Станишев с опасение: Дано "Атака" не последва сценария на ГЕРБ!

От партията на Борисов да изтеглят жалбата си от КС, иска соцлидерът
Обновена: 28 май 2013 14:29 | 28 май 2013 12:26, Красимир Ангелов
308
Станишев с опасение: Дано "Атака" не последва сценария на ГЕРБ!
Станишев видя Атака като част от сценария на ГЕРБ за нови избори. Снимка: БТА

Ако "Атака" не се регистрира утре в парламента при гласуването на кабинета, това би било доста безотговорно и ги поставя в сценария на Борисов и ГЕРБ за дестабилизация на държавата чрез предсрочни избори, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

Това стана след като с номинирания за премиер Пламен Орешарски представиха пред президента Росен Плевнелиев проектокабинета.

"Надявам се "Атака" да не последва този сценарий, защото не вярвам техните избиратели да желаят Борисов да остане на власт", посочи Станишев.

Още по темата
Лидерът на БСП отбеляза, че не са водили разговори с "Атака" и припомни, че Орешарски е отправил покана към националистите, но за консултации по програмата на бъдещия кабинет. Националистите обаче не се появиха и срещата пропадна.

Според Станишев най-почтено би било ГЕРБ първо да изтеглят жалбата си от Конституционния съд за касиране на изборите.

"Това би бил силен, отговорен държавнически жест и само това бе разсеяло съмненията за сценарий за дестабилизация на ситуацията и връщане на бял кон, само и само да заметат следите от предишното управление", каза Станишев.

Лидерът на БСП даде оценка на кабинета Орешарски, като го определи като силен като структура и състав Министерски съвет, с убедителна програма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цъкльо мяза на гуцка...
233
0
 
3
 
! Отговори
ВИМЕТО на народа преди 10 години
Алооо, някой от народа да е чул тези дни нещо за МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ, за ЦЕНАТА на ел.енргията, за ПЛАЧЕВНОТО СЪСТОЯНИЕ на народ и държава докарани от тези престъпници, които пак правят сметки само за себе си и са забравили вече, че в Б-я има ПРОБЛЕМИ за решаване и зад тези проблеми стои гладен народ??? Никой вече от тези престъпници-политици не си спомня какво е обещал и така, че надежда за народа НЯМА! НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙ НАРОДЕ ДА ТЕ ЯХНЕ ПАК , тройката престъпна, в този трилър вече бяхме !
232
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ехей, не бъдете толкова сигурни, че всичко е уредено. ще стане както на мача на левски - цял народ чакаше да станат шампиони, но ги удари гръм.утре ще гледате голям цирк.правителство няма да има.
231
2
 
17
 
! Отговори
глас народен преди 10 години
Кумунета , вървете на пуйката си Ленинова...дойдохте на власт с метеж - ще ви изритаме със шутове !За да я има България !Събудете се братя - турци и руснаци ни яхат пак ! Утре в 11 всички на улицата, да ги изринем !!!
230
3
 
5
 
! Отговори
ЛОВЕЦА преди 10 години
АБЕ,ТЕЗИ ДВАМАТА НА СНИМКАТА БЪЛГАРИ ЛИ СА?ЗА ТЕЗИ ОТ ПОРТРЕТИТЕ НА СТЕНАТА СЪМ СИГУРЕН.АКО НА СА БЪЛГАРИ,КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ТЯХ,А?
229
2
 
16
 
! Отговори
един от народа преди 10 години
станишка, да не мислиш, че последователите на атака искат ти да си премиер. нерегистрирането на депутатите им ще е най-правилната и най-отговорна постъпка в тази ситуация. дано да го осъзнават! в противен случай историята ще ги запомни като подли предатели. да не говорим, че това ще постави край на атака като партия-изразител на хората с по-крайни националистически възглди.
228
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а станишев от какво се страхува?...той нали като пилат понтииски каза "аз няма да съм премиер" а сега "дано". дано,дано,ама надали? и вижте министъра на мвр,дето преди два месеца каза че имал други планове извън политиката,а сега хоп - пак там,ама от бсп.това категорично доказва че участва в плана за преврат на бсп.а външния министър-обикновен ****ераст от обкръжението на мелик пашаев и гей станишев. жална ни майка ако това мине
227
4
 
