Един от "Атака" скрепи кворума в парламента, оказа се Сидеров

Депутатите на ГЕРБ излязоха от залата, после се върнаха
Обновена: 29 май 2013 14:34 | 29 май 2013 09:15,
751
Един от "Атака" скрепи кворума в парламента, оказа се Сидеров
Борисов и Цветанов се зарадваха на кворума. Снимка: БТА

Един депутат от "Атака" се регистрира в парламента и така осигури кворума от 121 депутати в пленарната зала за предстоящото гласуване на кабинета "Орешарски".

По непотвърдена информация единственият регистрирал се за заседанието на парламента е лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Народните представители от ГЕРБ влязоха в пленарната зала, но не се регистрираха. След като стана ясно, че има кворум, депутатите на Бойко Борисов вкупом излязоха от пленарната зала, по-късно обаче се върнаха.

В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира на въпрос на Dnes.bg, че ще се върнат по-късно в пленарна зала и са излезли, за да стане ясна тройната коалиция в зала – БСП, ДПС и “Атака“.

Тези три партии са едно и с комбинации ще изберат правителство, заяви Борисов. Той обвини “Атака“, че са направили най-голямото предателство към своите избиратели, като са помогнали да се избере кабинетът.

"Близо две минути председателят на парламента чакаше някой да се регистрира", възмути се Борисов в кулоарите на парламента. Оттук нататък вече това правителство е несменяемо благодарение на Волен Сидеров, отсече лидерът на ГЕРБ. След малко ще се върнем, категоричен бе Борисов, но не уточни дали ще гласува.

Има заплаха от ГЕРБ, заяви по-рано Волен Сидеров пред журналисти на въпрос защо има толкова засилена охрана около него и има ли заплахи срещу него. Стаята на националистите в Народното събрание беше буквално обсадена от журналисти и охранители.

Наложи се да се намеси ръководството на НС, за да направи коридор, по който депутатите от “Атака“ да минат по пътя към пленарната зала.

В залата днес е цялото служебно правителство, президентът Росен Плевнелиев, магистрати, посланици и религиозни лидери.

Около парламента има засилено полицейско присъствие, като цялото НС е опасано в ленти и е наобиколено от коли на жандармерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


751
Още по темата: парламентзаседание
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
568
0
 
16
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Май Сидеров пое пътя на Костов,но много по стръмен и за това гледа да изкара колкото по много парички.
567
1
 
32
 
! Отговори
генади преди 10 години
Волен, мангалино, за колко се продаде на юдео-турската коалиция?
566
0
 
36
 
! Отговори
сашо преди 10 години
Как беше в оня клип, гласуваш за Сидеров - получаваш Местан.
565
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен се оказа същата *** като янчето. Първо с гейберите, сега с другите антибългари- бсп и дпс. АЗ СЕ УСЕТИХ ОЩЕ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ И НЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВОЛЕН ЕФЕНДИ.
564
0
 
32
 
! Отговори
с лекота преди 10 години
Честито на всички чалгари и интелектуални инвалиди гласували за Волен все едно за Лютви Местан да ви е честито !Хак ви е!
563
1
 
27
 
! Отговори
GEro преди 10 години
Честито на всички,гласували за този "Патриот" ,който за доста сребърници продаде Майка България на турци и комуноиди. болен лидеров с пази не от ГЕРБ,а от своите избиратели,защото не малко от тях момента са бесни и с удоволствие биха му казали какво мислят за него.И определено няма да му хареса. Днес един познат,гласувал за Атака не можеше да ме погледне в очите от срам.А,след това такъв рецитал на народно творчество по адрес на болен изнесе,че всеки каруцар би му завидял за изразните средства
562
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, как не те е срам бе? 200км път бих до Париж само и само да гласувам понеже имах искрица надежда, че атака поне са патриоти. Тази искрица безвъзвратно изчезна, заедно с тази че нещата в България ще се оправят един ден и няма да ме е срам като водя децата си там. Бог да пази България, понеже българите няма да го сторят...
561
1
 
24
 
! Отговори
Доган кръстител преди 10 години
"Атака" да се прекръсти на "Юруш".
560
0
 
27
 
! Отговори
Filio преди 10 години
Волен = поп Кръстю
559
3
 
51
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ТУРСКА *** И ПРЕДАТЕЛ,ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТ
558
22
 
18
 
! Отговори
boian.getov.1 преди 10 години
Всички ли в тоя форум сте толкова прости-Вие неразбирате ли,че сега всеки един закон всяко едно решение зависи от Волен-не съм бил никога за тоя болен мозък,но сега му станах фен-по умно изиграване на картите от партия е нямало до сега-дайте му малко време да видим какви ще ги сътвори!!!
557
2
 
35
 
! Отговори
калейчо преди 10 години
Около парламента има засилено полицейско присъствие, като цялото НС е опасано в ленти и е наобиколено от коли на жандармерията.....И ИМА ЗАЩО...!!!ЗАЩОТО ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!!!!!...ЖАЛКО...МНОГОЖАЛКО....НАЙЖАЛКО-...ВОЛЕН СИДЕРОВ И АТАКА!!!!!...искам да видя ИСТИНСКАТА диплома на Хасан Адемов...а Волен да му зида джамията..!!!!СРАМ ...не ГОЛЯМ СРАМ!!!!
556
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не харесвам Сидеров,но каква е алтернативата?Нови избори?А,ако се повтори резултата какво ще правим.Избори до дупка докато победи правилната партия.Някой хора са на принципа - само на Вуте да му е зле.И Вие като ходите на работа,пред фирмата ли си седите...А когато Сидеров две години подкрепяше Борисов,май не му придиряхте.А и той все пак гласува за правителството на ГЕРБ.
555
3
 
43
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Volen dolnoproben I v chalma zaroben!!!!!Predatel....
554
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно ми е каква е причината така да се прецака Волен защото в следващ парламент трудно ще влезе1. Взел е пари или са му е обещали нещо2. Сам се е подлъгал в инерцията нещо от него да зависи (доста време направи като политик и ако е това причината значи си я заслужава)Да подкрепиш програмен кабинет е ОК, но да подкрепиш подобен кабинет в който много добре се вижда разпределението м/у БСП И ДПС и социален министър от ДПC е много странно...
553
40
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Волене! Твърдо за АТАКА и на идните избори!
552
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е предател, а кой гласува толкова много за ДПС и БСП. Тук всички ги плюят и са против тях (аз също), но явно масово народа е късопаметен и овцедуш, че пак ги избраха.
551
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров се продаде като евтина к*рва, а с това продаде доверието на тези, които му повярваха
550
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен се показа като истински българин и спести на България милиони от бюджета за повторни избори на които щяха да влязат отново същите *** ГЕРБ/БСП/ДПС + недай си боже още някой *** като Костов или РЗС
549
3
 
21
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
До atakistТова като текст, което си написал определя състоянието ти като Биполярно р-во на личността,нещо от което страда и вожда ви.