Борисов се връща в НС, ако Станишев се извини!

От 20 години Ахмед Доган управлява страната, разкри експремиерът
Обновена: 23 сеп 2014 12:09 | 22 юни 2013 16:45,
600
Борисов се връща в НС, ако Станишев се извини!
Борисов отдавна би подал оставка. Снимка: архив, БТА

ГЕРБ ще се върне в парламента, ако лидерът на БСП Сергей Станишев се извини, че е допуснал непристойното поведението на „Атака“.

Това заяви Бойко Борисов след среща с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц.

По-рано днес по време на форума на ПЕС председателят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Ханес Свобода заяви, че е много лесно правителството да се отърве от зависимостта от "Атака", ако ГЕРБ се превърнат в конструктивна опозиция и подкрепят реформи, важни за държавата. 

„Господин Шулц прекрасно знае, че аз предлагах един глас да им дадем от ГЕРБ, за да не се хващат с тези хулигани от „Атака”. Как ще си го обясни поведението им при президента Плевнелиев? Мислите, че не знаят какво са правили на консултативния съвет? Аз съм готов веднага да се върна в парламента, стига Станишев да дойде, да се извини, да каже: „Вижте, това, което допуснахме, да подскачат по банките и ние да си мълчим, това няма да се допуска вече”.

Борисов беше категоричен, че от 20 години Ахмед Доган  управлява България.

„По време на нашето управление е единственото време, в което той не беше на власт, затова беше ни дал срок, че след една година ще паднем. Успяхме да удържим и паднахме два месеца предсрочно”, каза той.

Борисов заяви, че не се е виждал с Доган от много години. „Той има други приоритети, други партньори и аз не мога да съм в унисон с това, което той иска да се случва в България”, каза лидерът на ГЕРБ.

„Като всеки един гражданин съм разтревожен, че всеки ден десетки хиляди излизат по площадите в България, за безумните назначения, които се правят, но не е нужно, както вчера г-н Орешарски ходи до Брюксел - да му кажат там, че има проблем. Проблемът се вижда всяка вечер”,  допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

12Следваща »


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
415
0
 
1
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
извинисебе!
414
0
 
5
 
! Отговори
ала -бала преди 10 години
Боже ,Боже колко простотия има в този човек.Той е готов дори един етнически конфликт да спретне .Прости му Боже той не разбира какво върши.
413
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
trendy, никой не та заплашва, ти заплашваш всички. Ти си опасния, за себе си и другите. Щото още веднъж ще спомогнат подобните ти да се качи Борисов на престола и ше докарате гражданска война. Същото се отнася и за *** на Станишката.
412
3
 
3
 
! Отговори
trendi преди 10 години
До анонимен ти нещо заплашваш ли ме с това" по безопасно"ето така правят комунистите не ти дават да си казваш мнението ле ле коя година сме 1980г ли?
411
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАГЛОСТ. Нито Станишев, нито Сидеров са избрали Бойко Борисов за депутат. Той и неговата бандитска шайка са длъжни да присъстват на заседанията в НС не заради Станишев и Сидеров, а заради всички онези, които са гласували те да ги представляват.
410
0
 
11
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
ГЕРБ не могат да излизат и да се връщат в залата когато си поискат. Тяхно задължение е да са там постоянно, нали за това им плащаме? А ние ако си позволим това своеволие да напуснем работното си място когато ни скимне, дали няма да ни уволнят? Защо и тях не може да ги грози същото? Обаче гражданите не можем да си позволим това, все пак имаме семейства, за които трябва да се грижим. А ГЕРБ получават достатъчно средства. Освен тези 2000+, които получават по закон от държавата, прибират общо 4000+.
409
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На крадливите гербери Атака им пречи
408
1
 
12
 
! Отговори
НАЙ ВЕЛИКИЯТ преди 10 години
ТВА Е ЧОВЕК КОЙТО Е ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА И ЗНАЕ ДУМАТА КОНГРУЛЕЙШЪН, МНОГО Е ХАРЕСВАН ОТ ДЕЦАТА НА ДВЕ ТРИ ГОДИНИ КОИТО, ПОСЛЕ ИЗПОД ЗЕМЯТА ЯХАТ ОШАШВЕНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ И НА ПЛОЩАДА ЦВИЛЯТ ,/***/ ПОСЛЕ ИЗПОД ЗЕМАЯТА ИЗЛИЗАТ РАЗНИ КУЧЕТА, МАЙМУНИ ТАТУИРАНИ БАТКОВЦИ, ПРЕЗИДЕНТ,ГЕЬОВЕ ИЛИ ПРОСТО УЛИЧНИЦИ, И ВСЕКИ КОЙ НЕ РАЗБИРА ДЪЛБОЧИНАТА НА ДЪЛБОКОТИКВИНСКАТА ИДЕЯ Е БЯСНО ОСВИКАН ДЪРПАН И ПЛЮТ , С АТАКА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ ШОТ ТАМ ИМА ДОСТА ЯКИ МОМЧЕТА И ТИКВУЧОФИЛИТЕ ГИ СТРАХ КАТ ВОЖДА СИ ТИКВАТА.
407
1
 