16
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Летящ старт колко хубаво звучи с последвано излитане от политиката на ***,псевдонационалисти и руски мекерета скрити зад турска националност.Утре е голям ден,май всички бяха прикарани.Сергейчо демонстрира за пораден път наглост безгранична,сега му пречи конституционния съд.Сидеров открито обвини същия съд в корупция.
226
5
 
33
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
Чета глупостите на Станишев и Орешарски:)))))))))))) и на кое да вярвам.Ако Борисов не си иде по законен начин, ще го свалим по друг начин" Това го заяви Станишев в Брюксел:))))))) а сега в София казва друго.Според Станишев най-почтено би било ГЕРБ първо да изтеглят жалбата си от Конституционния съд за касиране на изборите.дестабилизация на държавата чрез предсрочни избори, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Накое да ВЯРВАМ :)))))))))) ни кой я дестабилизира .................БСП,ДПС и сие
225
4
 
21
 
! Отговори
sali преди 10 години
stanishko mishko nay mrazeniat gey.
224
3
 
26
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
Успокой се, Станишев. От Атака пак ще ви се подчинят.
223
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ei Stanishev mnogo te mrazq gei gaden.
222
4
 
19
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
дай програмата Ореховдай линк и ние да се образоваме
221
4
 
26
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
АНОНИМНИЯТти не се ли скри в съселска дупка бе комунист мръсен
220
30
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Въпреки че няма да управляват през следващия мандат Будалите, ще присъстват като народни представители, колкото и да не се ще. Ще продължават да обслужват лобита на определени кръгове и да гепят докато могат.
219
2
 
11
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Имаме си правителство,до един със стаж по етажите в Брюксел.От сега и за напред е ясно кой ще дърпа конците!! Много добре Брюксел чу посланието на Сидеров и АТАКА за национализация,ревизиране на приватизационни сделки и концесионни договори и нададе ВОЙ,че всяко заиграване на другите партии с АТАКА е нездравословно т.е новите господари искат изолация на АТАКА в парламента.ДЕМОКРАТИЧНИ,ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,РЕФОРМИ и нито глас в евопарламента за 583-те хиляди българи оцеляващи с 73 евро на месец!!
218
39
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Станишев няма от какво да се притеснява и страхува. Такова трябва да е поведението на всеки. За сметка на това обаче, Борисов и Цветанов "светците" ходят с по 20 гарда и се крият като мишки зад имунитет. Големите мъже се оказаха просто големи лъжци. Далеч са от поведението и държанието на истинските мъже. Станишев е в пъти по-мъж от тях.
217
4
 
40
 
! Отговори
luben.pandev преди 10 години
"..дестабилизация на държавата чрез предсрочни избори, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев."А този *** Станишев и оня Местан, какво направиха зимъска?...Кой се изцепи от Брюксел "Ако Борисов не си иде по законен начин, ще го свалим по друг начин"!????Кой е другия начин..? Видчхме го. Каза ли Местан " - Бойко *** си с мир" И го свалиха с преврат. Сега - да си лапат жабетата. Напротив-ако не се касират изборите, ще се узакони престъпния заговор Станишев -Доган-Задкулисието/ДС+КГБ/.
216
2
 
27
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
АНОНИМНИЯТТака и предположих, Вие глупаците от БСП само можете да плюете, но не и да ръководите цяла държава
215
1
 
20
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
АНОНИМНИЯТНЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕБ, ПОКАЖИ МИ ПРОГРАМАТА ОРЕХОВ