadi leva na mesec i xodiat v chyjbina za smetka na nashia tryd i danaci ,tezi pari gi vzimate ot vremeto na predatelia ivan kostov bezvazmezdno za ciala godina smetnete kolko sa dami i gospoda a na den po 1200 leva provete zakona .
46
12
 
7
 
! Отговори
Ба си преди 10 години
Само викове и крясъци и нищо налице. А в същото време държа 4 години Бойко и Цвъцко за меките тъкани около слабините. Е не може да не му се признае че спря ИНВАЗИЯТА НА ТУРСКАТА АРМИЯ. Болен мозък си Волене или пък си си ОК
45
11
 
8
 
! Отговори
? преди 10 години
Сидеров не беше ли с Тиквата в предния парламент, я да видим колко председателя на комисии имаши, че и зам. председател на НС! И квоооо?
44
23
 
11
 
! Отговори
пилигрим преди 10 години
Сидеров е суетен некадърник,заобиколен от профани.Успява с бомбастични екстремистки приказки да заблуждава млади и политически неориентирани хора,които се ръководят само от емоции.
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОМАКА Е "ИЗБРАН" ТОЧНО ТАКА.МАФИЯТА ГО НАЗНАЧИ.НО СМЯТАТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЗИ ЖАЛЪК,НЕВЗРАЧЕН,*** ЧОВЕЧЕЦ НЕ ЗНАЕ?ЗНАЕ РАЗБИРА СЕ И ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕМ.ОТ ТАЯ КАРИКАТУРА ИДВАТ БЕДИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.
42
3
 
17
 
! Отговори
Войн преди 10 години
Нужно е кръвопускане за да се излекува родината. Познаите от кой.
41
6
 
30
 
! Отговори
Метил преди 10 години
Не, че ако Атака дойде на власт ще потече мед и масло, но поне се надявам да спечели достатъчно гласове, та да може да дръпне килимчето под краката на всеки, който дръзне да управлява срещу интересите на народа си. В това изобилие на продажни партии и политици май това остана единственият по-читав избор. Бог да пази България!
40
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
USPEX NA VOLEN V DNESHNIAT DEN I AZ SAM S TEB !!!!!!!!!
39
3
 
23
 
! Отговори
Войн преди 10 години
Не ни трябват избори трябва ни преврат зада изправим пред стената всички мародери в родината за назидание за следващите.ДА подкараме танковете към....................................................................................................................................
38
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, Воленеее, досега 2 пъти съм гласувал за Атака, ама щом и ти скочи срещу ГЕРБ, заедно със ***, Ал Джазира, Западните медии, БСП, ДПС, Кунева-Пръмова....си ми ясен....Давай Бойко смачкай гнидите...
37
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само АТАКА има ясен план за съживяване на България! Волен Сидеров, колкото и да го плюят тези, които не искат да се промени България към по-добро е прав и за това поредно престъпление на ГРОБ! Алтернативата на статуквото е АТАКА!
36
7
 
5
 
! Отговори
KUKER преди 10 години
Taka dobre otvorena usta s tez djuki reve za ataka ot ryazani iztrebitelii i na kraya da se izplyuyat vshemetnoto lice podobyavashto *** pri diyarya
35
4
 
13
 
! Отговори
войн преди 10 години
Всички на ешафода Армията да испълни клетвата да защитава народа какво чакат да измрем ли?
34
23
 
11
 
! Отговори
колю преди 10 години
Сидеров е фалшив полетик ,полектик , който необича семейство развей прах та камо ли да ръководи държава , екстремис непокорен разбива врати на министевски съвет и лу.пените муподържават .Такива водачи народа трябва да Ви изхврли от поетиката и да застанат млади не опетнени хора.А на Сидеров да му дадът пенсия от 150 лв. за да живее а не да пуше пура от 350 лв.Народа схвана неговите идияли вън Сидиров от полетиката.