7
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
До 434,435,436 trendiЦяла Европа е зависима от енергийните ресурси на РУСИЯ,само ние като по умни ще градим енергийно независима България!!!!!! От къде ще намерим такъв ресурс за тази независимост бе аланкоолу??? Ще я ковем с американските ТЕЦ-ове или ще чакаме американски уран за АЕЦ-а ни!!!! Ако навлезат масово руски енергийни ресурси,тези американски ТЕЦ-ове чий ще го държат в България!! Много тарикатски даже са потупали Борисов по рамото,ама кой да се усети или са си ПЛАТИЛИ отромна сума!!
406
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Борисов не очаквайте извинение от тези коеито спретнаха с ехидна усмивка просташките действия на един категорично болен в заседанието при Президента..
405
0
 
9
 
! Отговори
до 441, преди 10 години
Не, никакви 2 лв.!Субсидията да е максимум 1 лв на глас !Защо ще храним партиите с жалките ни левчета,а те да правят разходки в чужбина с любовниците си.Ако партията е читава,ще я бъде,ама къде ли да намерим читава пария.Задължителен образователен ценз при гласуване,не *** да определят НС,задължително помощи за базработни само за работили,детски само до трето дете на работещи родители,НЕ НА ДОНДУРКАНЕТО НА ***.ДЕПУТАТИТЕ ДА СА 100 ДУШИ,в Турция са 500 депутати за 85 млн население
404
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки с разбиранията си,разбира се.НО!Борисов иска Станишев(не го оправдавам) да му се извини ЗА КАКВО? И ако се върне в НС КАКВО?Стига ни е занимавал със себе си.Той,Борисов все иска някой и най вече гражданите да му благодарят и извиняват за неща които е бил и е длъжен да прави,ако иска да е политик и управленец.Най-положителното след последните избори е,че се върнаха свободата и изчезна страха в хората.ТЕ могат да се възползват от демократичните си права и без страх да протестират и изказват мнението си.За МОРАЛА в политиката и изобщо е тема сериозна и свързана с образованието,културата и с
403
3
 
16
 
! Отговори
BilyanaV преди 10 години
Наглостта на ГЕРБ достигна фамозни размери !?!?! Най-накрая да се намери един политик, като Волен да им иска сметката и без страх да задава неудобните въпроси, които касаят народа ! Вече искат да го заместят??? Досега ги видяхме точно колко струват и колко много ограбиха държавата ни не може да им раздаваме цял живот кредит на доверие ????
402
3
 
12
 
! Отговори
BilyanaV преди 10 години
Атака е единствената националистическа партия, но не е удобна на никой нито на политици, нито на представители на Евро-парламента, да не говорим за Америка???!!!Никой от Америка или Европа не искат националистическа партия за България, защото ще спре да ги обслужва бедна България??! И как стана така бедна България храни богатите европейци и американци ???Не сте ли се питали, ако всички компании които са чужди и изнасят печалбите в чуждите страни бяха български и внасяха в нашата печалбите???
401
1
 
4
 
! Отговори
Tikvuna преди 10 години
Koi beshe Toia?
400
0
 
9
 
! Отговори
Минувач преди 10 години
Три неща трябва да приеме този парламент. Сваляне на субсидията за партиите от 12 на 2 лева. Задължително гласуване на избори. Ако не глоба 500лв.Праг за влизане в парламента 3%. И нови избори. Това ще удари в сърцето олигарсите и политическите делавераджии. По широко представяне в парламента. Изчезване на явлението купени гласове и врътки с бюлетини. Това е едно добро и бързо начало.
399
5
 
11
 
! Отговори
xaxo преди 10 години
Бойко Борисов е бил член на БКП,никога вече членове на БКП в управлението!!!Моля гласувайте.
398
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Немога да разбера за какви извинения става на въпрос. Може ли някой да разясни.
397
4
 
11
 
! Отговори
Извинявай Боци преди 10 години
Извинявай Боци, че закъсняхме ама скоро ша та пращаме при бай Ставри.....
396
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
trendy, върви се занимавай с нещо друго. По-безопасно за тебе е, по-ползотворно за обществото и най-важното: може да откриеш за какво наистина те бива и да се реализираш в живота ;) Тука няма смисъл....губиш и твойто и нащо време! ОК?